Merhaba Değerli Arkadaşlar.
Ben Sivas Şarkışla da yaşıyorum 41 Yaşındayım Mali Müşavirlik Mesleğim. Yaklaşık 2 senedir çocukluğumdan beri heveslisi olduğum motosikletler ile ilgileniyorum. Hemen hemen her forumda başlangıç için nasıl bir motor alınması gerektiğini tecrübeli biniciler ve eğitmenlerden okudum. Tavsiyeleri dinledim. Hatta eğitim videolarını bile izledim. 150 cc - 250 cc motosiklet kullanmışlığım var ama sadece birkaç km. Boyum 1,90 Kilom 95 kullandığım motorlar MZ ve Kanuni Seyhan. Aktif araba kullanıcısıyım yürürken bile yavaş yürüyemiyorum bu sebeple hız tutkum var yalan değil. Ancak kendimi ve trafikteki diğer sürücüleri riske sokmadan yol alırım. Güvenmediğim hiçbir şey ile hız yapmam.
Sizlerden yardım ve tavsiye istiyorum naçizane. Öncelikle racing tarzı çok hoşuma gidiyor fakat bu boy ve kilo ile sürüş konforuna ulaşırmıyım. Motorun yüksek cc olması benim için sorun olurmu? 200 ve üzeri hızlara arabada alışığım tabi ama motor farklı dediğinizi duyabiliyorum. Honda 1000 rr , Kawasaki z1000sx , yada Suzuki Gsxr-600 (R6 da olabilir.) bu motorları kullanmış olan arkadaşlarım bana ne tavsiye edersiniz? Bir de bu motorlar yavaş gidildiğinde hararet yapar mı? Sonucunda su soğutmmalı değiller mi?
Çok çok teşekkür ederim şimdiden
Saygı ve Sevgilerimle.