Discorevy canel çıkan türk motorcular
Reklamlar
-
Reklamlar
-
link ataydın ya mübarek
-
https://youtu.be/Y0lsEiVtPvY
-
Yahu bu adamlar belgesele çıksa ne olur yahu kimse kusura bakmasın ama bana göre saçmalıktan başka bir şey değil. Abisi kaza da ölmüş kendisi çok ağır kaza geçirmiş bilimsel olarak baktığımızda beyinsiz insanların kullanacağı türde motosiklet kullanma olmuş. Bakın yanlış anlaşılmasın tepkim motosiklete değil saçma ötesi olan aklı başında bir insan evladının o şekilde motor kullanamayacağını vurguluyorum.
-
-
-
Bence Bajaj Boxer ile gezen Rafet Goral da Discovery Channel'a çıkmalı Yazdığımı görürse yeni bi üyelik açar gelir şimdi
-
Yalnız yönetmen bizim cgci tayfayı bile kemara açıları ve müziklerle cool göstermeyi başarmış
-
Desene dünyaya rezil olduk a.q
-
03 Temmuz 2016, 12:48
Mitoqondri dostum selamlar Memleketim Karaman'ın il olduğunu bilmeyen hâlâ milyonlar varken bu videonun 7 yıl önce yayınlanmış olması pek te rezillik değil. Evet apaçilik diz boyu katılıyorum. Ama 2009da Shoei yi Japonyada bir semt sanan, quickshifter ı hangi ülkenin topçusuydu acaba diye düşünen insanların biraz daha saygı çerçevesinde yorum yapmaları lazım.
Evet gerçekten 100cc motorla 160 km yaptılar,Çünkü yoktu daha fazlası.
Halen sürücü kurslarında yeni yasaya uygun motosiklet olmadığı için A ehliyet alınamayan bir şehirden çıktı bu cengaverler
Herkese kazasız, belasız ve de masrafsız sürüşler
-
03 Temmuz 2016, 13:01
-
03 Temmuz 2016, 13:08
-
03 Temmuz 2016, 13:19
-
03 Temmuz 2016, 13:40
Ortaya konan emeğe dikkat çekmek istedim, Yaptıklarının yanlış olduğunu tartışmaya gerek yok,burda her zaman ekipmanın ve güvenliğin uzun süre bu keyfin yaşanabilmesinin en sıkı savunucularındanım. Mizahşör arkadaşlar ölümsüzdür
-
03 Temmuz 2016, 13:54
koraycbr adlı üyeden alıntı
Ortaya konan emeğe dikkat çekmek istedim, Yaptıklarının yanlış olduğunu tartışmaya gerek yok,burda her zaman ekipmanın ve güvenliğin uzun süre bu keyfin yaşanabilmesinin en sıkı savunucularındanım. Mizahşör arkadaşlar ölümsüzdür
Sarıya boyalı böyle bir motorum olsun isterdim. Üstelik cokta keyif alırdım onu ekipmanli kullanmaktan.
Cgler hoşuma gidiyor ama aynalı ve alcaltilmamis
-
03 Temmuz 2016, 14:59
yamaha bunu alsa 250 cc motor koyup üretse muhteşem olurdu. r25,mt-25,cbr125 falan değil, aklıma motor denilince gelen bu ! tam istediğim şekil
-
03 Temmuz 2016, 16:43
koraycbr adlı üyeden alıntı
Mitoqondri dostum selamlar
Memleketim Karaman'ın il olduğunu bilmeyen hâlâ milyonlar varken bu videonun 7 yıl önce yayınlanmış olması pek te rezillik değil. Evet apaçilik diz boyu katılıyorum. Ama 2009da Shoei yi Japonyada bir semt sanan, quickshifter ı hangi ülkenin topçusuydu acaba diye düşünen insanların biraz daha saygı çerçevesinde yorum yapmaları lazım.
Evet gerçekten 100cc motorla 160 km yaptılar,Çünkü yoktu daha fazlası.
Halen sürücü kurslarında yeni yasaya uygun motosiklet olmadığı için A ehliyet alınamayan bir şehirden çıktı bu cengaverler
Herkese kazasız, belasız ve de masrafsız sürüşler
Aleyküm selam kardeşim. Uzun zaman oldu konuşmayalı. İyisindir umarım.
Geçmiş zamanlarda kimsenin kaskla, ekipmanla işi yoktu doğru diyosun. Ancak bunda ölümün geleceğini görmüş, birini kaybetmiş ve kendide kaza yapmış bir insanın böyle motorlar için hala "kasklı bu motorlar kullanılmaz." demesini ve böyle konuşmasını anlamıyorum.
Öleceğini bile bile ladesdir bu.
Bu motorla 160'ı bırak, 300'de yapsalar ben gurur duyulcak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde kullanımı mantıklı bulmuyorum zaten. Gereksiz görüyorum. Bunun Karaman'la, Adana'yla vs. bu cg'yi nerede bu şekil modifiye ediyorlarsa eğer şehirle alakasının olmadığını düşünüyorum.
Tamamen zihniyet meselesi.
Kendine iyi bak Koray kardeşim. Samsun'a beklerim yeniden.
-
03 Temmuz 2016, 16:47
DKN adlı üyeden alıntı
Çok tatlı. Bunların bir de pedalsizlari vardı. Modelleri neydi onların ?
-
03 Temmuz 2016, 16:50
oluroyle adlı üyeden alıntı
Çok tatlı. Bunların bir de pedalsizlari vardı. Modelleri neydi onların ?
Mobylette, peugeot eski modeller
-
03 Temmuz 2016, 17:23
ahh be ne günlerdi. çok uğraştım pejolar mobiletlerle. onların modifiyesiyle. şeytan diyo yap bi tane 250 lik çinli minli al havasını :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)