KENAN SOFUOĞLU 400 KM rekor kırdı!!
Reklamlar
-
02 Temmuz 2016, 00:16
Hondolog adlı üyeden alıntı
Biliyorum ama onu söyleyip belden aşağı vurmayayım dedim
Sevmediğiniz sizi yönetiyor demişsin ya o yüzden diyorum.
Onun için sorun yok. İstemese buradaki yaşananlara müdahil bile olmaz.
Yanlış gördüğü şeyi söylüyor ve her kelimesine de katılıyorum
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
-
02 Temmuz 2016, 00:17
Motosiklet Eğitmeni
Hondolog adlı üyeden alıntı
Abi bak benden belli ki büyüksün, arada sataşıyorum sana gençliğime ver mazur gör lakin herkesin fikri kendine doğru, herkes müslümanım der ama kafasında kurduğu rabbe inanır, herkesin muhakemesi farklı, ayrıca hiçbir tartışmada taraflar birbirine fikrini kabul ettiremez. Neticesinde demokrasi ortaya çıkmış, oylamalar yapılıyor, çoğunluk ne der ise o yaşanıyor. Doğru mu? Tartışılır ama şu an daha iyisi yok. Lütfen ne isek, neye inanıyorsak, görüşümüz ne olursa olsun "sadece benim görüşüm doğru" demeyelim. Birbirimizin görüşüne laf söylemeyelim, bizi güzel yapan farklı görüşlerimiz. Sevmediğiniz sizi yönetiyor diye onu aşşağılamayalım. C.başkanına başbakanına bakanına hakaret etmek, suçlamak bize yakışmıyor. Bu şekilde elde edebileceğiniz birşey yok. Belki parti kurup siyasi mücadelenizi verirsiniz. Eleştirirsin tamam ama inan bende veya başkasında zerre kadar etki yapmıyor, sadece birbirimize olan saygımızı sevgimizi yitiriyoruz.
Sevgili kardeşim.
Bilmiyorum bu forumda ya da başka platformlarda siyasi ya da dini tartışmalara katılıp sahip olduğu fikri karşısındakine kabul ettirmeye çalışan bir aptal varmıdır?
Emin ol,
eğer öyle bir sazan var ise o ben değilim.
Niçin tartıştığımızı, neden bu kadar dil döktüğümüzü bile anlamıyorsunuz.
Sanıyorsunuz ki fikirlerimizi karşımızdakine kabul ettirmeye çalışıyoruz.
Emin ol yok öyle bir şey.
Ben mesajı alabilecek olanlar için yazıyorum.
Bu güne kadar hiç biri boşa gitmedi.
Bu nedenle hiç durmadan, yılmadan yazmaya, devam edeceğim.
Gözlerinden öperim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
02 Temmuz 2016, 00:21
COQ adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim.
Bilmiyorum bu forumda ya da başka platformlarda siyasi ya da dini tartışmalara katılıp sahip olduğu fikri karşısındakine kabul ettirmeye çalışan bir aptal varmıdır?
Emin ol,
eğer öyle bir sazan var ise o ben değilim.
Niçin tartıştığımızı, neden bu kadar dil döktüğümüzü bile anlamıyorsunuz.
Sanıyorsunuz ki fikirlerimizi karşımızdakine kabul ettirmeye çalışıyoruz.
Emin ol yok öyle bir şey.
Ben mesajı alabilecek olanlar için yazıyorum.
Bu güne kadar hiç biri boşa gitmedi.
Bu nedenle hiç durmadan, yılmadan yazmaya, devam edeceğim.
Gözlerinden öperim.
Sende böyle gidersen bir dahakine sınırdan içeri almayabilirler haberin olsun )))))
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
02 Temmuz 2016, 00:29
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Sende böyle gidersen bir dahakine sınırdan içeri almayabilirler haberin olsun
)))))
Suriyeden sakal bırakıp girer alırlar.
-
02 Temmuz 2016, 00:30
Taner YILMAZ adlı üyeden alıntı
Sende böyle gidersen bir dahakine sınırdan içeri almayabilirler haberin olsun
)))))
Şaka maksatlı yazıyorsunuz ama tam da böyle bir ihtimal olduğu için yazıyor zaten. Atam ne güzel söylemiş...
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
-
02 Temmuz 2016, 03:19
Temeli 2013'te atılan Osmangazi Köprüsü dün açıldı.
Herşeyden önce dünyanın 4. büyük köprüsü olan böyle bir eseri ülkeye kazandıranları kutlamak lazım.
Bu köprü sadece karşıdan-karşıya bir geçiş köprüsü değil, İstanbul- İzmir Otoyolu dahilinde bir projedir ki, Türkiye ekonomisine 27 milyar liralık bir etkide bulunacaktır.
Japonların tarafından yapılan köprünün inşaatında 8000 işçinin çalıştığını, daha yapım aşamasında iken ekonomiye katkısını ayrıca belirtmek lazım..
Gebze-İzmir Otoyolu Projesi'nin 5 milyar dolarlık finansman anlaşmasında 9 banka (Deutsche Bank, Akbank, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve Vakıf Bank) yer aldı.
İzmir Otoyolu projesi dahilinde içinde Osman Gazi Köprüsü'nü içeren 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu yapılmaktadır. Sadece köprü kullanarak körfez geçişi 2 saatten 6 dakikaya, proje tamamlandığında ise ortalama 9-10 saat süren İstanbul-İzmir yolculuğu 3,5 saate inecektir. Bu ulaşım kolaylığı, zaman tasarrufu yani ulusal tasarruf demektir.
Köprü, yap, işlet-devret modeli ile yapılmıştır. Yani Devletin kasasından bir kuruş çıkmamıştır. Fakat buna karşılık günlük 40 Bin otomobile eşdeğer miktarda geçiş garanti edilmiştir. Daha az geçiş olması halinde aradaki fark yapımcıya ödenecektir. (Boğaz köprüleri geçiş trafiği günlük 240 Bin araçtır ki, hele de İzmir yolu açılınca fark ücreti diye bir şey olmayacak demektir.)
Son olarak; Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar ücretsiz.
Sonrasında ise köprü geçiş ücreti 89 TL. Oldukça ucuz çünkü halen feribot geçişi 1,5 saat ve 75- TL. Bu paraları vermek istemiyorsanız ücretsiz olarak Körfez'in etrafından da dolaşabilirsiniz veya yüzerek geçebilirsiniz. 😄
Yakında Yavuz Sultan Selim köprüsü de açılıyor. Sırada
* Çanakkale 1915 köprüsü
* Dünyanın en büyük hava-alanı
* Taksim düzenlemesi
Ve
* Kanal-İstanbul projesi var!
Peki, bunlar yapılmaz diye bir kuşkunuz var mı?
Yok!
Bu güveni sağlamak kolay değil!
Gel de "Helal olsun! deme!.
-
02 Temmuz 2016, 04:03
Half life skinli WinAMP 2.5 te - icq ve backgommon sesleri arasında- replay'e düşmüş "Tarkan-Bu Gece.mp3" gibisiniz.
-
02 Temmuz 2016, 04:08
mustick adlı üyeden alıntı
Temeli 2013'te atılan Osmangazi Köprüsü dün açıldı.
Herşeyden önce dünyanın 4. büyük köprüsü olan böyle bir eseri ülkeye kazandıranları kutlamak lazım.
Bu köprü sadece karşıdan-karşıya bir geçiş köprüsü değil, İstanbul- İzmir Otoyolu dahilinde bir projedir ki, Türkiye ekonomisine 27 milyar liralık bir etkide bulunacaktır.
Japonların tarafından yapılan köprünün inşaatında 8000 işçinin çalıştığını, daha yapım aşamasında iken ekonomiye katkısını ayrıca belirtmek lazım..
Gebze-İzmir Otoyolu Projesi'nin 5 milyar dolarlık finansman anlaşmasında 9 banka (Deutsche Bank, Akbank, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve Vakıf Bank) yer aldı.
İzmir Otoyolu projesi dahilinde içinde Osman Gazi Köprüsü'nü içeren 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu yapılmaktadır. Sadece köprü kullanarak körfez geçişi 2 saatten 6 dakikaya, proje tamamlandığında ise ortalama 9-10 saat süren İstanbul-İzmir yolculuğu 3,5 saate inecektir. Bu ulaşım kolaylığı, zaman tasarrufu yani ulusal tasarruf demektir.
Köprü, yap, işlet-devret modeli ile yapılmıştır. Yani Devletin kasasından bir kuruş çıkmamıştır. Fakat buna karşılık günlük 40 Bin otomobile eşdeğer miktarda geçiş garanti edilmiştir. Daha az geçiş olması halinde aradaki fark yapımcıya ödenecektir. (Boğaz köprüleri geçiş trafiği günlük 240 Bin araçtır ki, hele de İzmir yolu açılınca fark ücreti diye bir şey olmayacak demektir.)
Son olarak; Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar ücretsiz.
Sonrasında ise köprü geçiş ücreti 89 TL. Oldukça ucuz çünkü halen feribot geçişi 1,5 saat ve 75- TL. Bu paraları vermek istemiyorsanız ücretsiz olarak Körfez'in etrafından da dolaşabilirsiniz veya yüzerek geçebilirsiniz. 😄
Yakında Yavuz Sultan Selim köprüsü de açılıyor. Sırada
* Çanakkale 1915 köprüsü
* Dünyanın en büyük hava-alanı
* Taksim düzenlemesi
Ve
* Kanal-İstanbul projesi var!
Peki, bunlar yapılmaz diye bir kuşkunuz var mı?
Yok!
Bu güveni sağlamak kolay değil!
Gel de "Helal olsun! deme!.
Hacım naptın sen şimdi seni topa tutarlar ha bu kadar açık seçik yazma doğruları. Bu site alışık değil böyle şeylere.
Bu sitede Türkiyeyi küçümseme, insanlarımızı küçümseme, İslamı küçümseme kötüleme gibi şeyler popüler yani bunlar tutuluyor...
-
02 Temmuz 2016, 11:01
Nedense rakamlar bazilari icin cok onemli. Rakamlar arttikca da seviniyorlar. Hani motorun yanina gelip de soran tipler vardir ya, bu motor kac yapiyor abi diye, buralarda da oyle tiplerden epey var gibi geliyor. Dunyanin en uzun koprusu, dunyanin en hizli motosikleti falan gibi sayisal veriler, bu insan tipini hipnotize ediyor. Ama su sayisal en'leri bir kenara birakip biraz da niteliklere bakabilsek keske.
-
02 Temmuz 2016, 12:04
-
02 Temmuz 2016, 12:33
Büyük seviyorlar, o yüzden prompter ustası krize girip Obama'nın kapısına düştü. O yüzden arap seyhleriyle yakın ilişkiler içinde.
-
02 Temmuz 2016, 12:36
Motosiklet Eğitmeni
Bu tür tartışmalar hepimize çok şey katıyor. Katılmasak da en azından farklı bakış açılarını öğreniyoruz.
Fakat!
Bir argümanı savunurken karşınızdakini aptal yerine koymaktan vaz geçin.
Bu köprü hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacak mış!!!
Bir çocuk bahçesine gidip ilkokul çağındaki çocuklara biz İstanbul-İzmir arasını kısaltmak, böylece hem yakıt hem de zaman tasarrufu yapmak istiyoruz.
Sizce ne yapalım diye sorsanız.
İçlerinde bu projeyi yapanlar kadar zeki! Olmayanların hepsi tek bir kelime ile cevap verecektir.
Tren....
Büyük harfle de yazayım.
TREN
Var mı bu köprüde tren yolu?
Yok.
Daha neyin savunmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.
Demek tasarruf etmek için yol yapıyorsunuz.
Afferin.
Hayırlı tasarruflar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
02 Temmuz 2016, 12:42
COQ adlı üyeden alıntı
Bu tür tartışmalar hepimize çok şey katıyor. Katılmasak da en azından farklı bakış açılarını öğreniyoruz.
Fakat!
Bir argümanı savunurken karşınızdakini aptal yerine koymaktan vaz geçin.
Bu köprü hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacak mış!!!
Bir çocuk bahçesine gidip ilkokul çağındaki çocuklara biz İstanbul-İzmir arasını kısaltmak, böylece hem yakıt hem de zaman tasarrufu yapmak istiyoruz.
Sizce ne yapalım diye sorsanız.
İçlerinde bu projeyi yapanlar kadar zeki! Olmayanların hepsi tek bir kelime ile cevap verecektir.
Tren....
Büyük harfle de yazayım.
TREN
Var mı bu köprüde tren yolu?
Yok.
Daha neyin savunmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.
Demek tasarruf etmek için yol yapıyorsunuz.
Afferin.
Hayırlı tasarruflar.
Ben COQ ya bu konuda yazdığı tüm yorumlarda katılıyorum. Yeterince açıklamış.
Sabah babamla da sohbet ettik bu konuda. Hemfikiriz
-
02 Temmuz 2016, 13:32
Bu tarz gösterilerin bizim gibiler için olumsuz etkisi var , motosiklet = hız algısını arttırıyor.Köprüye gelince geleceğimizi satmaya devam ediyoruz bence.
-
02 Temmuz 2016, 14:00
Bu her seyin en buyugunu, en uzununu, en hizlisini, en pahalisini isteyenlerin aklina pek tren gelmez gibi geliyor. Onlar Alman mali arabalarina binip, Arap benziniyle pufur pufur Japon koprusunden gecmek isterler. Somurgecilik boyle calisiyor ne yazik ki.
-
02 Temmuz 2016, 14:28
Aslında bir şerittende diyanet işleri başkanımız mercedes'i ile hız denemesi yapsaydı daha dönemi anlatan bir gösteri olurdu.
-
02 Temmuz 2016, 14:39
Dün Köprüde hız cezası yenmiş galiba.
-
02 Temmuz 2016, 15:02
kenan 400 yaparda bizim zx-10 lar, S1000RR, CBR1000 ler plakayı kapatıp 300 yapmaz mı?
-
02 Temmuz 2016, 15:29
GP500-1st adlı üyeden alıntı
kenan 400 yaparda bizim zx-10 lar, S1000RR, CBR1000 ler plakayı kapatıp 300 yapmaz mı?
300 out 400 in
-
02 Temmuz 2016, 15:46
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Kesinlikle doğru. Onu örnek alanlar denemeler yapacaklar ve çok facia haberi duyacağız gibi duruyor. Böyle denemelerin trafiğe kapalı alanlarda yapılması gerekiyor.
14 sene önce 10-15 Yaşında olan genç arkadaşlarımızın muhalif Yorumları anlaması çok zor. Bu ideoloji çerçevesinde yetiştikleri için bunlara muhalefet etmek çok mantıksız geliyor kendilerine. İşin kötüsü eleştirdiğimiz gayri ahlaki Özellikler, kendilerine göre bu coğrafyada hayatta kalmak için bir norm olmuş durumda.
Özetle kimseye doğruyu göstermeye çalışmayın. Ateş düştüğü yeri yakacak. Diğerleri günü kurtarmaya devam edecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)