Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şişli'de motosikletli seri tacizci yakalandı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polyannacılık oynamaya gerek yok.
    Kendi yazdığın 105/1 maddesine baktığında zaten gerçeği görebilirsin.
    Kendi açısından en kötü, bizler içinse en iyi ihtimalle parasını öder ve kurtulur.
    O güvendiğin hukuk adil bir şekilde işliyor olsaydı 45 çocuğun hesabı sorulurdu çoktan.
    Sizi de ignore etmem lazım anlaşıldı.

Polyannacilik oynadığım hukuk sistemine "guvendigim" yok. Herşey inanmakla başlar. Buna en azından saygı duymalisiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adalete güvenen güvensin fakat ben güvenmiyorum. Bundan 5 gün önce evime hırsız girdi. Karşı tarafımda bulunan dükkanların kamera kayıtları var fakat polis hala kamera kayıtlarını almaya gelmedi. Eğer hırsızın geldiği anda evden biri uyansaydı. İlla ki kan döküldüğünde mi adalet sağlanacak?
    Sendeki birşeymi ben elimle polise teslim ettim kapıdan beraber çıktık.Hırsızlık yapanın elini taciz tecavüzün s..keseceksin başka oluru yok. Adalet laik düzenle olmaz şeriat haktır yürürlüğe girmeli.

Alıntı redmap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sendeki birşeymi ben elimle polise teslim ettim kapıdan beraber çıktık.Hırsızlık yapanın elini taciz tecavüzün s..keseceksin başka oluru yok. Adalet laik düzenle olmaz şeriat haktır yürürlüğe girmeli.
    Süper fikir. Tazmin edilemez cezalar ile hukukun yaptığı hataları masum insanların hayatında dönülmez sakatlıklar ile ödemesi kadar adil bir şey yoktur.

Din hatasız olabilir ama şeriat dediğiniz şey insanı yürüttüğü bir sistem, insan hata yapar. Ama kadının hatasını ben ne elim ne de s.kim ile ödemem.

Ama londra da ki gibi bir şeriat mahallesi uygulamasına yandaşı bakın. Sevenleri birazcık şeriat yaşasın hele...

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi de ignore etmem lazım anlaşıldı.

Polyannacilik oynadığım hukuk sistemine "guvendigim" yok. Herşey inanmakla başlar. Buna en azından saygı duymalisiniz.
    Peki o halde, sana iyi inanışlar.
    Ama unutma ki bu ülke; hayallerin tükendiği, umutların artık yeşermediği, pisliğiyle etrafına mikrop saçan bir bataklık haline dönüşmüştür. Islah edilmesi ise hiç kolay olmayacaktır.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı gungenir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde özellikle kadına karşı işlenen şiddet, taciz, tecavüz gibi suçlar yeterince ciddiye alınmıyor. Bu kadar net görülen bir durumda hemfikir olmamız gerek. Yoksa ülkenin yarısı paranoyak oldu gitti demektir.

İşini iyi yapan hukukçulara gelirsek. Kusura bakmayın. Bir hukukçunun hukunun kendisine etki edebilmesi hem seçeneği hemde sorumluluğu olmalıdır. Birkaç saat süren bir mahkeme sürecindeki hal ve hareketlerden yola çıkarak bir tecavüz suçlusuna uygulanan iyi hal indirimi bu kadar bariz bir saçmalık olmasına rağmen hala kanunda yeri olan bir uygulamaysa ben bundan hukukçuların tamamını suçlarım.
    Hukuk topluma direkt etki eder. Hukukçu bariz komik olan bir kanunun düzenlenmesinde sorumluluğu sadece yasa koyucuya bırakamaz. Şu zamanda hala "kaldırıldı, kaldırılacak" diye bekliyoruz.
    Yok kravat takmanın hafifletici bir neden olduğunu düşünüyorsak o başka tabii.
    Haklısınız. Buna ek olarak umarım adalet yerini bulacaktır temennisi içerisinde olmanın, iyi temenni de bulunmanın mahsuru yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Evet. Dünya da Adalet ve hukukun en düzgün çalıştığı ülkeler hep şeriatla yönetiliyor . Tam bir muasır medeniyet. Mesela geçen Afganistanda şeytana hizmet ettiği için topluca televizyon parçalama eylemi yaptılar. Ve bu şeytan icadı teknolojik fitneyi parçalarkeni cep telefonlarının video kamerası ile kayıt yaparak ölümsüzleştirdiler.
    Hele kadını, kafası dışarıda kalacak şekilde toprağa sokup taşlama. Üzerine tanımam. Layikde neymiş şöyle kaldırım taşını alıp kafayı kırıp pekmezi akıtacaksın değil mi.
    MotorKafa ve Ertugyigit bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Hemen kötü örneklerden dejenere şeriatlardan üste çıkmaya çalışmayın benim olmasını istediğim şeriat bu değil. Laik düzeninde bu örneklerden farkı yok.Ceza evlerinde çürüyen işkence edilen masumlarıda biliyoruz,adaletin nasıl çarptırıldığınıda,zenginin nasıl elini kolunu sallaya sallaya büyük suçlar işlediğinide.Hırsızı yakalamışım elimle yaka paça götürmüşüm benimle birlikte çıkıyor karakolun önünde beni tehtid ediyor.Kadınlar konusuna hiç girme zaten islam cahili olduğun verdiğin bu örnekten belli. Onların kadınlara öyle davranması İslam'ı değil sadece kendilerini kötü gösterir. İslama inanmayan veya bilmeyende bu örnekler ile karalama yapar sadece. Şeriattan bu kadar korkmayın şu anki haksızlıktan çok daha fazlası yok zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Hemen kötü örneklerden dejenere şeriatlardan üste çıkmaya çalışmayın benim olmasını istediğim şeriat bu değil. Laik düzeninde bu örneklerden farkı yok.Ceza evlerinde çürüyen işkence edilen masumlarıda biliyoruz,adaletin nasıl çarptırıldığınıda,zenginin nasıl elini kolunu sallaya sallaya büyük suçlar işlediğinide.Hırsızı yakalamışım elimle yaka paça götürmüşüm benimle birlikte çıkıyor karakolun önünde beni tehtid ediyor.Kadınlar konusuna hiç girme zaten islam cahili olduğun verdiğin bu örnekten belli. Onların kadınlara öyle davranması İslam'ı değil sadece kendilerini kötü gösterir. İslama inanmayan veya bilmeyende bu örnekler ile karalama yapar sadece. Şeriattan bu kadar korkmayın şu anki haksızlıktan çok daha fazlası yok zaten.
    Hırsızı övüp oy verip seçip bizi vatan haini din düşmanı ilan eden tonla adam var burada.Bunun Laiklikle ne alakası var. Sen bize iyi örneklerden göster yardımcı olalım. Emin ol İslamın ne olduğunu çok iyi biliyorum. İslama inanan biriyim. Kuranda ne yazdığını okuyup anladım. Okuyarak inandım . Daha inandığını iddia ettiği dinin kitabını açıp okumaya tenezzül etmemiş varlıkların zorda kalınca beni İslam düşmanı vb suçlamalarından bıktım usandım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hırsızı övüp oy verip seçip bizi vatan haini din düşmanı ilan eden tonla adam var burada.Bunun Laiklikle ne alakası var. Sen bize iyi örneklerden göster yardımcı olalım. Emin ol İslamın ne olduğunu çok iyi biliyorum. İslama inanan biriyim. Kuranda ne yazdığını okuyup anladım. Okuyarak inandım . Daha inandığını iddia ettiği dinin kitabını açıp okumaya tenezzül etmemiş varlıkların zorda kalınca beni İslam düşmanı vb suçlamalarından bıktım usandım.
    Yeterince okuyup anlamamışsın demekki. Anlasaydın bana yukarıdaki örnek ile gelmez karşı çıkışmazdın.İşinize gelmeyince her dini konu olduğunda akp diosunuz.Bazen seviniyorum akp'nin chp ve mhp zihniyetini gömdüğüne..Zorda kaldığımdan değil direk islam karşıtı bir tavır alıp kötü örnekler ile islamı bağdaştırdığından dolayı bunu yazdım.Hani okuyup anlamışsınya anlayarakta inanmışsın, şeriat ile ilgili ayetleri baştan oku okuduğun pekişsin. Sen bu şekilde yaparak tağutu savunduğunun dinden çıktığının farkında değilsin henüz.Şu din konusundada benle tartışmaya girme, orada fikrimi yazdım olmasını istediğim şeyi yazdım illa bunu irdeleyip uzatmanıza gerek yok.Her seferinde cahilce zıplayıp cevaplar veriyorsunuz bende yazıp uzatmak zorunda kalıyorum. Bu şekilde kötü örnekler ile benim şeriat istememe karşı çıkıp hem islamı karaladığının hemde Allah'ın haram kıldığı tağutu desteklediğinin farkında değilsin daha.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Tamam sen haklısın. Güle güle.
    redmap bunu beğendi.

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güvenilir adalet temsilcileriniz var ya hani.
    Cinsel istismarda 15 yaş kuralını iptal etti. 6 ay sonra atış serbest buyurun ayağı yere değenlerden seç beğen al.

İğrençliğinizin sınırı yok. Bir gün burnunuzdan getireceğim and olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)