Çalıntı motor başkası adına almak için yardım
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 16:21
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Forumu forum yapanda kullanıcılar, hamam yapan da kullanıcılardır. Umarım açık ve nettir. Burası bir forum, insanlar bilgi almak ve paylaşım yapmak için burada.
Her üye konu açma hakkına sahiptir. Siz konuyu beğenmediyseniz, " Hamamda kocakarıların yaptığı dedikodu muhabbetini yapmak zorunda değilsiniz " e bakıyorum muhabbeti de yapan sizsiniz, şikayette eden de sizsiniz? Ne yapalim her konuyu kapatalım mı? Herkes heryere, her konuya cevap vermek, yazmak, veya okumak zorunda değil.
Lütfen biraz düşünün, Ben ne yapıyorum ? Ben ne diyorum ? şeklinde.
"Atatürk Havalimanında Patlama" isimli konuda vatandaştan C.Başkanına kadar hakaret edildi, sizde önlem olarak konuyu kilitlediniz, şahsıma hakaret olan konularda küfür sahiplerinin iletilerini ve benim smileylerimi silip 16 ceza puanı (8 puanın sebebi "karşılıklı mesajlaşma" ki üstteki alıntımda sizde bunu yapıyorsunuz, bakalım kendinize 8 puan ceza verebilecek misiniz?) veriyorsunuz. Ben belki o hakaretler için şikayetçi olmak istiyorum, silerken bana sordunuz mu? forumu böyle mi forum yapıyorsunuz? kıyak adminmişsin helal olsun levent
Reklamlar
-
30 Haziran 2016, 16:33
Moderatör
Hondolog adlı üyeden alıntı
"Atatürk Havalimanında Patlama" isimli konuda vatandaştan C.Başkanına kadar hakaret edildi, sizde önlem olarak konuyu kilitlediniz, şahsıma hakaret olan konularda küfür sahiplerinin iletilerini ve benim smileylerimi silip 16 ceza puanı (8 puanın sebebi "karşılıklı mesajlaşma" ki üstteki alıntımda sizde bunu yapıyorsunuz, bakalım kendinize 8 puan ceza verebilecek misiniz?) veriyorsunuz. Ben belki o hakaretler için şikayetçi olmak istiyorum, silerken bana sordunuz mu? forumu böyle mi forum yapıyorsunuz? kıyak adminmişsin helal olsun levent
Herkes forum kurallarına uymak ile yükümlüdür. Uymayanlara da ceza işlemi uygulanır, bu durum ağır olacak ise, forum kurallarına uyun, yok uymuyorsanız buna ne benim ne de bir başkasının yapabileceği bir şey yok. Kurallar net. Kaldı ki cezaları sorgulamak, üzerine mesaj göndermek, konu açmak da forum kurallarınca yasaktır, tabi siz okumadığınız için bunları bilmezsiniz, ve ben şimdi size bu kuralı ihlal ettiğiniz için ceza versem, başka bir üyelik alıp, şöylesiniz, böylesiniz demeye başlarsınız. O yüzden size tavsiyem ilk önce forum kurallarını okuyun, anlayın! Akabinde uyamayacağınızı düşünüyorsanız foruma yazmayın, ha kural ihlali yapıyorsanız da sonucuna katlanmasını öğrenin lütfen, bu forumda binlerce kişi var, kusura bakmayın ama bizde neticede insanız..
selametle.
-
30 Haziran 2016, 16:41
Emniyet vekaletin faksını kabul etmez.
-
30 Haziran 2016, 20:29
Yahu gerçekten ne battıysa fena batmış be! Acıdım sana şimdi bak. Neyse, insanlar arasında geze geze öğrenirsin elbet bir gün. Neyi mi? Her atılanı havada kapmamayı elbette...
-
01 Temmuz 2016, 00:31
Levent arkadas gerekii aciklamayi yapmis amma velakin hala susmamissin;
Batma cikma bunlar kelime olarak sahsima yakistirdigim seyler degil ve Allah a sukur biZe atilan bisey olmadigi icin havada kapma gibi bi durum yok.
Sen atilani tutulani kapmamayi ogrenmissin aferin.
Zil calinca agzin da sulaniyor mu. Pawlov ustaya saygilarimla...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)