şöyle tuva çanakkale gezisi yapacak bir ekip varmı ekleneyim ona bu arada Kartdayım
şöyle tuva çanakkale gezisi yapacak bir ekip varmı ekleneyim ona bu arada Kartdayım
arkadaşlar bu arada daha önce tecrübe edenler. arife günü yada 1. gün trafik yoğun olur mu ya? malum tatil başladı artık. bugunden kopar insanlar diye düşündüm ama?
Trafik olmaz arkadaşlar
Bayramın ikinci günü buradaki kişiler sürecek görünen o
Cuma günü çanakkaleden izmire sürebilirim küheylâni
Net değil ben de anlık planlar yapacağım siz gibi.
4 Teker Bedeni, 2 Teker Ruhu Taşır.
Ben brooklynle beraber çıkıcam yola akşam grubu kurarsa watsaptan detaylı konuşuruz herhalde fakat yolda izmire ayrılacağım eserse sizinle çanakkale yapıp izmire geçebilirim ama benm plan daha çok izmir üstüne izmire de uğrayacak olan olursa katılabilir bana.
arkadaşlar biraz reklama kaçıcak ama artık olsun çanakkalede arkadaşım güzel bir irishpub açtı. çanakkalede yemek ve içmek isteyen olursa buyrun konumuda atayım.
hatta çanakkalede buluşmak için felan bile burayı seçebiliriz. ;)
İrishpuba izmire gidersem uğrayabilirim. Muhabbet eder kola içer çıkarım yola.
Saat 10 gibi en geç grubu kurarım
Arefe saat 14 gibi Mecidiyeköy'den yola çıkıcam. Büyük ihtimal direk dikiliye vb civarına gidip gezerek Çanakkale üzerinden geri gelicem. Perşembe akşam İst olmam lazım. Cuma iş var. Rotam değişebilir falan bilmiyorum plan yapmak vs istemiyorum. Yollarda 09 plaka Pcx li bi hatun görürseniz ses edin iki laflarız.
Çanakkale balıkesir izmire kadar Çeşmeye de gidebiliriz aslında ? varmı böyle çılgınlar aramızda 2. gün yola çıkış 3. gü dönüş gibi bir planı olan varmı arkadaşlar yüzme vs ?
arkadaşlar biraz reklama kaçıcak ama artık olsun çanakkalede arkadaşım güzel bir irishpub açtı. çanakkalede yemek ve içmek isteyen olursa buyrun konumuda atayım.
hatta çanakkalede buluşmak için felan bile burayı seçebiliriz. ;) mekanın adı MACLEREN'S
https://goo.gl/maps/LQKA9SdLHUu
Valla param yettiği sürece her türlü heycana katılabilirim motorumun kilidi yok bu arada gözümün önünde olduğu sürece sıkıntı yok :D
Canakkaleye temiz bir ekip cikacak gibi
Son durum nedir...rota belli oldumu
Kuyruğunuza eklenebilirim.
Watsup kuruldu
Çanakkalede çarşamba olup perşembe gecesi izmire yola çıkabilirim sağlam plan yapmam lazim. Saka maka ciddi ciddi düşünüyorum. Çanakkalede buluşup guneyliye gidilebilir izmirde buluşup denize gidilebilir
Pazartesi sabahı saroz kömür limanına kız arkadaşlımla birlikte kamp atmaya gidiyoruz, uyan varsa beraber çıkabiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)