Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

LS2 MX436 Trigger (Enduro) Kask Hakkında

REKLAM ALANI
    RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Almak isterdim de Türkiye'de satıldığını zannetmiyorum. Tanıdığım bir mağazada mx436 gördüm de. Fiyatı güzel , koruması nasıl onu bilmiyorum ? Bir arkadaş kask çok esniyor bastırınca dedi ama anlamadım :D Zaten biraz esnemesi gerekmiyor mu ? :D . Bu arada bende ls2 ff396 vardı , o da deli gibi rüzgar alıyordu. Sürerken rüzgar sesini almamak için kulaklık takıyordum. İnşallah mx436da da kulaklık için biraz da olsa boşluk vardır :D
    Plastik kaskların koruması esnemesinden geliyor diye biliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar NS 200
    LS2 MX436 kaskı 2-3 haftadır kullanıyorum rüzgar sesini içeri almıyor ama içeri çok iyi rüzgar giriyor kışın balaklava kullanılarak bu açık kapatılabilir yazın çok iyi olucağını düşünüyorum kışın kullanımda cam çok buhar yapıyor 30 km üzerine çıkınca buhar ortadan kalkıyor buhar vizörü yok camın ama diğer seçenekler değerlendirilebilir bunun dışında kaskın konforu gayet iyi

Merhabalar. Bu kaskı(ls2 mx436 pioneer evo adventurer) almayı düşünüyorum. Diğer fullface ls2’ler 1500 civarıyken bu 3000. İyi hava alıyormuş. Almaya değer mi? Yazın ve genelde enduro kullanacağım nadiren asfalta çıkarım.

https://www.ozenmotor.com.tr/Product...kask/114/16650

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Değer mi değmez mi?

Motosikleti
    Tenere700
    Alıntı yiwotxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Bu kaskı(ls2 mx436 pioneer evo adventurer) almayı düşünüyorum. Diğer fullface ls2’ler 1500 civarıyken bu 3000. İyi hava alıyormuş. Almaya değer mi? Yazın ve genelde enduro kullanacağım nadiren asfalta çıkarım.

https://www.ozenmotor.com.tr/Product...kask/114/16650

https://www.ozenmotor.com.tr/images/...48465135_1.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Değer mi değmez mi?
    Merhaba, ben bu kaskı yaklaşık 2 yıl kadar kullandım. Aslında kask kaliteli gibi fakat rüzgar sesi aşırı rahatsız ediyor. Sebebini bulamadığımız bir kulak çınlaması hastalığım var, belkide bu kaskı kullandığım dönem bile sebep olmuş olabilir.

Şimdi bu tarz kasklar zaten rüzgar alır ve benzeri açıklamalar duyacaksın muhtemelen, evet enduro kasklar rüzgar alır veya almalı, ama bunda aşırı bir uğultu var.

Eğer 60km civarı hızı geçmem diyorsan rahatsız olmazsın ama sonrası kulak sağlığın için hiç iyi olmaz.

Resimlerde pek belli olmayan tam olarak çene hizasında aktif iki hava kanalı daha var, kapanabilme fonksiyonu yok ve epey büyükçe bir kanal, ben onların üzerine bant yapıştırıp bir nebze sesi kısmıştım. Yabancı bir youtuber'ında oraya özel bir aparat yaptığını videolarından görmüştüm.

Bu kasktan önce yine LS2'nin çene açılır F serisi bir kaskını kullanmıştım, bundan çok daha konforluydu. Şimdi ise Nexx Wed2 kullanıyorum, uğultu var mı dersen, evet var ama MX436 ile kıyaslarsam %50 daha az. Tabi artık kulak tıkacımı eksik etmiyorum.

Bir problemde 2 yılın sonunda yanak pedini tutan kask tarafındaki çıt çıt karşılığıda kırıldı, yani tamiride mümkün görünmüyordu en son.

Uzun lafın kısası, yol yapıcaksan ben olsam tercih etmezdim, sadece cross için kullanacaksan olabilir.
    yiwotxxx bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)