Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TCMK Eskişehir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Öncelikle bütün forum kullanıcılarının bayramı kutlu olsun. TCMK'nın Eskişehir'deki faaliyetleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Web siteleri aktif görünmüyor. Teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Şu sıralar ÖTYlar. HBGlerde TKBT yapıp,PÇKÇİ faaliyetlerinde bulunuyorlar.Fakat ONKKB
    Umarım bir nebze de olsa merakınızı gidermişimdir.
    TOTEMONS bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu sıralar ÖTYlar. HBGlerde TKBT yapıp,PÇKÇİ faaliyetlerinde bulunuyorlar.Fakat ONKKB
    Eğer konu hakkında bilgi sahibi değilseniz neden bu kadar vakit ayırıp başlığa cevap yazma gereği duydunuz anlamadım. Bu vesile ile bir konuyu daha belirtmek istiyorum. Yeteri kadar motosiklet deneyimim olmadığı için forum tartışmalarına katkı veremiyorum. Fakat konu başlıklarını takip etmeye çalışıyorum. Son zamanlarda forum başlıkları altında (bu başlıkta olduğu gibi) çok gereksiz çıkışların yapıldığını izliyorum. Bu konuda söylenecek çok şey var fakat lafı uzatmadan sadece üzücü diyebiliyorum.

Bu şekilde mesajlar yazarak kendilerini ispat etmeye çalışan forum kullanıcıları ne tip başlıklar görmek istiyorlar acaba? Bu üstün nitelikli arkadaşlar bu konuda bir talimatname yazarlarsa bizim gibi deneyimsiz kullanıcılar da yararlanabilirler belki.
    kakare bunu beğendi.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı aedemirci adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu konuda bir talimatname yazarlarsa .
    Gerek yok hazır yazılmışı var.

Forum Kuralları
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Gerek yok hazır yazılmışı var.

Forum Kuralları
    Güzel. Demek ki konu başlığında bir sorun yok. Öyleyse başlığın altına ilgisiz mesaj yazmak yerine, işi konu ile ilgili bilgi verebilecek kullanıcılara bırakabilirsiniz. Eğer sorun kısaltma ise, zaten o kısaltmanın ne olduğunu bilen kullanıcılar yardımcı olabilir.....

Motosikleti
    Café Racer
    Konu başlığında ya da içeriğinde yanlış olan bir şey yok.

Siz bu şekilde mesaj yazmaya nasıl cüret edebiliyorsunuz anlamış değilim.

Amaç nedir?

Motosikleti
    MSX 125 - MT 07 ABS
    Gonderdiginiz bu mesaj, verdiginiz linkteki '1.2.39. MT Forumlarına içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz.' maddesine muhalefet ediyor.
    “Falsehood flies, and truth comes limping after it" J.S.
    "A lie can travel half way around the world while the truth is putting on its shoes" M.T.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bura karışır rez

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    tcmk ne ola ki?

Motosikleti
    MSX 125 - MT 07 ABS
    Turk chopper motosiklet kulubu sanirim.

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Teşekkürler French Press.

Shruikan: French Press'in belirttiği gibi Türk Chopper Motosiklet Kulübü anlamına geliyor. Sitelerine ulaşamadığım için buradan belki üyelere ulaşabilirim diye düşündüm - konuyu görürlerse tabi :-)

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    İsterseniz şuradan kendileriyle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz: https://www.facebook.com/groups/turkchoppermk/

COQ; TCMK kısaltmasını tiye almış. Çok fazla abartmayın. Kendisi bu forumun faydalı üyelerinden biridir.
    mandarake bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Hazzilhar Dogru soylemis,bu kadar kizmaya gerek Yok. espiri yapmis alti Ustu...
    Bu arada bende eskisehirdenim naked'ci olsamda vulcan s benimde bir donem baya ilgimi cekmisti...malum yas ilerliyor...nasil bir motor?memnunmusunuz?

Motosikleti
    Kawasaki Vulcan S
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    COQ; TCMK kısaltmasını tiye almış. Çok fazla abartmayın. Kendisi bu forumun faydalı üyelerinden biridir.
    Alıntı mandarake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hazzilhar Dogru soylemis,bu kadar kizmaya gerek Yok. espiri yapmis alti Ustu...
    Sanıyorum benim espri anlayışım bu yönde pek gelişmemiş. Bir konuda bilgi sahibiyseniz yazarsınız, değilseniz (bana göre) soğuk espri yapmak yerine konudan uzak durursunuz. Daha önce binlerce faydalı mesaj yazmış olmak, tanımadığınız bir kullanıcının rasyonel bir sorusunu tiye alma hakkını vermez. Neyse bu konuda daha fazla yazmaya gerek yok.

Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsterseniz şuradan kendileriyle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz: https://www.facebook.com/groups/turkchoppermk/
    Bilgi için çok teşekkür ederim. Oradan ulaşmaya çalışacağım kendilerine.

Alıntı mandarake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada bende eskisehirdenim naked'ci olsamda vulcan s benimde bir donem baya ilgimi cekmisti...malum yas ilerliyor...nasil bir motor?memnunmusunuz?
    Ben de Vulcan S'e naked motordan geçtim. Dediğiniz gibi belli bir yaştan sonra naked ve SS bir yere kadar. Tabi kimse alınmasın bu benim kişisel düşüncem. Enduro, touring ya da cruiser tercihi yapmam gerekiyordu. Buradaki tüm dostlarım enduro ve touring kullanıcısı fakat ben kendimi en baştan beri chopper/cruiser sınıfına daha yakın hissediyordum. Fakat yeterli deneyimim olmadığı için öğrenmek üzere daha küçük motor hacmi ile başlamıştım. Aklımda hep Vulcan S, XV950 ya da Iron 883 vardı. Epeyce araştırdıktan sonra Vulcan S'e karar verdim. Şehir içinde de kullanabileceğiniz son derece çevik bir motosiklet. Hızlanması çok başarılı. Ağır bir kullanıcı olmama rağmen, 150-160'ı derhal görüyor. Daha yukarı da rahatlıkla çıkacak. Gerçi bu motosikletin olayı hız değil ama denemeden duramadım Konforu yüksek. Üzerinde gelen lastikler Dunlop. Değiştirmeye gerek duymadım. Yol tutuşu gayet iyi. Frenler yaklaşık 230 kg'lık bir makine ile rahatlıkla başa çıkıyor. Bendeki mat siyah versiyonu. Görsel olarak benim çok hoşuma gidiyor. Çevremdekilerden de bu yönde çok fazla geribildirim aldım. Trafikte şu anda çok fazla Vulcan S yok zaten. 4.5-5 lt. arası yakıyor. Eksi olarak 1000cc olsaydı daha güzel olurdu diyorum. Öyle olsaydı bu motorla yoluma devam eder, başka bir motosiklet hiçbir zaman düşünmezdim. Gerçi yine de nasipse uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir de parça olayı epey tuzlu. Yine de çok keyifli bir makine. Düşünmeden, rahatlıkla tavsiye ederim.....

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aedemirci adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben de Vulcan S'e naked motordan geçtim. Dediğiniz gibi belli bir yaştan sonra naked ve SS bir yere kadar. Tabi kimse alınmasın bu benim kişisel düşüncem. Enduro, touring ya da cruiser tercihi yapmam gerekiyordu. Buradaki tüm dostlarım enduro ve touring kullanıcısı fakat ben kendimi en baştan beri chopper/cruiser sınıfına daha yakın hissediyordum. Fakat yeterli deneyimim olmadığı için öğrenmek üzere daha küçük motor hacmi ile başlamıştım. Aklımda hep Vulcan S, XV950 ya da Iron 883 vardı. Epeyce araştırdıktan sonra Vulcan S'e karar verdim. Şehir içinde de kullanabileceğiniz son derece çevik bir motosiklet. Hızlanması çok başarılı. Ağır bir kullanıcı olmama rağmen, 150-160'ı derhal görüyor. Daha yukarı da rahatlıkla çıkacak. Gerçi bu motosikletin olayı hız değil ama denemeden duramadım Konforu yüksek. Üzerinde gelen lastikler Dunlop. Değiştirmeye gerek duymadım. Yol tutuşu gayet iyi. Frenler yaklaşık 230 kg'lık bir makine ile rahatlıkla başa çıkıyor. Bendeki mat siyah versiyonu. Görsel olarak benim çok hoşuma gidiyor. Çevremdekilerden de bu yönde çok fazla geribildirim aldım. Trafikte şu anda çok fazla Vulcan S yok zaten. 4.5-5 lt. arası yakıyor. Eksi olarak 1000cc olsaydı daha güzel olurdu diyorum. Öyle olsaydı bu motorla yoluma devam eder, başka bir motosiklet hiçbir zaman düşünmezdim. Gerçi yine de nasipse uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Bir de parça olayı epey tuzlu. Yine de çok keyifli bir makine. Düşünmeden, rahatlıkla tavsiye ederim.....
    Doğru yerdesiniz ötekileri tanısanız olduğunuz yeri daha çok seversiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)