Boy ve kilom motor kullanmama engel mi?
Reklamlar
-
iyi forumlar, kücüklügümden beri motora aşık birisiyim ama hiç kullanmadım ehliyete bu ay gideceğim ama aklımda şu soru var ben cbr125 almayı düşünüyorum boyum 1.81 kilom 50 aşırı zayıfım bu sorun teşkil eder mi?
Reklamlar
-
-
En fazla motor seni sürer kardeşim, bir sorun olmaz.
-
Daha bile iyi olur
Bütün biniciler zayıftır.
-
Basık bir motor al yüksek bi motor alırsan rüzgar sıkıntı yaratır.
-
hattoi adlı üyeden alıntı
Daha bile iyi olur
Eyvallah bilmiyordum bunu genelde sanki iri yarı insanlar kullanıyor gibi geliyor hep.
coldboy35 adlı üyeden alıntı
En fazla motor seni sürer kardeşim, bir sorun olmaz.
güldüm :D
wing41 adlı üyeden alıntı
Sıkıntı olmaz.
Teşekkürler.
AWESQME adlı üyeden alıntı
Basık bir motor al yüksek bi motor alırsan rüzgar sıkıntı yaratır.
teşekkürler göz önünde bulunduracağım.
-
Cbr125 alacağına 2 tabak yemek al. O boya o kilo mu olur? Önce sağlığını düzelt, sonra keyfini düşün.
-
Genelde kilo yoksa güçte olmuyor,hafif motorlar bak.
-
Boy 180 kilo 63 ben de aynı düşüncelere sahiptim mondial xtreme maç ile başladım rüzgar sıkıntı oluyordu bir kez duştum olduğum yerde kaldırabildim 135 kg idi xtreme simdi daelim daystar kullanıyorum düşerse kaldıramam diyorum ama genel olarak bir sıkıntı yok çok şükür. Çok takma kafana kardeşim
-
02 Temmuz 2016, 21:13
Ben kokudan kilo almıyalım diye yemekten kaçıyoz bunlarda ağaç dalındaki yaprak gibin
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
02 Temmuz 2016, 21:35
Kilo almayı bende çok istiyorum ama tamamen metabolizma meselesi, bb yaptım 6 ay bir faydasını görmedim.Doktora gittim metabolizmamın çok hızlı olduğunu söyledi gerçekten aşırı beslenen birisiyim ama olmayınca olmuyor arkadaşlar.Hastanede hani vücuttaki yağı ölçen cihazlar var, işte onlar benim vücudumdaki yağ oranını ölçemiyor siz düşünün :D
-
02 Temmuz 2016, 21:49
Köprüde rüzgar olunca atar seni sağa sola
-
02 Temmuz 2016, 21:53
Daha bile iyi olur
Ben binici değil miyim
-
02 Temmuz 2016, 21:59
askerde bende 1.86 boy 50 kiloydum şimdi 85 normal yani
-
02 Temmuz 2016, 22:03
AWESQME adlı üyeden alıntı
Ben binici değil miyim
Kastım motosiklet, at, bisiklet benzeri binilerek yapılan sporlardan para kazananlar.
Sana gelirsek, ayıp ediyon, sen istisnasın. Orta asyadan motor üstünde gelmiş seninkiler.
-
02 Temmuz 2016, 22:11
Kastım motosiklet, at, bisiklet benzeri binilerek yapılan sporlardan para kazananlar.
Sana gelirsek, ayıp ediyon, sen istisnasın. Orta asyadan motor üstünde gelmiş seninkiler.
ahahahah iyi kıvırdın affettim
-
02 Temmuz 2016, 22:24
ye boğazına biraz! o nası kilo öyle?
-
02 Temmuz 2016, 22:33
kullanmaya engel değil ama 1.81 boyda en azından 75 olman gerekir. bu da sporla olur tabi boş yağ bi işe yaramaz
-
02 Temmuz 2016, 22:35
Bahadır Özer adlı üyeden alıntı
Kilo almayı bende çok istiyorum ama tamamen metabolizma meselesi, bb yaptım 6 ay bir faydasını görmedim.Doktora gittim metabolizmamın çok hızlı olduğunu söyledi gerçekten aşırı beslenen birisiyim ama olmayınca olmuyor arkadaşlar.Hastanede hani vücuttaki yağı ölçen cihazlar var, işte onlar benim vücudumdaki yağ oranını ölçemiyor siz düşünün :D
Kişke bende metabolistim böyle olsaydı şuan burda deyil birşeyler atıştırıyor olurdum sıkıldım her oturuşta 3 5 lokma yiyip kaçmaktan bfff
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
02 Temmuz 2016, 22:52
Bende zayıfım ama 165 kg motoru rahatça sürebiliyorum.Zayıflıkla alakası yok.Güçten düşmedikten sonra farketmez.Bruce lee zayıf ve güçlü kenan sofuoğlu zayıf ve iyi sürüyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)