ALLAH İZİN VERİRSE YARIN İLK MOTORUMU ALACAĞIM AMA BU İKİ SEÇENEK ARASINDA KALDIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ALLAH İZİN VERİRSE YARIN İLK MOTORUMU ALACAĞIM AMA BU İKİ SEÇENEK ARASINDA KALDIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
125 ace kesinlikle. 35bin km deki motorun ne cıkaracagını bilemezsin
Ne korkutmuşlar bu Ace'den anlayamadım gitti.
ace sıfır km alacak paranız varsa 35 bindeki bir cb125 e nin fiyatındaki de ace in fiyatına denk ise o 125e nin sahibi biraz yüksekten ucuyor demektir. 2 3 yaşında 125e lerin fiyat aralığı 3000 4000 arasıdır, üstelik 35 bin değil 5 15 bin km arasında temizini bulabilirsiniz. Ben 125 e kullanıcısıyım, çok memnunum herkese tavsiye edebilirim. Bir kurye de görmüştüm km ne baktığımda 105 bin km yaptığını yazıyordu, o sahneyi gördüğğümde bu modeli kesin almalıyım demiştim.
Yarın alacağın motor için bu soru bugün mü sorulur? Şöyle ağız tadı ile bir hafta bu konuyu tartışsak, araya lüzumlu lüzumsuz başka markalar modeller soksak, hatta otomobil gem uçak alma hayallerimizden bahsetsek, olmadı birbirimize kılçık atıp hakaret etsek, kendini babacan, yetkili, arabulucu zanneden birkaç kişi araya girip olmuyor arkadaşlar, ayıp oluyor arkadaşlar muhabbeti yapsa, kısacası evlendirme programlarına çevirsek şu forumu, daha iyi olmaz mı?
Ha, ille de bugün alacaktıysan, atarsın bir yazı tura, buradan edineceğin görüşlerden çok daha bilimsel bir şekilde halledersin konuyu!
Tesekkurler hepinize ogleden sonra bakmaya gidecegim gonlum ace den yana buyuk ihtimalle ace alırım yakit tuketimi cok iyi oldugu icin 1 gunde verdiğim yol parasi ile 100 km yol yapabilirim.
ben sıfır alın derim zira ilk motorunuz ketenpereye gelmeyin
Daha düşük km de 125e almanı tavsiye ederim. Benim cb125e 75.000 oldu daha sübap ayarı bile yapılmadı.
Hacı cb125 e 4 sene kullandım. Ufak tefek şeyleri saymazsak üzmedi. Sağlam motordur.
Bence ace alcağına az daha birikim yap sıfır cb125 e al.
ace al kesinlikle.35 bin km az değil en azından kafan rahat olur.ve ace cbeden daha basit bir motor hemde ayak marşıda var
ybr al kardeş
Bugün gidip 0 km ace aldım arkadaşlar. İlk motorum olduğu için vites konusunda falan korkum vardı fakat bugün 200 km yol geldim. Bir haftaya kadar tam anlamıyla alışırım diye düşünüyorum. Hepinizden allah razı olsun.
Az daha koy ybr al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)