Çalıyorsa benim paramı çalıyorcular da gelmiş tam olmuş.
Neyse ki herkes benim gibi gerizekalı ve vatan haini değil. Bu sayede büyük oyunu anında görüyor.
Efendim havalimanı projesinde milyarlık rantlar dönüyor, Türkiye'nin zaten içler acısı bütçesi birilerine peşkeş çekiliyor demeye kalksak.
Hopp büyük oyunu gören üstün zekalı arkadaşlar cevabı yapıştırıyor.
"Bu acizler vatan caddesine de karşı çıkmışlardı. Bu Almanların oyunudur. Çünkü biz bu havaalanını yapınca Frankfurt havaalanına kuşlar bile konmayacak. Paniğe kapılan Almanlar, içimizdeki hainler aracılığıyla bu büyük projeyi engellemeye çalışıyorlaaaarrrr."
He canım he!
Köprüde birileri devletin milyarlarca dolarını lüpletip o parayla onlarca yıl milleti söğüşleyecek diyor rakamlarla mevzuyu ortaya koyuyoruz.
Büyük oyunu görenler hemen cevabı yapıştırıyor.
"İçimizdeki Fransızlar panikte! Köprüyü yapınca Çinliler mallarını direk Fransa'ya yollamak yerine asrın projesi Karadeniz sahil yolundan istanbula, ordan asrın 2. Projesi olan Osmangazi köprüsünden geçip İzmire gönderecek. Orda yapılacak olan 4 liman bitince de malları Avrupa'ya gönderecekler.
Böylece Fransa açlıktan ölecek"
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Yahu hadi haklısınız. Çok Zeki olduğunuzdan her zamanki gibi büyük oyunu yine siz gördünüz. Biz aptal olduğunuzdan göremedik. Ya da vatan haini olduğumuz için görmezden geldik.
Çok basit bir soru sordum yahu.
Dedim ki madem devletin parası vardı. Neden bu köprüyü devlet yapmadı da
Elindeki parayı bir adama verip ona yaptırdı?
Üstelik hem parayı hem de 2035 yılına kadar işletme hakkı verdi.
Neden?
Soru bu kadar basit.
Niye lafı dolandırıyorsunuz?
Açıklasanıza!