Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 cc motor tek marsla calısmama sorunu

REKLAM ALANI

arkadaslar 450 km kullandıgım motorum motoran crazy 125 2 gündür tek marsla calısmıyor, motorla kücük bi geziden sonra gölgeye bıraktıp yarım saat sonra geri geldigimde calısmıyor 3 4 kere ugrastıyor cikleyi cekerek de almıyor zor calıstırıyorum bu ordurum ilkkez basıma geldi ve 2 gündür devam ediyor, nedeni nedir acaba motoru rodajda en fazla 60 km hıza cıkark yapmaya devam ediyorum 500 km bakımında sizin bilgilerinizle bu tek mars sorununu düzeltmem gerekli. motorun yagında problem yok , benzin opet fullforce

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba. ben de motoran allegro 50 kullanıyorum. henüz 600 km'deyim ve 300 km'de yağı değişti ama ben de aynı sorundan şikayetçiyim. bazen uzun süre çalışmasa da tek marşla çalıştırıyorum, bazen kontağı kapattıktan 30 dakika sonra 7-8 marşta ancak çalıştırabiliyorum. benim de canımı sıkan bir durum bu. acaba motoran'a özgü bir problem mi?

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aküden olabilir. Diğer ihtimalleri daha bilgili arkadaşlar verecektir.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben crazy 125 i alır almaz aküsünü kuru aküyle değiştirdim.Şuan 1000 km'de tek marşta çalışıyor.Ya da ayaklığı unutuyo olabilir misin ?Ayak müşürü var açık olunca marş basmıyo.Ben iptal ettim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)