Burda zaten insanlarda birileri aşşağılama çabası var.Anlamış değilim.Eğer altındaki motor seninkinden iyiyse aşşağılama çabası artıyor.
Tamam güzel tavsiye vermissinizde bunları uygulamak için çok önemli 2 şey lazım. 1 iyi bir lastik 2 düzgün bir asfalt . Bi keresinde asfaltin pasparlak olduğu bir viraja hızlı girmiştim biliyorum motoru yatirsam viraji döner(asfalt iyi olsaydı) ama yatiramiyorum çünkü kayacak biliyorum mecbur virajin dışına çıkıp toprak yola girmiştim.
Viraja girdiğinde yatmazsan ölürsün, yatmaktan değil yatmamaktan korkmalısın. Motor sürdükçe bu durum korkutucu gelmeyecektir. Ben hiç motora binmeden önce 60 km hıza çıkınca deli mi bunlar bu hızda açıkta nasıl gidiyorlar diyordum zamanla gördümki gidiliyormuş 😀 Yani zamanla hız algısı vs motosikletle yavaş yavaş entegre oluyorsun korkmamaya başlıyorsun.
bisiklet de mi sürmedin hiç? nası bi çocukluk travması geçirdin?
bir süre sonra kendin yapıyorsun bunu bir meziyet değil motor yamadan dönemez
virajla yatmak günah hafız. hele ki şu ramazan ayında WOWOWOW HARAM
Zordan cok motosiklet kullananlarin %99u icin dunyanin en buyuk hazlarindan biridir
dünya gözüyle bi pist tecrübesi etsek de, dibine kadar yatabilsek.
trafiğe açık yollarda böyle yatmalı-kalkmalı atraksiyonları girmek hiç akıl kârı değil.
Virajlar yan gelip yatma yeri değildir.
Helal bıroo
Adam doğru söylüyor. Sen boşver tatlı tatlı motorunu kullan al eğitimini hayatın tadına bak.
Sonra baktin olmuşsun ay kendini piste. Tabi orası için de eğitim şart. Egitim dedim de aklima geldi. Su eğitim işi orta halli yeni başlayacak bir aday için maliyetli şu işi birazcık da gönüllü esaslı yapilsa bundan daha yeni başlamış ya da daha önce başlamış ama hasbel kader giden sürücü kardeşlerimiz nasiplense fena mi olur. Bu konuda bir eğitmen olsam seritifikam olsa hiç bakmam gözünün yaşına yaparım. Gerci davulun sesi uzaktan hos gelir derler ama... o kisi egitmen olmadigima gore Birileri bi adım atsın ya. Ha eğitim parasız tabi olmaz ama günümüz türkiye şartında zar zor kask bile alamıyoruz biraz daha uygun fiyat fena olmaz. Bakiyoruz şu an adam akıllı bur eğitim istanbulda 500 tlden az değil. 500 tl dediğimiz asgari ücretin neredeyse yarısı. Bence uygun fiyatta bu egitmenler de kazanir. Cunku egitim almaya hevesli bir suru surucu arkadas vardir eminim. Yapın bi güzellik. Haksız miyim arkadaşlar? Youtubeden kanal açıp haftalik yayın yapan ya da vlog yapıp binlerce takipçisi olan abilerimiz ablalarimiz siz de bir el atın. Hiç olmadı hondadir yana hazır ne bilim gis akademidir ayda bir iki gün alanlarını gönüllü eğitmenlere tahsis etseler çok bir kar kayıpları olmaz. Hatta ileride o eğitimi alan kardesimizin onlara kazancı daha fazla olur. Çünkü eğitimle motorun tadını alan bu isi birakamaz. Potansiyel müşteri hesabı!!
Unutmadan eklemek isterim ki; motosikletle yatıp kalkmadan karı koca olamazsın, illa o gerdeğe girmek şart bundan kaçış yok. Ama alıştığında hoşuna gidecek. Korkacak bi'şey olmadığını göreceksin.
Bende ilk başlarda çok tırsıyordum ama arkadaşların dediğigibi kafanı çevirdiğin yere dönüyorsun.
Eğitim alırsan anlayabilirsin durumu ve korkmazsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)