Mike geldi birden aklıma hareket esprisi
Mike geldi birden aklıma hareket esprisi
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben de bugün gördüm ve çok hoşuma gitti. Artı ve eksileri nelerdir diye internette arayınca yazdıklarınızı okudum. Siz de daha yeni almışsınız. Şikayet Var'da Kral motor için çok servis şikayeti var. Ancak şikayetler diğer modeller ile ilgili. Siz de Muğla'dan mı aldınız? Merkezi orası atış yerinin.9200 TL değil mi?
Bende Kral Grande 5000 kullacısıyım. Ne taklaya geliyor ne baklaya, hariçten gazel okumak kolay, Hergün kızı okula getirip görütüyorum. Kalabalık şehirler için çok idaal. Kapalı garajda duruyor. Hergün 45 derecelik 2 bayırı çıkıp iniyor.
Herkese tavsiye ederim. Bu arada, araç ne bisiklet nede motor diye kanunda geçiyor, aynı sigortayı 4 kere aradım, 4 ünde de ayrı ayrı vecap verdiler. Yani araç daha yeni olduğu için henüz kimse bilmiyor hangi kategoriye girdiğini. Muayene kosuna gelince, herhangi bir muayen sözkonusu değil. Yanlış bilgiledirme var. Araç zaten 45 50 km mesafe yapıyor, farz edelim mueyane si var, ki yok. nasıl götürüp getireceksiniz. Plaka olayı isteğe bağlı ben sokak arasında gidip geldiğim için gerek duymadın. Zaten polislerde gülüp geçiyor....
Herkese tavsiye ederim....
Buda tanıtım videosu
https://www.youtube.com/watch?v=-WQiFI2JxV0
hayırlı olsun.
derin deşarj jel aküye zarar verir!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)