pulsar as 150 ile Gümüşhane'den İstanbul'a
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 17:33
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 17:47
35 kuruş nasıl yaktırdınız ? Maksimum 4 litre yakması lazım o da 18 kuruş eder en fazla.
-
30 Haziran 2016, 18:05
3 defa baştan okudum sıkıntı olmasın diye hiç dikkat etmedim 35 kuruş yazdığıma 15 kuruş demek istedim. teşekkür ederim uyardığın için
-
30 Haziran 2016, 18:11
helal olsun çok imrenirim şöyle gezilere ama hiç neticem yemez, inşallah bir gün bende cesaret edicem
-
30 Haziran 2016, 18:16
Tebrik ediyoruz venox250; fabrikaya uğramanızı isterdim. Dönüşte de mutlaka beklerim.
Acizane tavsiyem biraz daha sabırlı ve biraz daha molalı sürün. Bir yerlere yetişmek değil, bir yerleri gezmek olsun maksadınız. Seyahatinizi çok zorunlu olmadıkça gündüz yapın. Avenger street 150 değerlendirmelerini de beklerim. Arkadaşınıza da selamlarımı sunuyorum...
-
30 Haziran 2016, 18:28
çok sağolun Ekrem Bey. Forumda bu kadar aktif olmanız gerçekten çok güzel. Her iki motor için de biz teşekkür ederiz.
Malesef sadece küçük bir tur atma fırsatım oldu avengerla bu hafta sonu daha fazla sürüp yorumlarımı ilgili sayfada paylaşırım. Asıl amacımız çadırlı yavaş bir ege turu yapmak bu ağustosta. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim kolay gelsin. Beğenen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
-
As için arka taşıma demirini nereden temin edebiliriz? Ns inki uymazmı?
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Tebrik ediyoruz venox250; fabrikaya uğramanızı isterdim. Dönüşte de mutlaka beklerim.
Acizane tavsiyem biraz daha sabırlı ve biraz daha molalı sürün.
Bir yerlere yetişmek değil, bir yerleri gezmek olsun maksadınız. Seyahatinizi çok zorunlu olmadıkça gündüz yapın. Avenger street 150 değerlendirmelerini de beklerim. Arkadaşınıza da selamlarımı sunuyorum...
Ekrem bey, Avenger'in keşke biraz daha büyük cc olanını getirtebilseniz. Ben çok beğeniyorum ama bu tarz bir motor en azından uzun yolda 110-120 rahat gidebilmeli. Şöyle pulsar 200 motoru gibi bir seçenek olsa süper olurdu. Emin olun öyle bir seçenek olsa çok daha fazla satar.
-
Ne toto varmış be sende de hocam. :D hele ki o hızlar da yavaş yavaş gitmek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)