Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Basima aldigim mondial belasi

REKLAM ALANI
    hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Araba al. Şahin, tapagaz gidersin. İçine pavyon ışığı. Abart egzos. Missss.
    Mengu16 ve ibo8316 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek vida deymedi
    kendi mekanik olarak özellikle motor bölümünden hiç arıza çıkartmadı piston dur subab ayarı bile yapılmadı yağ yakmadır hiç böyle problemleri olmadı ben zaten düldül diyordum hep ona şimdilerde eşşek oldu adı okadar düşmeye kalkmaya banaamısın demiyor
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek vida deymedi
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi mekanik olarak özellikle motor bölümünden hiç arıza çıkartmadı piston dur subab ayarı bile yapılmadı yağ yakmadır hiç böyle problemleri olmadı ben zaten düldül diyordum hep ona şimdilerde eşşek oldu adı okadar düşmeye kalkmaya banaamısın demiyor
    "Anahtar deymedi" demek istiyorsun herhalde diye üstü kapalı belirtmek istemiş sey_47 arkadaş :D

ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    Aman Japon almayın Sonra 6000tl verdim Japon aldım yolda kaldım dersiniz olay motoru eşeke biner gibi hor kullanmamaktadır.
    Param yoktu yıllar önce; YBR yerine Jinlun City Daily almıştım..
    Çoğu kişi adını bile duymamış..
    Doğru rodaj ile 120 ibrede 100km hıza kadar çıkabildim 3000kilometre gittim evi tasiyinca satmak zorunda kaldım.
    Yani marka değil bakım rodaj hor kullanmamak yeterli

Motosikleti
    R25
    Rodajı doğruda yapsan bugun değilse iki ay sonra yine sorun yaşayacaktın zaten çünkü altında mondial var kökü kurusun şu çinlilerin

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    İlla kötü yazdırcaksınız bizde neden olmuyor kardeşim anasını satayım Kaldığım yerde japon yok denecek kadar az herkes çinli kullanıyor bakım nedir bilmiyor bu adamların motorları neden gidiyor ben nasıl dökülen çinliyle 60 bin yaptım ? bizim köydeki ybr neden 28 binde yağ yakıyor Şimdi ben ybr ye dandikmi demem lazım kullanmayı bilme rodaj yapma anasını belle motorun sonra çinli dökülüyor diye zırlamayın her gün binmesek neyse Allaha emanet senin hintlide sana yaramadı sen bence italyana geç onlar daha kaliteli belki dökülmez

Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ,

rodaji bitmis , 100 cc honda motorla 250 km cayir cayir gittim 6 saatte bana misin demedi. Ancak siz motoru sürekli yuksek devirde sınırlarını zorlayarak surerseniz motor yaglanma yapamayabilir o devirlerde, hem motoru da dinlendirmeden... yanlış..
    oluröyle

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Motorun mekanik aksamından çok anlamamakla birlikte şunuda belirtmek istiyorum o lanet edilen çin firmaları olmasa asgari ücretin 1300 olduğu memlekette motosiklet süren adam sayısı yarı yarıya düşer. Bununda yanında japonların fiyatıda %20-30 arası artar. Olaya geniş bakmak lazım.

uqur497 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Honda CBR 125R
    Bendede mondial var rodajını düzgün yaptık başta şimdi ölesiye bile kullansam yinede bana mısın demiyor, anlamıyorum sizi.

Motosikleti
    mondial mt 125
    bendeki modial şu an 75000 de , şu an çok iyi gidiyor,ses bile yok, hergün işe götürüp getiriyor, 2005 model 10 yılda sadece bir kere yolda bıraktı, motoru dağıttı, ne kadar masraf ettim 350 tl siz japonla kaç paraya toplarsınız onu düşünün, herkes cebindeki parasına göre.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)