Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

R25, Ninja 300, RC390, CBR500R Sizce Hangisi?

REKLAM ALANI

Alıntı trancexp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru geç derim. 14.500 km yapmış lastikleri 500r lsatiği ölçülerine getirmiş. Egzoz da çakmadır sanırım. Ve aşırı temiz duruyor . manetler falan değişmiş. Gazlanmış anlıcan. Sen aksesuarsız 3-5 bin arası bir motor al zamanla zevkine göre aksesuar alırsın. Motor temiz olsun.
    Anladım, peki şöyle bişi alsam kendim taktırsam egzosu nasıl olur? kmde pek yok 2 yıl sonrada satarım sanırım yeni lastiğide var hem 2016 model yani.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...22357646/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı ssCi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım, peki şöyle bişi alsam kendim taktırsam egzosu nasıl olur? kmde pek yok 2 yıl sonrada satarım sanırım yeni lastiğide var hem 2016 model yani.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...22357646/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...23826554/detay
    ilk sayfaya baktım bi şu motor kayda değer geldi.

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım aldıktan iki ay sonra değiştirmeyi düşüneceğin bir motor alıyorsun
    Hayırlı olsun şimdiden kardeşim ...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...23826554/detay
    ilk sayfaya baktım bi şu motor kayda değer geldi.
    Benim oturduğum yerde ama motor yana yatmıoş yani düşen motoru napıyım ben. Paraya yazık :D

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Benim oturduğum yerde ama motor yana yatmıoş yani düşen motoru napıyım ben. Paraya yazık :D
    yatmamış motor bayide ufak tefek yatma olur görmek lazım.

Alıntı fedos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım aldıktan iki ay sonra değiştirmeyi düşüneceğin bir motor alıyorsun
    Hayırlı olsun şimdiden kardeşim ...
    Ninja 300'le alakalı aradım biraz önce konuştum bugün akşama cevahirin önünde buluşucaz kendisinin xmax 250'si varmış kendisine 300cc yetersiz geliyormuş o yüzden satıyormuş.

Telefonda konuştuk dediği kadarıyla motoru bir abisinden almış o satan kişide büyük motorcuymuş adam öyle boş motorlara bulaşacak biri değil dedi benden ondan aldım ama bana yetersiz geldi satıp mt 07 almak istiyorum dedi.

Motorun grenajında çizik var kırık çatlak falan yok dedi sadece cizik varmış, motorun manetleri duruyormuş kendisi bıçaklı manet diye bişile değiştirmiş.

Motorun grenajı falan her şeyi orjinal gelip bak gör dedi ekspertize sokmayı söyledim tabi yaptırabilirsin dedi konuşması güven verdi ama ekspere verecek para yok bende açıkçası 150 200 veremem şimdi boş yere.

Gideyim bakıyım arkadaşımla içime sinerse kenara koyucam yarında beylikdüzüne rc 390'ı kullanmaya gidicem bakıcam hangisi güzel gelirse onu alcıam.

R25 yetmez bana sıkılırım.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    ama 500r bunların hepsini deler. Şehir içinde ağır kalır ama. 194 kilo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

bu videoda aklının köşesinde dursun bana göre tek eksisi kilosu boy kısa olduğundan beni zorluyor şehir içinde . Zorluyor derken cbr 250 ye göre kıyaslıyorum cbr 250 oyuncak gibi kullanıyorsun şehir içinde. Parçasıda ucuz ohh mis. Ninjda da paran olsa bu sefer parça beklersin 1 ay bunlar kenarda hep kalsın sonra ben bilmiyodum bilsem almazdım falan deme. Ha fazla yakmasını yazmıyorum bile.

ama 500r bunların hepsini deler. Şehir içinde ağır kalır ama. 194 kilo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

bu videoda aklının köşesinde dursun bana göre tek eksisi kilosu boy kısa olduğundan beni zorluyor şehir içinde . Zorluyor derken cbr 250 ye göre kıyaslıyorum cbr 250 oyuncak gibi kullanıyorsun şehir içinde. Parçasıda ucuz ohh mis. Ninjda da paran olsa bu sefer parça beklersin 1 ay bunlar kenarda hep kalsın sonra ben bilmiyodum bilsem almazdım falan deme. Ha fazla yakmasını yazmıyorum bile.
    https://www.youtube.com/watch?v=whXJqwQc0LQ
    Bana hantal geliyor 500r herkes öyle söyledi kullanan kişiler vs ninja 300ler solluyormuş.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Bana hantal geliyor 500r herkes öyle söyledi kullanan kişiler vs ninja 300ler solluyormuş.
    doğrudur benle bi karşılaşsa o ninjalar, neyse haklılar o kadar para vermişler tabi altta kalmazlar. Video fake değil bu arada. Bende cbr 250 ile deldim bugün 1 tane cbr 500r 4.500 devire kadar cbr 250 gibi ondan böyle efsaneler çıkıyor haliyle. O ninjalarda bu şekilde geçmiştir .

doğrudur benle bi karşılaşsa o ninjalar, neyse haklılar o kadar para vermişler tabi altta kalmazlar. Video fake değil bu arada. Bende cbr 250 ile deldim bugün 1 tane cbr 500r 4.500 devire kadar cbr 250 gibi ondan böyle efsaneler çıkıyor haliyle. O ninjalarda bu şekilde geçmiştir .
    https://www.youtube.com/watch?v=LetfnlGWLxc
    Hocam önden giden cbr 250'mi? eğer oysa zaten ilerdiye yavaşladığı için motoru süren kişi geçti. Ama giden kişi 500r sa ona bişi diyemem.

Yanlız Cbr 250 tabii ki 500'den daha ezik olucak yani mantıken. ama son sürati belli kesiciye giriyo r25 yada ninja 300 düz yolda basarken bence alır diye düşünüyorum.

Zaten 500 den nefret ediyorum bu kadar göze hitap etmeyen bir tasarımı olamaz iğrenç ötesi ama 2016 olanına aşığım ve 26 bintl param yok :D

neyse 500 almam zaten bedava verseler :D o tasarım berbat bana göre.

okan kükner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Ben bunlardan birini alacak olsam Ninja 300 alırdım. Motorun heyecan verici bir görüntüsü var. Gidişini bilemem tabi
    ssCi bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Hocam önden giden cbr 250'mi? eğer oysa zaten ilerdiye yavaşladığı için motoru süren kişi geçti. Ama giden kişi 500r sa ona bişi diyemem.

Yanlız Cbr 250 tabii ki 500'den daha ezik olucak yani mantıken. ama son sürati belli kesiciye giriyo r25 yada ninja 300 düz yolda basarken bence alır diye düşünüyorum.

Zaten 500 den nefret ediyorum bu kadar göze hitap etmeyen bir tasarımı olamaz iğrenç ötesi ama 2016 olanına aşığım ve 26 bintl param yok :D

neyse 500 almam zaten bedava verseler :D o tasarım berbat bana göre.
    kamera bende ve 250 var işe gidiyorum. Alacaksan Ninja 300 SE al bari .

Motosikleti
    honda pcx
    Bir 6 ay daha beklersen 10 numara şekil ve özellikli 250RR geliyor. Onu al derim ben.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Arkadaşlar ben kime inanacağımı şaşırdım herkes farklı motorları savunuyorlar, ninja cbr500den iyi diyorlar, başka biri geliyor cbr500 en iyi ivmelenen motor diyor diyerleri o hızlara çıkmak için kıçını yırtıyor diyor. Ben kimin sözüne güvenicem ki herkes farklı bir şey diyor arada derede kalıyorum.
    binene sorucan tabi. Şu bi gerçek ninja , 500 le birlikte yürümek istediğinde enaz 2 litre fazla yakacak 100km de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

biri 8500 devir diğeri 13000 devir çeviriyor.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Yanlış
    Cb500f ile 130 160 arası kocaeli ye gittiğimizde ayni yaktık.

Gençler bugün gittim motoru gördüm el sıkıştık kısmetse en uygun yani iş dolayısıyla uygun olduğumuz sürede noter falan işleri halledicez.

Motorun tipine bayıldım yani canlı görmeniz lazım. Ninja 300'ü canlı gördüm fakat rc 390 çok fazla etkiledi...

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış
    Cb500f ile 130 160 arası kocaeli ye gittiğimizde ayni yaktık.
    top speed demek istedim. Yada kapışma sabit hız değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

Gençler bugün gittim motoru gördüm el sıkıştık kısmetse en uygun yani iş dolayısıyla uygun olduğumuz sürede noter falan işleri halledicez.

Motorun tipine bayıldım yani canlı görmeniz lazım. Ninja 300'ü canlı gördüm fakat rc 390 çok fazla etkiledi...
    Şu aşağıdaki linklere bir bak sonra şaşırma .

0-140 hızlanmada 2,4 saniye fark var. yani 140 a çıktığınızda kalkış yapıp arada 95metrecik kadar fark olacak çokta fazla değilmiş

http://www.motorradonline.de/verglei...449456?seite=2
    http://www.motorradonline.de/verglei...449456?seite=9

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

0-140 hızlanmada 2,4 saniye fark var. yani 140 a çıktığınızda kalkış yapıp arada 95metrecik kadar fark olacak çokta fazla değilmiş

http://www.motorradonline.de/verglei...449456?seite=9
    ninja 300 benimde beğendiğim bir motor ama benim felsefeme aykırı, motoru kötülemek gibi bir durumum da yok bariz efsane bir motor. Ama sağda solda 500r ı solluyormuş falan denilince sessiz kalamıyorum. Alana da satanda hayırlı olsun.

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    o kdar para absız motosıklet şaşırdım. ben bile cbr 250r yerine pulsar 200 rs alcam sırf abs nedeniyle. abs tadı damağımda kaldı :D
    trancexp bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı webingo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kdar para absız motosıklet şaşırdım. ben bile cbr 250r yerine pulsar 200 rs alcam sırf abs nedeniyle. abs tadı damağımda kaldı :D
    şu an ne motorunuz var göremedim ama Honda kalitesini yabana atmayın 250r için abs çok çok şart değil bence. r25 - ninja için yorum yapamam.

simurgg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07

http://www.motorradonline.de/verglei...449456?seite=9[COLOR="Silver"]
    Bunu paylastiginiz iyi oldu. MT-07 ve ER6-N varken CB500F'e o kadar verilir mi diyordum ama hizlanma anlaminda ER6-N ayarinda (hatta daha iyi) oldugunu ogrenmek iyi oldu.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)