Araba al. Şahin, tapagaz gidersin. İçine pavyon ışığı. Abart egzos. Missss.
Araba al. Şahin, tapagaz gidersin. İçine pavyon ışığı. Abart egzos. Missss.
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Aman Japon almayın Sonra 6000tl verdim Japon aldım yolda kaldım dersiniz olay motoru eşeke biner gibi hor kullanmamaktadır.
Param yoktu yıllar önce; YBR yerine Jinlun City Daily almıştım..
Çoğu kişi adını bile duymamış..
Doğru rodaj ile 120 ibrede 100km hıza kadar çıkabildim 3000kilometre gittim evi tasiyinca satmak zorunda kaldım.
Yani marka değil bakım rodaj hor kullanmamak yeterli
Rodajı doğruda yapsan bugun değilse iki ay sonra yine sorun yaşayacaktın zaten çünkü altında mondial var kökü kurusun şu çinlilerin
İlla kötü yazdırcaksınız bizde neden olmuyor kardeşim anasını satayım Kaldığım yerde japon yok denecek kadar az herkes çinli kullanıyor bakım nedir bilmiyor bu adamların motorları neden gidiyor ben nasıl dökülen çinliyle 60 bin yaptım ? bizim köydeki ybr neden 28 binde yağ yakıyor Şimdi ben ybr ye dandikmi demem lazım kullanmayı bilme rodaj yapma anasını belle motorun sonra çinli dökülüyor diye zırlamayın her gün binmesek neyse Allaha emanet senin hintlide sana yaramadı sen bence italyana geç onlar daha kaliteli belki dökülmez
Motorun mekanik aksamından çok anlamamakla birlikte şunuda belirtmek istiyorum o lanet edilen çin firmaları olmasa asgari ücretin 1300 olduğu memlekette motosiklet süren adam sayısı yarı yarıya düşer. Bununda yanında japonların fiyatıda %20-30 arası artar. Olaya geniş bakmak lazım.
Bendede mondial var rodajını düzgün yaptık başta şimdi ölesiye bile kullansam yinede bana mısın demiyor, anlamıyorum sizi.
bendeki modial şu an 75000 de , şu an çok iyi gidiyor,ses bile yok, hergün işe götürüp getiriyor, 2005 model 10 yılda sadece bir kere yolda bıraktı, motoru dağıttı, ne kadar masraf ettim 350 tl siz japonla kaç paraya toplarsınız onu düşünün, herkes cebindeki parasına göre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)