Atatürk Havalimanında Patlama
Reklamlar
-
28 Haziran 2016, 23:31
Detaylara herhangi bir haber sitesinden ulaşabilirsiniz. Uyarmak istediğim konu kan vermek isteyenlerin hastane acil servisleri yerine meydanlardaki kan bağış merkezlerine gitmeleri, o güzergahta araç ile trafiğe çıkmayıp ambulans ve polis ekiplerinin ulaşımını zorlaştırmamaları söyleniyor. Konu açıldı mı veya bu konuyu buraya açmakta sakınca var mı tam olarak bilmiyorum sadece uyarmak istedim.
Reklamlar
-
28 Haziran 2016, 23:34
Trafiğe niye çıkmayayım canım. Yol yaptılar yol.
(Hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum)
-
28 Haziran 2016, 23:36
Ege Anıl EFE adlı üyeden alıntı
Trafiğe niye çıkmayayım canım. Yol yaptılar yol.
Daha çıkıp terörü lanetleyecekler, başsağlığı dileyecekler...
-
28 Haziran 2016, 23:39
Yayın yasağını unuttun. He birde internet hizida düşünülmeli.
-
28 Haziran 2016, 23:42
Yol ile terörün ne alakası var? Hükümet karşıtı olacağım diye bazen saçmalıyorsunuz.
Ben de sevmiyorum bu arkadaşları ama ortada bambaşka bir hainlik dönüyor. Havalimanına girip el bombası atmışlar. Chp hükümeti de olsa, mhp hükümeti de olsa sonuç değişmeyecekti. Şu zamanlarda bile bir olamayıp teröristlere koz veriyoruz ya söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum arkadaş.
-
28 Haziran 2016, 23:45
Çözüm zamanında taksimde pkk üniformasıyla yürüyüşe göz yumulduğunu gördük ne oyunundan bahsediyorsunuz hepsi proje şimdi vatan millet Sakarya geç bu ayakları milleti seçim zamanı ya dinle aldatırlar ya bayrakla şerefsiz münafıklar
-
28 Haziran 2016, 23:48
Şunu şöyle bırakayım da başka bisey demek istemiyorum.
-
28 Haziran 2016, 23:50
Yeterli kan varmış az önce duyuru geçtiler haberlerde, bağış yapacaklarda hastahanelere değil diğer merkezlere gitsin diye de not düşmüşler.
Hemen bundan nemalanan akp vekilleri olmuş. Dış politika zaferimizi kıskananlar falan diye. Umarım bu vicdansızlıkları misli misli çıkar. Kuyruk sıkıştırıp, putine ağlayıp, netanyahuya sallarken şimdi kanka ilan edip, bu rezilliklerini kan üzerinden siyaset ile örtmeye çalışmak nasıl bir vicdana sığar? Bilemiyorum.
Kadim milletimizin başı sağolsun, satılmışlar ve köpekleri elbet bir gün bu döktükleri kanın hesabını verecektir.
Forumdan Atatürk Havalimanı'nda olan ya da tanıdıkları olanlara geçmiş olsun.
Umarım kayıplarımız artmaz.
-
28 Haziran 2016, 23:54
zamanında ver imtiyazları, güçlenmelerine olanak tanı, ülkede bütün iş yapacak kurumlara vasıfsız bademleri getir, bütün ülkede güvenlik zaafiyeti olsun, dünyada gülüp geçilen bir ülke ol, hala biz güçlüyüz, yeni osmanlıyız ayaklarıyla milleti gazla.
işlerini düzgün yapan insanlar getirilmedikçe ne yazık ki devam edecek bunlar. Artık o kadar alıştık ki.
Umarım hesabı tek tek sorulur. Teker teker çıkar bu şerefsiz teröristlerden.
Allah ölenlere rahmet eylesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
dünyanın her yerinde son dakika diye geçiyor. Adamlar canlı yayın yapıyorlar. Bizde yayın yasağı..
-
28 Haziran 2016, 23:56
Çok güzel belgesel ve diziler var deme öyle.
-
29 Haziran 2016, 00:00
Habertürk, cnnturk, euronews, halktv, ingilizce varsa cnn int, al jazeera vs. İzleyebilirsiniz.
Twitter da zaten gırla görüntü ve bilgi dönüyor.
-
29 Haziran 2016, 00:21
Hukumet yapılacaklar lıstesı
Atatürk Havalimanında bomba patladı
İnternet hızını düşür
yayın yasağı getir
Kınama yap
2 gün sonra unut
-
29 Haziran 2016, 00:44
Daha önce patlata patlata seçimi aldılar,b bilmiyormuyuz şimdi acaba neden gündem değiştiriyorlar. ?
Yine bir bokluk ya yaptılar ya yapacaklar hoop gündemi değiştir.. ne teroru kim inanır bunlara anca kadir inanır, sevsinler..
Vatan millet Sakarya ya teröre nalet , tabi bu arada cambaza bak camza muhabettinden sirasinda bir şeyi indire gandi yapiyordur hunkarimiz..
Ne diyeyim zalimler için yaşasın cehennem...
-
29 Haziran 2016, 00:47
güvenlik zafiyeti yok sakin beyler
-
29 Haziran 2016, 01:01
Dostum zaafiyet yok ise neden Nasa2 gün önce güvenlik açıkları var deyip istanbula gelmek istemediler.
Sabah Abd büyükelçiliğinden turkiyedeki vatandaşlarına uyarıda bulundu?
Elin adamı oradan bizim ülkeyi bilirken bizim mit ne is yapıyor acaba..
Sadece bu olay değil hadi daha önce yaşanan 9 patlama?
-
29 Haziran 2016, 01:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
https://twitter.com/ahmetakpolat/sta...07997322588160
yedek kaskla gidip bi artçı alıp, gideceği yere ücretsiz bırakmayı teklif etsem, çok mu abes kaçar?
tweet içeriği:
"- atatürk havalimanı'nda taksiler kişi başı 100 liradan yolcu taşıyor ve sadece yabancı turistleri alıyorlar."
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
29 Haziran 2016, 01:06
Terör sevicilerinin, terörü kınayamayanların ve hain saldırı sonrası vatan bilinci olmayanların da canı cehenneme..
-
29 Haziran 2016, 01:13
Evet sosyal medyalara youtube'a falan giremiyorum 0.01 mbit internet falan hızı veriyorlar. Zenmate bile denedim hala aynı tas aynı hamam.
Ama diğer sitelere şak diye giriyor. Çok enteresan direk saniyesinde bunları kısıtlamayı biliyorlar ama insanların can güvenliğini sağlamayı bilmiyorlar ama.
-
29 Haziran 2016, 01:15
burak burk adlı üyeden alıntı
güvenlik zafiyeti yok sakin beyler
Facebook'da yavaşladı. İşlem tamam.
Derin bir oh çekebiliriz.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
29 Haziran 2016, 01:21
Beyler bu ne.
Akil sir ermiyor.
Hesaba girdim baktim harbiden de oyle.
Aman allahim neler oluyor.
NereyeEkadar gidecek boyle.
Allah rahmet eylesin.
Allah gostermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)