Sıfır tenere fiyat konusu
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar ben düzcede yaşıyorum ve sıfır bir tenere 660z motor almak istiyorum burdaki bayiye gittiğimde 2015 model abssiz bir model kalmıştı ve fiyatı 27.650 (internetteki ilanlar genelde bu fiyatta) biraz indirimle bunu almayı düşünüyordum ama internette gezinirken hatayda başka bir bayinin bayram kampanyası adı altında 26.500'e aynı motorun grisini sattığını gördüm.Bu fiyat farkının sebebini merak ediyorum.Hataydaki bayinin bu kadar indirim yapması mümkün mü? Sizce motorda bir sıkıntı olabilir mi? Renkten dolayı fiyat farkı olmaz sanırsam
Cevaplar için teşekkür ederim
Reklamlar
-
Satılsın diye o fiyatı koymuş olabilir de olmayabilirde bende tvs Apache aldım 2014 model Gidon sağa çekiyor NE servis nede baska ustalar çözebildi hala lastikleri değiştir diyo servis Nasıl bi mantıksa sıfır motor alacam sorun çıkacak ve üstüne lastiğide ben alacam şikayet etsem tüketici mahkemesine 150 tl de dilekçe parası ve mahkemeyle uğraş dur
-
Ben Hatay da r25 in ikinci eline 27.750 lira isteyen bayi gordum. Hatay dgisik bir yer bu konuda.. bin lira icin masrafa yorulmaya degmez bence ayrica indirim de yapilabilir diyorsunuz. En azindan bir sikinti oldugunda muhatabiniz htay da olmayacak.
-
En iyisi pahalı satan bayiye git diğer bayi böyle fiyat veriyor aynı fiyattan verirseniz alıyım de
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Satılsın diye o fiyatı koymuş olabilir de olmayabilirde bende tvs Apache aldım 2014 model Gidon sağa çekiyor NE servis nede baska ustalar çözebildi hala lastikleri değiştir diyo servis Nasıl bi mantıksa sıfır motor alacam sorun çıkacak ve üstüne lastiğide ben alacam şikayet etsem tüketici mahkemesine 150 tl de dilekçe parası ve mahkemeyle uğraş dur
Kaç paralık motosiklet almışsın, Servis motorundaki sorunu/kusuru çözememiş. Hala ne duruyosun? Tüketici mahkemesine ver geç. Bakma kimsenin gözünün yaşına. ğşenilecek bi durum değil bence bu. Benim başıma gelse uğraşırdım.
-
Tencere nin normal fiyatını bilmiyorum.a ma 1.000tl lık fiyat farkı normaldir.
Bende daha yeni tracer 900 aldim.
Liste fiyatı 39.750
3 yerden aldigim teklif ve bana uzaklıkları
39.500 (50km, hatta martta bunlardan mt07 almıştım onda da 100 tl indirmislerdi fiyatı)
39.000 (140km)
38.650 (450km)
Diyeceğim o ki bayiler aslında gayet de güzel indirimler yapabiliyorlar isterlerse. Ama bazıları tok satıcı olduğundan umurlarinda değil.
-
Bu motorları bayiler 25bine satmak üzere aldılar. Zam gelince fiyat yükseldi. Dolayısıyla bu indirim olabilir.
Ama normal fiyatla alınmış olan 2016larda indirim yapmazlar.
Ben yerinizde olsam duzcedekini alırdım.
Hem yol masrafları dolayısıyla hem de lojistik sebeplerle ordaki bayiden almak işinize yarar.
Son olarak eski bir Tenere kullanıcısi olarak söylüyorum. Mümkünse Abs li alın.
Biraz daha pazarlık etmeye bakın.
-
Yukarıda yazmayı unutmuşum aldığım tracer 900 2016 model idi. Tek bir yere bağımlı kalmayın en iyi teklifi bulmaya çalışın.
-
bekle tracer 700 gelsin onu al...
-
06 Temmuz 2016, 10:58
mephamd adlı üyeden alıntı
Bu motorları bayiler 25bine satmak üzere aldılar. Zam gelince fiyat yükseldi.
Hehh işte budur, o fia dahi abartı idi şahsen , buna rağmen kısmet olmadı , şimdi dileğim hali hazırda üretimi durduğundan bir kaç baaii' ile papaz olduğumdan ellerinde paslansınlar...
Dominatör , adam akıllı fiatlandırma bekliyoruz şimdiden.
-
06 Temmuz 2016, 21:39
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.sanırım düzceden alsam iyi olacak arada 850 tl fark ama buna benzin parası yemek vs ekleyince pek bir anlamı kalmıyor zaten ayrıca o bölge pek tekin değil gibi geliyor bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
mephamd adlı üyeden alıntı
Bu motorları bayiler 25bine satmak üzere aldılar. Zam gelince fiyat yükseldi. Dolayısıyla bu indirim olabilir.
Ama normal fiyatla alınmış olan 2016larda indirim yapmazlar.
Ben yerinizde olsam duzcedekini alırdım.
Hem yol masrafları dolayısıyla hem de lojistik sebeplerle ordaki bayiden almak işinize yarar.
Son olarak eski bir Tenere kullanıcısi olarak söylüyorum. Mümkünse Abs li alın.
Biraz daha pazarlık etmeye bakın.
absli olan modelin arazide sorun çıkardığını okudum internette ben araziye de girmek istediğim için abssiz tercih ettim.bilmiyorum belkide absli olanı alırım arada 2 bin lira fark var
-
06 Temmuz 2016, 22:14
1000 tl güzel para yanliz git gel 300 masraf olur geriye kalir 700 fark
Dadaş la konuş 750 indirim yap alayim de
Emin ol verir
-
06 Temmuz 2016, 22:38
mave adlı üyeden alıntı
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.sanırım düzceden alsam iyi olacak arada 850 tl fark ama buna benzin parası yemek vs ekleyince pek bir anlamı kalmıyor zaten ayrıca o bölge pek tekin değil gibi geliyor bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
absli olan modelin arazide sorun çıkardığını okudum internette ben araziye de girmek istediğim için abssiz tercih ettim.bilmiyorum belkide absli olanı alırım arada 2 bin lira fark var
Böyle birşey yok.
Zaten biz bunu anlayabilecek kadar arazi tecrübesine sahip profesyonellerden değiliz.
2bin tl sorun değil. Yapmayın etmeyin.
-
06 Temmuz 2016, 22:49
arkadaşım istersen tenere alamdan önce şunu söylemek isterim artık avrupada tenere üretilmeyecek bilgin olsun bu model ve kasa için ileride zarar etme.
-
06 Temmuz 2016, 23:55
biker34 adlı üyeden alıntı
arkadaşım istersen tenere alamdan önce şunu söylemek isterim artık avrupada tenere üretilmeyecek bilgin olsun bu model ve kasa için ileride zarar etme.
bu modelin ileride üretilmemesi satışı neden olumsuz etkiler sizce ? Tenerenin yerine 700lük bir model geleceği söyleniyor ama şu an alternatifi yok gibi en azından bu fiyata yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
1000 tl güzel para yanliz git gel 300 masraf olur geriye kalir 700 fark
Dadaş la konuş 750 indirim yap alayim de
Emin ol verir
300 tl indirim yapıyor adamın umrunda değil tok satıcı
-
07 Temmuz 2016, 02:23
Elinde 2015 model motor olduğu için bu indirimi yapıyor ve hiç bir sorun çıkmaz. Burada forumumuzda Hataydan çok değerli kişiler var en baştada Sıtkı abi Hamok ( Hatay motosiklet kulübü ) başkanıdır. Oradaki yamaha bayiside çok yakın arkadaşlarıdır. Gönül rahatlığı ile alabilir hatta ve hatta Sıtkı abilerin bir toplantısına misafir olup muhteşem bir gün geçirebilirsin. ( 1000 tl indirim ile ölçülemez bu olay )
-
07 Temmuz 2016, 03:01
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Elinde 2015 model motor olduğu için bu indirimi yapıyor ve hiç bir sorun çıkmaz. Burada forumumuzda Hataydan çok değerli kişiler var en baştada Sıtkı abi Hamok ( Hatay motosiklet kulübü ) başkanıdır. Oradaki yamaha bayiside çok yakın arkadaşlarıdır. Gönül rahatlığı ile alabilir hatta ve hatta Sıtkı abilerin bir toplantısına misafir olup muhteşem bir gün geçirebilirsin. ( 1000 tl indirim ile ölçülemez bu olay )
merhaba acaba aynı bayiden mi bahsediyoruz ? bayinin adı taşyürek https://tasyurekmotor.sahibinden.com http://tasyurekmotor.net https://www.yamaha-motor.eu/tr/dealer-locator/index.aspx#/dealer/yamTR311203
yamahanın sitesinden bakınca hatayda birkaç tane yamaha satan yer görünüyor.
-
07 Temmuz 2016, 10:17
işin gücün yoksa git Hatay dan al, aradaki, farkla geze geze, yiye-içe gelirsin, yok amaç sadece motor almaksa boşver yorulma 750 tl için, 26 beşyüzü veren 27 beşyüzü de verir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)