Bugun şimdi istanbul bakırköy deki marmara forumdan beyaz mondial driftim çalınmıştırbeyaz 34 ba 2701 beyaz motorum çalınmıştır resimlerini atamıyorum telefondan yazıyorum gören duyan olursa haber verirse sevinirim
Bugun şimdi istanbul bakırköy deki marmara forumdan beyaz mondial driftim çalınmıştırbeyaz 34 ba 2701 beyaz motorum çalınmıştır resimlerini atamıyorum telefondan yazıyorum gören duyan olursa haber verirse sevinirim
Geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede bulursun takipteyim
geçmiş olsun kardeşim,inşallah bulurlar,,yanlız kilit bişey takmadınmı motora,boştamı bıraktın
Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun geçmiş olsun.
Saolasun abi de herxaman geldiğim yer birde yani okadar r25 yani daha pahalı motorlar bağlı olmadan dururken bemim hiç aklıma gelmezdi yani sırasıyla duran motorların içindeydi piyango bize vurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Amin sağolun inşallah bulunur.
Bu arada geçmiş olsun her motorcunun kabusu bu hırsızlık
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Saol abi valla dün lys den çıktım bugun dedim o sabahlamaların stresin hepsini bu yaz artık atıcam planlarımı yaptım uzun yol yok eğitim yok yeni kask alırım felan filan derken hayallere dalmışken ertesi gün bu olaylae hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor ama canımız yandı yani inşallah bulunur.
Geçmiş olsun.
Umarım birisine denk gelir de haber eder, tek parca bulursunuz.
Gecen gün aradım seni meşgule attın arkadasa motor alacaktık senın motoru önermıstım sonra başka bir motor buldu sıfır gıbı baya kelepirdi 1200 km de 1 aylık drift 2700 e aldı kısmet degılmış çok üzüldüm polis kısmı malesef öyle sma çaldırdıgın bolge yakınlarına bak genelde elle itip yokuş falan yada polis görünce bırakıp gidiyorlar
Marmara forumun mapalı otoparkından çalındı
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:33 ----------
Abi okan genelde numara yoksa açmıyo yada derste felandıe onun numarasını almıştın sen kamera kayıtlarını nabtıysak alamadık polisin verdiği kağıtlada gidip en azından gçrelim dedik yok göstermiyo forumun gücenlikleri ama müdürün anlattığına göre iki kişi yürüyerek gelip 14-15 yaşlarında çocuk düz kontak yapıpıp 30 saniyede gçtürmüşler akşam gidip o taraflarda arabayla felan turladık alahtan herzamanki gibi benzinim azdıda bitince bırakıp giderler
Geçmiş olsun kardeşim.
Nası yapsak motoru çalınan arkadaşlar için havuz hesapmı yapsak para toplasak dertlere derman olsak üzüldüm şimdi. Bende paranoyak oldum. Kilit disk kili güvenlikli site aklım hep makinada. Kayinvalideye gittim avcilara uyuyamadim sabaha kadar. Spy5000 + gprs farz oldu.
Hangi birine yardım edebilicez ki abi insanların canı yanıyor işte en güzeli motoru gözünün önünden ayırmamak kilit felan hırsıza ne dayanır ki abi en güzeli motor yanı balında olucak kafede işte evde okulda olucağı varmış demekten başka birşey gelmiyor ama bende keşke bi gprs taksaydım çünkü çalanlar belli ki çocuk hırsız bulma ihtimalim olurduda hayırlısı olsun inşallah bulunur bekliyoruz bakalım.
Marmara forumun mapalı otoparkından çalındı
yok aga ben artık avm ye falanda gitmem motosiklet ile. bu nedir ya, allahsiz köpekler. kilit milit bişey yokmuydu motorda?
Benimde kaskımı çalmışlardı Migros avm beylikdüzünde
http://www.baltaci.av.tr/alisveris-m...tay-kararlari/
Hocam motorun bedelini ödemesi gerekiyor sanırım avm sahibi bi araştır istersen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)