Hayırlı uğurlu olsun. Van van la ülke ülke gezenler varmış beni de cezbediyor belki ben de van van cılar arasına katılabilirim.
Bu abiler Alpleri geziyorlar, http://adventurebikerider.com/forum/25-ride-reports/5233-vanvan-alps-adventure-2010.html
bu iki kafadar da Avrupa'yı gezmişler, http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride-tales/riding-across-europe-one-girl-69003
daha bunun gibi birçok var artık sen araştırırsın.
Hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Arkadaşlar , adım Tarık , siteye yeni üye oldum, 2000 yılından bu yana aralıklarla motosiklet kullandım şu anda da Suzuki VanVan 125 sahibiyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
Motoru 2015 yazında Batuhan Motor'dan sıfır aldım (beyaz renk) ve çok az kullanabildim. Şu anda 1400 km. Kullanımı çok keyif veren ve kolay bir motosiklet, evet yüksek süratlere çıkamıyor (100-110 km max/80 -90 seyir) ama gerek malzeme kalitesi olsun gerek bütün gözlerin üzerinde olması bir şekilde çok seveceksiniz. Hele hele tali yollarda seyahat ederken ve asfalt kalitesi iyi değilse keyfiniz daha da artacaktır. Çok sağlam bir motosiklet olduğunu söylemeliyim, zaten malzemeye yakından bakınca anlayacaksınız. Sesi de fena değil, saat gibi çalışıyor . Bir kaç kez bebekde ışıklarda durdurup eski bir motor olup olmadığını, modelin adını falan soranlar olmuştu, 125 cc olduğunu duyduklarında çok şaşırmışlardı (üzerinde cc yazmıyor), herhalde arka lastiğin genişliğindendir. Bu soranlar arasında otomobil sürücüleri ve yayalar olduğu kadar Ducati, bmw , harley kullanan motorlularda vardı. Her neyse şehir içinde gezmek, ara ara arkadaş grupları ile köy , kasaba , göl kenarı gibi yerlere gezintiler yapmayı seviyorsanız, tamiri , bakımı kolay, sağlam bir motor bakıyorsanız ve hız sizin için önemli değilse , sürekli motor ile ilgili soru ve iltifatlar sizi sıkmayacaksa , gittiğiniz heryerde motorunuzun fotoğrafını çekip paylaşmayı seviyorsanız Suzuki VanVan harika bir seçim diyebilirim.
Motor bahsettiğim bayide o fiyat etiketiyle duruyor. Tabi hala satılmadıysa... Buccaneer'i gördüm, tek kişilik sele ile gelirse satacağını düşünmüyorum. İki kişilik olursa güzel satar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Senin bu forumda TVS nickiyle sürekli Çin, Kore, Tayvan motorlarını kötülemenden ve bunu çocuk gibi üç kere çöp yazarak yapıp, milletin gözüne sokmaya ve insanları tahrik etmeye çalışmandan sıkıldım. Kimse seni sallamıyor ama ne hikmetse adminler sallıyorlar ki hala senin gibi provokatörü forumda tutuyorlar. Kymco 'ya çöp demiş adamsın, var mı ötesi ?
daha önce yazıldı mı bilmiyorum.vanvan alanlar motor kısmında hiç parça derdine düşmesin.vanvan 125 motor kısmı GN125 ile aynıdır.VANVAN200 motor kısmı da kendini ispatlamış ramzey qm200gy 200 lük cross ile aynıdır.sadece yağ soğutma eklenmiş o da zor bişey değil zaten.
Mondial 250i Buccaneer de seni tip olarak tatmin eder sanırım. hem de 250cc. arada açıp bakıyorum. monster ı satıp bunu alıp cc mi düşürsem diye aklımdan geçmiyo deeğil yani. çok fena scrambler çıkar bundan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)