Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBR 125 - MT125

REKLAM ALANI

Honda CBR 125 ve Yamaha MT125 arasında kaldım arkadaşlar. Başlangıç için hangi motoru önerirsiniz. Birde bu yamaha modeli Hyper Naked diye geçiyor bu nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

++++ Güncel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Paran varsa mt-125.Yakıt olarak mt daha az yakar.Tecrübeyle sabittir (100km/1.8 Lt.) Mt her açıdan daha kalitelidir,her yerde yok,ilgi çeker,yeni teknolojilerle donatılmıştır.Göstergesi daha iyidir,0-100km si 8 saniye ile 125 cc klasmanında en iyi hızlanmaya sahip motordur vs böyle uzayıp gider.Kısaca paran varsa mt-125 al.Yok ben kısa sürede sıkılırım yükseltirim diyorsan cbr al.

En önemlisi ekipmansız binme.Kafasının içinde koruyacak şeyleri olmayan insanlar kasksız dolaşır.Bunu da unutma.
    mertowski bunu beğendi.

Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paran varsa mt-125.Yakıt olarak mt daha az yakar.Tecrübeyle sabittir (100km/1.8 Lt.) Mt her açıdan daha kalitelidir,her yerde yok,ilgi çeker,yeni teknolojilerle donatılmıştır.Göstergesi daha iyidir,0-100km si 8 saniye ile 125 cc klasmanında en iyi hızlanmaya sahip motordur vs böyle uzayıp gider.Kısaca paran varsa mt-125 al.Yok ben kısa sürede sıkılırım yükseltirim diyorsan cbr al.

En önemlisi ekipmansız binme.Kafasının içinde koruyacak şeyleri olmayan insanlar kasksız dolaşır.Bunu da unutma.
    Bir sorum daha olucak bu TORK nedir ? Ne işe yarıyor ?

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Alıntı Forzai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir sorum daha olucak bu TORK nedir ? Ne işe yarıyor ?
    İnternette araştırırsan doyurucu bilgilere ulaşabilirsin.Yine de buyur:

https://www.youtube.com/watch?v=VEzV3OeIrPI

Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternette araştırırsan doyurucu bilgilere ulaşabilirsin.Yine de buyur:

https://www.youtube.com/watch?v=VEzV3OeIrPI
    Teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)