Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Yolun sonu: Suzuki VanVan 125/200 - Bajaj Avenger 150 - Hyosung GV 250

REKLAM ALANI
    Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozanyaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bir de şu siteye bak: http://www.mfcparis.com/preparations-mfc-paris_30_VAN-VAN-Black-Japan VanVanların ufak dokunuşlarla ne hallere dönüştüğünü gör
    O sitedeki La Concorde ve W16.Tavon harika olmuş gerçekten...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derdalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben ikinci el kızmızı vanvan 125'i aldım
    darısı başınıza

Alıntı derdalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ikinci el kızmızı vanvan 125'i aldım
    darısı başınıza
    Hayırlı uğurlu olsun. Van van la ülke ülke gezenler varmış beni de cezbediyor belki ben de van van cılar arasına katılabilirim.
    Bu abiler Alpleri geziyorlar, http://adventurebikerider.com/forum/25-ride-reports/5233-vanvan-alps-adventure-2010.html
    bu iki kafadar da Avrupa'yı gezmişler, http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ride-tales/riding-across-europe-one-girl-69003
    daha bunun gibi birçok var artık sen araştırırsın.

Motosikleti
    R25
    Alıntı orh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seçenekler sadece bu 3 modelmi yollara kampa gideceğini yazmışsın mondial rv3i evo var kullanmadım ama kamplar için ideal bir şeye benziyor bu üçü arsında suzuki hepsinden kalitelidir ama onunda parça fiyatları falan canını sıkmasın
    Adam Suzuki diyor abi sen
    Çinli öneriyosun nerde Çinli varsa çöp çöp çöp

balamir01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VanVan
    Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.

Hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

Arkadaşlar , adım Tarık , siteye yeni üye oldum, 2000 yılından bu yana aralıklarla motosiklet kullandım şu anda da Suzuki VanVan 125 sahibiyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

Motoru 2015 yazında Batuhan Motor'dan sıfır aldım (beyaz renk) ve çok az kullanabildim. Şu anda 1400 km. Kullanımı çok keyif veren ve kolay bir motosiklet, evet yüksek süratlere çıkamıyor (100-110 km max/80 -90 seyir) ama gerek malzeme kalitesi olsun gerek bütün gözlerin üzerinde olması bir şekilde çok seveceksiniz. Hele hele tali yollarda seyahat ederken ve asfalt kalitesi iyi değilse keyfiniz daha da artacaktır. Çok sağlam bir motosiklet olduğunu söylemeliyim, zaten malzemeye yakından bakınca anlayacaksınız. Sesi de fena değil, saat gibi çalışıyor . Bir kaç kez bebekde ışıklarda durdurup eski bir motor olup olmadığını, modelin adını falan soranlar olmuştu, 125 cc olduğunu duyduklarında çok şaşırmışlardı (üzerinde cc yazmıyor), herhalde arka lastiğin genişliğindendir. Bu soranlar arasında otomobil sürücüleri ve yayalar olduğu kadar Ducati, bmw , harley kullanan motorlularda vardı. Her neyse şehir içinde gezmek, ara ara arkadaş grupları ile köy , kasaba , göl kenarı gibi yerlere gezintiler yapmayı seviyorsanız, tamiri , bakımı kolay, sağlam bir motor bakıyorsanız ve hız sizin için önemli değilse , sürekli motor ile ilgili soru ve iltifatlar sizi sıkmayacaksa , gittiğiniz heryerde motorunuzun fotoğrafını çekip paylaşmayı seviyorsanız Suzuki VanVan harika bir seçim diyebilirim.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı ülgenhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar selam.

Konuyu tekrar dağıtacağım ama bahsi geçen 400 lük shineray ı mondial o fiyata hayatta vermez. 20 bine yakın para ister. Kabul edelim ki mondial 250 ve üstünde pahalı bir marka.

12 bin civarına 250 lik italjet bucaneer ı getirecek.

Konu içinse bence makul olanı hyosung. Ama servis parça sıkıntılı sanırım.

O yüzden van van 200 derim ben. 125 lik alacak olsaydım ben olsam rt 125 alır azıcık alışırdım.
    Motor bahsettiğim bayide o fiyat etiketiyle duruyor. Tabi hala satılmadıysa... Buccaneer'i gördüm, tek kişilik sele ile gelirse satacağını düşünmüyorum. İki kişilik olursa güzel satar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam Suzuki diyor abi sen
    Çinli öneriyosun nerde Çinli varsa çöp çöp çöp
    Senin bu forumda TVS nickiyle sürekli Çin, Kore, Tayvan motorlarını kötülemenden ve bunu çocuk gibi üç kere çöp yazarak yapıp, milletin gözüne sokmaya ve insanları tahrik etmeye çalışmandan sıkıldım. Kimse seni sallamıyor ama ne hikmetse adminler sallıyorlar ki hala senin gibi provokatörü forumda tutuyorlar. Kymco 'ya çöp demiş adamsın, var mı ötesi ?

porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    daha önce yazıldı mı bilmiyorum.vanvan alanlar motor kısmında hiç parça derdine düşmesin.vanvan 125 motor kısmı GN125 ile aynıdır.VANVAN200 motor kısmı da kendini ispatlamış ramzey qm200gy 200 lük cross ile aynıdır.sadece yağ soğutma eklenmiş o da zor bişey değil zaten.

balamir01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki VanVan
    Alıntı porsche911tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önce yazıldı mı bilmiyorum.vanvan alanlar motor kısmında hiç parça derdine düşmesin.vanvan 125 motor kısmı GN125 ile aynıdır.VANVAN200 motor kısmı da kendini ispatlamış ramzey qm200gy 200 lük cross ile aynıdır.sadece yağ soğutma eklenmiş o da zor bişey değil zaten.
    Bu bilgi kulaktan dolma mıdır yoksa gerçekten araştırdınız veya işin içinde misiniz? Eğer dediğiniz gibiyse elimiz rahatlayacak.
    Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
    Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Motosikleti
    2009 Ducati Monster 696
    Mondial 250i Buccaneer de seni tip olarak tatmin eder sanırım. hem de 250cc. arada açıp bakıyorum. monster ı satıp bunu alıp cc mi düşürsem diye aklımdan geçmiyo deeğil yani. çok fena scrambler çıkar bundan

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler