Kardes neye inanalim.
Hesapta parodi yaziyor gorduk.
Fuat avni veya degil demi bu adam.
Lanet olsun, bunu bir kac saat oncesinden bilmesi ve yazmasi. Ve bunu kimsenin umruna takmamasi.
Inanmak veya inanmamak sana bagli, ama ortada bilinen birsey var ve bunu internette paylasiliyor.
Aci degil mi.
Akilda hep sorular.
Internet yavasladi, yasak geliyor.
Niye haberdar olmuyoruz. Neden kim niye yapti bunu.
Adamin yazdigi gibi sadece gundem degistirmek icin kiyilan canlar. Bu gercek veya degil, bunun dusuncesi bile rahatsiz edici degil mi. Gercek Olma ihtimali var mi? Veya yok mu? Bilmiyorum.
Ama bu dile gelmis bir kac saat oncesinden.
İki tane bomba patlatıp keleşle üzerimizi taradılar acıkcası götümüzü zor kurtardık. Böyle hükumetin içine sıçayım elimiz ayağımız titriyor. abilerimiz, kardeşlerimiz yaralandı ameliyatlara girdi bunlara vesile olanların ta ejdadını öttüreyim
Başımız sagolsun
http://i2.wp.com/gazeteyolculuk.net/...mil-tayyar.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
Darbe çıktığında neler olur önce mantıklı birşekilde onu düşün. Bu iktidardan darbe ile kurtulabilirmisin orasıda ayrı konu .İnsanlar can çekişirken darbe çıksın ne demek. Ben aydın falan değilim. Siyaseti senin kadarda bilmem birçok konuda senden dahada cahilimdir belkide. Ama şu zaman darbe zamanı değil ve bu patlama rte nin emriyle olmadı . Her patlayan bomba akp karşıtlarını arttırırken ülkeyi bu kadar azdırırken bu adam salak değil kardeşim habire bomba patlatsın.
Facebook açılmıyor.
İlk açıklama başbakandan geldi:
"Şu bilinmelidir ki hava alanının gerek gidiş, gerek geliş istikametinde herhangi bir güvenlik zafiyeti söz konusu değildir."
Sen pek anlamamışsın bu arkadaşı. Yaptıkları tek şey yol yapmak. Onun da nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz zaten.
Ortada bambaşka bir hainlik falan dönmüyor. O canlı bombalar oraya gökten zembille inmedi. CHP de MHP de HDP de olsa aynı olacakmış.
Bu karaktersizler 14 yıldır iktidardalar. Bu lafı söyleyebilmen için çiçeği burnunda bir hükumet olması lazım. 14 yıldan bahsediyoruz 14 yıl!
IŞİD militanları ülkede elini kolunu sallaya sallaya geziyor kimsenin ses çıkardığı yok. PKK'yı davullarla zurnalarla karşılayanlar, askerler ölünce cehape yaptuamugoimakhflas diye haykırıyor. MİT dediğin kurum kevgire dönmüş, TSK billur konusu olmuş, polis teşkilatının durumu zaten ortada, savcısı hakimi desen hepsi kendi köpekleri.
Ama neymiş? CHP de olsa MHP de HDP de olsa sonuç değişmeyecekmiş.
Olm çok ağır küfür hak ediyorsunuz çok!
Ayrıca bu amk terörü benim koz vermememle, birlik olmamla çözülmeyecek.
Bugün ülkenin göbeğinde onlarca insan bu kansız köpeklerin uyguladığı sikimsonik dış politikalar sayesinde patır patır ölüyorken hala çıkıp başkanlık diyen, anayasa diyen, meclisten danıştay kanunu geçirmeye çalışan, üzerine tek bir suç almayan; haysiyetsiz, onursuz omurgasız canlılarla birlik olmam arkadaş! Anladın mı?
Motosikletli Kaplumbağa...
Neredesiniz lann beyaz kefenliler neredesiniz sokak arasında pusu kurup vatandaşını sopayla ôldúren ELİ SOPALİ vatanseverler neredesiniz..DALKAVUKLAR neredesiniz. İnternetten maaşın yatmismi ne kadar ikramiye aldınız arabayı değiştirelim evi değiştirelim onların hesaplarını yapmakla meşgulsunuz diyil mi....Bak bombalar patlıyor ciksana piyasaya yemez demi çünkü para yok işin ucunda makam yok . teröristlerde masum insanları öldürdükleri için cennete gireceğini zanneden zavallı pislikler cahilller aç kuranı oku bakalım. Tek bir insanı öldürmenin cezasını . herşeyden tiskinir oldum .
Patlamadan bir gün önce Atatürk havalimanındaydım iptal olmasaydı dün patlama sırasında orada olacaktım. Bir gün geç gelsem veya olay bir gün erken olsa canımın ne durumda olacağı tartışılırdı. Uluslararası havaalanında her din, dil ve ırktan olan insanların olduğu bir noktada güzel Türkiyem de bu ve bunun gibi onlarca olayın olması insanların can vermesi yaralanması bahane kınama veya savunma kabul etmiyor evine ekmek götüren babanın, bakkala giden çocuğun, tatile gelen turistin, işine giden emekçinin alçakça saldırıyla can vermesi kimin suçu? Kime isyan etmemiz gerekiyor veya kime isyan ettiğimizde bu acımızı gideriyor? Biz bu kadar savunmasız mıyız ölmemek hayatta kalmak için ölenlerden daha mı şanslı olmamız gerekiyor? Az önce bir konuşmaya şahit oldum umarım ölenlerden bazıları şu partilidir denildi. Biz ne zaman bu kadar kutuplaştık? Ayrı düştük? Hepimizin aynı yemeği yediği aynı havayı soluduğu aynı suyu içtiği şu dünyada bir insanın ölmesini seçtiği partiden dininden veya renginden kabul görebilecek kadar düştüysek bu kadar patlamanın olmamasını beklemek zor olur. Buraya sayfalarca metin yazabilirim çok doluyum sayfalarca da metinler yazılacak konuşulacak ama biliyoruz ki bu olaylar yine olacak yine sindirilecek yine ardından ortalık temizlenecek. Bu tarz olayları görüp vicdanları bir gram titremeyen insanların içlerine vicdan dolması dileğiyle. Kötü hiç birşey kötülükle düzelmiyor ya kalpler kırılıyor ya da canlar gidiyor. Vefat edenlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
İnsan vatandaşlarımızın başı sağolsun, fırsatçı vatandaşlarımız kına yakabilirler. İnsanların ölümü üzerinden siyaset yapılmamalı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)