bozuk para benzin deposunun içine düştü
Reklamlar
-
26 Haziran 2016, 22:54
Reklamlar
-
26 Haziran 2016, 23:03
Bence motoru satana kadar çıkarma, en son biriktirdiğin parayı yeni motor bütçene eklersin.
-
26 Haziran 2016, 23:04
Arkadas sonucta motor bu gazlarken benzini sunger gibi emiyor ve para dibe batacagi icin hortumu tikama ihtimali bile var ayrica hicbirsey yapmasa tangur tungur depoda surekli rahatsiz eder. Bir ustaya cikarttir bence sen onu muhtemelen dedikleri gibi depoyu sokup ters cevirirler.
-
26 Haziran 2016, 23:06
Mıknatısla parayı çekin diyen arkadaşın adı prof.dr.arif ergindir .
-
26 Haziran 2016, 23:20
astrofizik adlı üyeden alıntı
Bir mıknatısı ip ile depoya daldırıp çekin parayı.
Arkadaşlar espiri olsun diye yazdım,
Kimsenin ciddiye alacağını düşünmemiştim,
Lütfen evde denemeyin.
-
26 Haziran 2016, 23:22
Nasıl söküleceğini öğrenirsen depoyu sökmek çok zor bir iş değil. Ama hiç tecrüben yoksa bir ustaya götür. Depoyu söküp, ters çevirip parayı çıkarttıktan sonra yerine takması ortalama (motora göre değişir tabi) 15-20 dakikasını alacaktır.
-
26 Haziran 2016, 23:26
avici adlı üyeden alıntı
İsim baran mıydı?
ben okuldan arkadaşıyım burda einstein diyorlar bilmiyorum gerçek ismini.
-
26 Haziran 2016, 23:29
bence dursun depoda. hiç yoktan motorun değeri artar işte, fena mı?
-
27 Haziran 2016, 01:55
agrsifedvard adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bugün benzin istasyonunda benzin aldım alışveriş sırasında benzin deposunun içine bozuk para düştü acaba sorun olurmu.?
Parayı çıkarmak için depoyu sökmeye gerek yok.
Ulaşılamayan yerlerdeki vida ve somunları kavramak için kullanılan, yaklaşık 50-60cm. uzunluğunda, her yöne esneyip bükülebilen, hırdavatçılarda bulabileceğiniz (Bauhaus'ta; pense, kerpeten vb. ürünlerin de bulunduğu kasa önlerindeki sepetlerde görmüştüm) esnek vida tutucu da denilen şu aparatla depodaki parayı çıkarabilirsiniz.
-
27 Haziran 2016, 02:00
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.
-
27 Haziran 2016, 02:06
-
27 Haziran 2016, 02:09
tinerci adlı üyeden alıntı
Madeni paralar pirinç ve bakır alaşımı icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediğiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanız deponun içine birkaç tane bakır pul atın.
Şeker atsak daha etkili olmaz mı😭😭😭
-
27 Haziran 2016, 02:20
Madeni para ile elektrik üretebiliriz belki o zaman
-
27 Haziran 2016, 02:43
Forumun zeka seviyesi gene tavan yapmış.
-
27 Haziran 2016, 02:55
Madeni paralar pirinç ve bakýr alaþýmý icerir. Benzin deposu metal ise madeni para elektriklenme yaparak depoyu delebilir. Sevmediðiniz birinin motoruna zarar vermek istiyorsanýz deponun içine birkaç tane bakýr pul atýn.
Hadi Mıknatısı geçtim. Metal para depo içerisinde nasıl elektrik üretecek ciddi merak ettim. Mesleğim olmasa sormam valla. 2 senedir Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum. Henüz iki senem daha var. Yanlış anlamayın. Okulun bitmesine daha iki yıl var. Yani Benzin içerisinde duran metal paraların Elektrik üretme özelliğinden henüz bahsetmediler. Belki üst sınıflarda bahsederler. Bende senden öğrenmiş olurum
-
27 Haziran 2016, 02:59
Ters çevir salla.
Para düşerse senindir. Düşmezse zaten hiç senin olmamıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
Umulmadık yerde akü biterse ne yapacağımızı öğrenmiş olduk..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
27 Haziran 2016, 03:13
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Hadi Mıknatısı geçtim. Metal para depo içerisinde nasıl elektrik üretecek ciddi merak ettim. Mesleğim olmasa sormam valla. 2 senedir Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum. Henüz iki senem daha var. Yanlış anlamayın. Okulun bitmesine daha iki yıl var. Yani Benzin içerisinde duran metal paraların Elektrik üretme özelliğinden henüz bahsetmediler. Belki üst sınıflarda bahsederler. Bende senden öğrenmiş olurum
Elektrik üretme dediğimi hatırlamıyorum. Tekrar okumanı tavsiye ederim.
Galvanik korozyondan henüz bahsetmediler mi okulda? Ya da pil etkisinden?
-
27 Haziran 2016, 03:19
-
27 Haziran 2016, 03:58
Elektrik üretme dediğimi hatırlamıyorum. Tekrar okumanı tavsiye ederim.
Galvanik korozyondan henüz bahsetmediler mi okulda? Ya da pil etkisinden?
Aldırma abi boşver sen. Projeler nasil gidiyor?
Edit:Arkadaşın nicki mucitmiş.
-
27 Haziran 2016, 08:46
Satarken 1 TL fazlasına sat :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)