Yakin zamanda konya alanya yolculuğu yaptim.yollari biliyorsunuzdur cok guzel artik.50 60 km de bir düzgün petrol var.onun haricinde tek tavsiyem geceye kalma ve her ihtimale karsi yanına kalin birseyler de al.cunku gündüz hava 30 derece olsa bile gece o yol dunyanin en soguk yeri ve ışık siz oluyor.Eger alanya da kalırım diyorsanız biz orda kamp yaptik.cok guzel bir yer.incekum orman kampi diye arayabilirsin
Bulabilirsiniz çadır olarak 200tl su model çok güzel basit zahmetsiz 2 saniyede havada kuruluyor.
https://www.decathlon.com.tr/2-secon...d_8347884.html
Sayfaya bakin 2.video nasıl kurulduğu yazmış kazık sız veya kazıklı hali var.
Saydam videolarda görüyorum çadır toplayamayan veya 25dakikada kuramayanlar var..
Güvenlik için ne düşündünüz? Biber spreyi bıçak pala-havali tabanca?
http://www.northstarshop.com/espartano-41159 pala 142 tl
Neyi Secersen Sec Aklın Hep Secemediginde Kalır !!!.Her Seçiş Bir şeyden Vazgeçiştir.
yanına sadece şu lastik tamir spreylerinden alman yeterli, o gideceğin yollar artık tenha değil. seydişehir-akseki arasında tınaztepe de dur, ilk olarak, serindir orası, sabah erken veya akşam geçeceksen ordan, mont olmalı yanında, muğla tarafına geçeceksen, sahilden gidersen kamp yapacak yer çok, yayladan gidersen daha çabuk varırsın ama daha tenhadır. sahilden, olympos,çıralı, adrasan, üçağız, demre, kaş kekova , buraları geze geze git.
ha, mersin tarafına geçeceksen, bir anamur-gazipaşa arası sıkıntı, sıkıntı derken çalışmalardan dolayı, yoksa önceki hali motosiklet için acayip keyifli bir yoldu. alanya mahmutlar dan itibaren heryer kamp alanı sayılır. alanya dan sonra gazipaşa ya yeni yol yapıldı, demirtaş tan sonra, yeni yola girme eskisinden git.
Söylediklerinizi yazdım bir kenara teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Çadırı 3 kişilik olarak olarak almış bulunuyorum. 50 tl idare eder gibi duruyor. Güvenlik olarak kick box, bıçak, güçlü havalı tabanca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Her ihtimale karşı diyerek lastik spreyinden, daha fazlasını aldim yanıma. Tavsiyeler için teşekkürler.
Sana önerim eğer yaylaya veya dağlara çıkamayacaksan çadırda kalma. Burası yanıyor.
İlce olarak manavgata gidebilirsin,şelale var.
Kepeze gidebilirsin
Finikeye uğrayabilirsin.
Şehir içlerine geleceksen Merkeze gelebilirsin.
Burada MarkAntalya adında bir mağaza var. Büyük bir yer. Oraya uğrayabilirsin hediye vs almak için.
Çadır yada apart gittiğimde oradaki duruma göre ayarlayacagim. Ama çadır tercihimdir.
Bugün fark edilmek adına öne ve arkaya aydinlatmalar yaptım ve ses sistemi döşedim. 10 numara oldu. Hiz sabitleyici de yaptım. Çadırıda aldim 3 kişilik 50 tl benim hoşuma gitti. Marka falan yok resimleri birazdan yüklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Mevlüt bir hafta daha sabredemedin Isparta ya gidecektik beraber.bende bayramın ikinci ve üçüncü günü Manavgat Alanya turu yapacam ama arabayla maalesef..
gezi sonrası resimleri buradan paylaşırım deiştim buyrun;
1700 km'lik gezinin ilk sabahı konya
[IMG][/IMG]
ısparta eğirdir gölü
[IMG][/IMG]
mugla akyaka yı ilk üstten görüş, akyaka konaklama ve gezi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
marmaris
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
fethiye ölüdeniz
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
fithiye kelebekler vadisi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
fethiye saklı kent
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
kalkan- kaş- finike- demre
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
virajlar virajlar
[IMG][/IMG]
kemer
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
düden şelalesi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
aspendos antik kenti ve tiyatrosu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
buda konya ya geri gelince
[IMG][/IMG]
Cok kiskandim gercekten. Cok sukur sag salim gelmissiniz.
Motor nedir BMW anladigim kadariyla ama modeli yili falan nedir acaba ? Cahilim biraz o yuzden merak ettim.
Umarim birgun beraber de yapabiliriz ben motoru degistirince
Adrasan' a ugramadiniz sanirim. Bir sonraki sezon oraya beraber gitmek dilegiyle. Orali sayilirim gercekten guzeldir.
Çakma BMW motor mondial rx3i evo. yolda beni hiç üzmedi maşaallah. adrasana uğramadım malesef, inşallah sizle beraber uğrarız. sizde umarım daha güzel uzun yollar yaparsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
Gerçekten parasına göre (10.000 TL) güzel motor. Teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)