merhaba arkadaşlar
artçımla uzun yola gidicez inşlh son hazırlıklardayız
iletişim sorununa takıldım bir türlü
bende
iphone
artçımda
android
telefon var
yardımlarınızı rica ediyorum
merhaba arkadaşlar
artçımla uzun yola gidicez inşlh son hazırlıklardayız
iletişim sorununa takıldım bir türlü
bende
iphone
artçımda
android
telefon var
yardımlarınızı rica ediyorum
Ne ile iletişim kuracaksınız o anlaşılmamış. Telefondan telefona olmaz ama scala Rider gibi bir sistem var ise o Zaman telefona ihtiyaç yok
yol boyu konuşma muhabbet etmek için...
aklıma bir fikir geldi ancak devamı yok
motorsikletime modem koyabilirim hatta şuan deniyorum 12 v ile rahatça çalışabiliyor modeme wifi ile bağlana biliyorum
bir uygulama app olsa wifi üzerinden konuşabilsek güzel olur aslında
Motosiklete modem kuran ilk insansın ciddi anlamda tebrik ediyorum
android de intercom program var, iphone da var mı bilmem.
fakat çok kaliteli bir iletişim olmuyor.
teşekkür ederim aklıma bununle birlikte bişey daha geldi bir uygulama olsa vardır illa arayıp bulucam grupça gezilerde bir adet motorsiklete kurulur wifi alanı daha yüksek oldugundan onun üzerinden tüm grup rahatça konuşma yapabilir ileride patlar bu konu kendime bir çare bulamadım henüz
Başlıkta artçı ile iletişim kuramadım bir türlü, mesajda da android falan diyince, arıyosunuz arıyosunuz telefonu açmıyo sandım. Bence başlığı bi düzenleyin
Hocam skype, raidcall, teamspeak 3, dolby axon, ventrillo bunlar grupça konuşma yapmak için var ama hepsinde internet verisi lazım sadece ortak ağa bağlanılması yeten bir uygulama bulunursa wifi çok işe yarar telefona o uygulamayı kurup ağa girmek yeter. Sistem çok iyi olur interkomlara para bayılmayız
En temizi kulaklıklı telsiz set almak bence elektronik magzadan daha sonra herkes kulaklığı takar ortak kanalı secersiniz ücretsiz limitsiz programsiz konuşursunuz maliyet sıfır
Her ikisinde android olsa Wi-Fi walki talki programları oluyor Wi-Fi ile internet siz ses resim mesaj gönderiyor bol reklamli o olabilir di maliyet sıfır
motora wifi mi :D
o zaman watsapptan arayın birbirinizi
Hocam seyyar dslam hayirli olsun
Intercom for Android diye bir uygulama var, telefonlar birbirlerine WiFi veya bluetooth (pil icin daha iyi) uzerinden baglanabiliyor. Denemedim ama yorumlar iyi, konusmayi algilayinca aktive olma vb. guzel ozellikleri var. Yalniz iki telefonun da Android olmasi gerekiyor maalesef.
https://play.google.com/store/apps/d...intercom&hl=el
vücud dilini deneyin.virajlarda falan baya iş görüyor :D
İntercom harici gerisi yalan okadar net söyleyebilirim. Aklınıza gelebilecek çoğu şeyi denedim.
Birsürü interkom programları, normal aramalar vs.
Fakat o kulaklık rüzgarı alıyor,kulağa ses tam gelmiyor rüzgardan, kulaklık kayıyor, bağlantı gidiyor vs vs. Yoğun uğraşlar sonucu İnterkomdan başka çare olmadığını anladım.
Heleki 3g den ararız falan komple yalan azıcık hızlanınca o bağlantı kopuyor , denendi onaylandı.
Abi al iki kulaklık takın kulağınıza, Arayın birbirinizi teller cepte açık kalsın yola devam
Olum basit bir kablosuz router ve raspberry pi üzerinde bir teamspeak sunucusu ile çok mantıklı ya. Helal olsun güzel fikir, teamspeak her platformda var kişi sınırında olmaz. Vay anasını serhat ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)