Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İLK MOTOR İÇİN YARDIM

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xmax sym kymco piaggio gibi markalaradan bir scooter alın keyfinize bakın
    Boş konuştu okumadan geç
    TOLGABERK bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı TOLGABERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Değerli Arkadaşlar.
    Ben Sivas Şarkışla da yaşıyorum 41 Yaşındayım Mali Müşavirlik Mesleğim. Yaklaşık 2 senedir çocukluğumdan beri heveslisi olduğum motosikletler ile ilgileniyorum. Hemen hemen her forumda başlangıç için nasıl bir motor alınması gerektiğini tecrübeli biniciler ve eğitmenlerden okudum. Tavsiyeleri dinledim. Hatta eğitim videolarını bile izledim. 150 cc - 250 cc motosiklet kullanmışlığım var ama sadece birkaç km. Boyum 1,90 Kilom 95 kullandığım motorlar MZ ve Kanuni Seyhan. Aktif araba kullanıcısıyım yürürken bile yavaş yürüyemiyorum bu sebeple hız tutkum var yalan değil. Ancak kendimi ve trafikteki diğer sürücüleri riske sokmadan yol alırım. Güvenmediğim hiçbir şey ile hız yapmam.
    Sizlerden yardım ve tavsiye istiyorum naçizane. Öncelikle racing tarzı çok hoşuma gidiyor fakat bu boy ve kilo ile sürüş konforuna ulaşırmıyım. Motorun yüksek cc olması benim için sorun olurmu? 200 ve üzeri hızlara arabada alışığım tabi ama motor farklı dediğinizi duyabiliyorum. Honda 1000 rr , Kawasaki z1000sx , yada Suzuki Gsxr-600 (R6 da olabilir.) bu motorları kullanmış olan arkadaşlarım bana ne tavsiye edersiniz? Bir de bu motorlar yavaş gidildiğinde hararet yapar mı? Sonucunda su soğutmmalı değiller mi?
    Çok çok teşekkür ederim şimdiden
    Saygı ve Sevgilerimle.
    Usta kimse dememiş ama sana tavsiyem yaşını göz önüne alarak "CBR 500R"
    TOLGABERK bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK
    Alıntı denilikci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40.950 tl lütfen
    Peki tamam da ne için?
    CBR500R mi ?

Motosikleti
    XVS 650 Drag Star
    ilk motorunda -10.000 km yaptıysan yüksek cc lere hiç bulaşma bir çok motorcu arkadaş bu yüzden kaza yapıyor iyice deneyim kazanana kadar 125-250 cc arası kullan viraj yapmayı,kaçınmayı,ani fren yapmayı iyi bi şekilde öğrenmeden geçme 250 cc üstüne yaşın her nekadar olursa olsun bunları dinle sen ve güvenli sürüş kursuna yazıl tavsiye konsuna gelicek olursak 250 cc lerde Yamaha R25 ve R125,Honda CBR 250R Ve 125R alabilirsin eyer tecrüben var diyosan dediklerini yapabiliyorum dersende Yamaha R6, Honda CBR 600RR motorlarını öneririm
    TOLGABERK bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK
    Alıntı CanAydın000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motorunda -10.000 km yaptıysan yüksek cc lere hiç bulaşma bir çok motorcu arkadaş bu yüzden kaza yapıyor iyice deneyim kazanana kadar 125-250 cc arası kullan viraz yapmayı,kaçınmayı,ani fren yapmayı iyi bi şekilde öğrenmeden geçme 250 cc üstüne yaşın her nekadar olursa olsun bunları dinle sen ve gövenli sürüş kursuna yazıl tavsiye konsuna gelicek olursak 250 cc lerde Yamaha R25 ve R125,Honda CBR 250R Ve 125R alabilirsin eyer tecrüben var diyosan dediklerini yapabiliyorum dersende Yamaha R6, Honda CBR 600RR motorlarını öneririm
    Canaydın bey çok teşekkür ederim.Öncelikle düşük cc ile dediğiniz km yi yapmam gerek. Kolaylıkla 150 - 250 cc kullanabilirim ama yol tecrübem toplasanız sadece bir 50 km. dir. Hakimiyet konusunda sorunum olmaz malum biraz iri yapılıyım. Güvenli sürüş kursunu araştıracağım ama bu civarlarda eğitim varmı bilmiyorum. Olursa muhakkak yazılırım. Sadece bilgi için soruyorum Gsxr-600 neden tercih edilmiyor pek? Konfor ve sürüş bakımından aslında çok çok iyi bence.?

Motosikleti
    XVS 650 Drag Star
    O motor hakkında pek bir bilgim yok malesef
    TOLGABERK bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK
    Alıntı CanAydın000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O motor hakkında pek bir bilgim yok malesef
    Teşekkür ederim tekrardan.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)