UZUN YOLDA KULLANMAK İÇİN 14 BİNE HANGİ MOTOSİKLET?
Reklamlar
-
27 Haziran 2016, 12:00
wind16 adlı üyeden alıntı
Inazuma f: + konforlu, artçımı sürüş için ideal, malzeme kalitesi yüksek, üzerinde gelen lastikler dublop.
- görüntüsü biraz demode, servis çok yaygın değil ve yedek parça pahalı.
Cbr 250: + Honda motor, yaygın servis ve nispeten ucuz yedek parça, respol dizaynı ilgini çekiyorsa cezbedici bir görünüm, kuvvetli ikinci el.
- üzerinde gelen lastikler kötü, standart bir motosiklet.
R25: + Agresif görünüş ve sürüş karakteristiği, üzerinde gelen lastikler iyi, orjinal aksesuar seçeneği çok, Yamaha kalitesi
- Pahalı aksesuarlar. Sert süspansiyon.
R25 üzerinde gelen lastikler iyi? Hani bizim bela okuduğumuz ircler ? :D
Reklamlar
-
27 Haziran 2016, 12:31
R25, inazuma, cbr 250 bunlarin hepsi bildigim kadariyla ayni lastikle geliyor.
IRC road winner.
Konu sahibine de tavsiyem inazuma f olur kesinlikle. Butcenize gore cok temiz ikinci eller bulunur. Kimi insanlar inazumadan ne bekledigini bilmeden aliyor ve hemen satiyor.
Aradigin sey son surat, ani ivmelenme spor surus ve kivraklik ise degil ama uzun yol, konfor, makul derecede tork ve guc ise inazuma guzel motor.
Bir de inazumaya cbf 150 nin buyugu diyenleri anlamiyorum. Ikisini yanyana koyup bir de oyle bakin. Birbirleriyle bir alakalari yok. Ne cusse olarak ne guc olarak ne de tip olarak. Benzer yani belki oturus pozisyonu.
-
27 Haziran 2016, 12:58
Mersin İl Temsilcisi
bu 10+ bin tl leri 250cc motosikletlere verildiğini gördükçe ağlayasım geliyor..
hakkınızda hayırlısı
-
27 Haziran 2016, 15:24
-
27 Haziran 2016, 16:15
2005 sonrası bmw f650 gs ve transalp ( taransalp e iyi bakarsan çoçukların bile kullanabilir)
-
27 Haziran 2016, 16:27
Adam her yoruma ve genelde ayni olsada sabirla cevap vermis.. Tebrik ediyorum
-
27 Haziran 2016, 16:31
yok illa 250cc ve capon diyorsan crf 250 l bi koltuk yaptırmak lazım ama
-
27 Haziran 2016, 16:41
bu fiyat segmentinde
Her marka modelin kusur denilmesede bir olumsuzluk yanı var birinin olumsuz yanını göz ardı edip motorunuzu alın.
Zira bu düșüncelerle motor alamazsınız.
-
27 Haziran 2016, 16:49
İnazuma f kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Ben 2. El 3800 km de aldım. Bu arada ben 1.81 boyundayım göğsümün üzerinden rüzgar alıyor. Rüzgar için ön cam bakıyorum. Onun dışında şehir içi şehir dışı 1 ayda 1800 km yaptım. 14000 e çantalı bulabilirsen süper olur.
-
27 Haziran 2016, 16:55
Suzuki Inazuma F uzun yolun artçılı olacağı yqlnız sıkıcı olacağı da düşünülürse bu beklentilere en uygun motosiklet olacaktır. 120 hız civarında seyir ile muhteşem konfor ve 3.5 lt gibi bir yakıt ekonomisi sunar. Dik oturuş pozisyonu ile rahat yolculuk imkanı sunar.
-
27 Haziran 2016, 17:02
Dik oturuş pozisyonu beli daha cok agrıtmıyormu? Ben hiç ss kullanmadım ama sanki daha az agrıtcakmış gibi geliyor.(250 sınıfı için lafım) Cünkü dik durmak bele sürekli yük bindiriyor. Bende seneye bu motorlardan birine geçicem. İnazuma çıktıgında ah şunun grenajlısı olsa tam olurmuş diyordum ki F çıktı. Bence güzel motor. Şuan Cbf kullanıyorum seneye İnazuma F + 3 lü çanta seti ile her yere Rahatça gidilir diye düşünüyorum
-
27 Haziran 2016, 19:26
Al al uzun yola sıfır 250cc tabi al
-
27 Haziran 2016, 19:44
sezar11 adlı üyeden alıntı
Honda ve yamaha nın çamurluk fiyatı 50-60 tl halbuki...
İroni mi yaptınız anlamadım ama 600tl değildir herhalde
reverse adlı üyeden alıntı
R25, inazuma, cbr 250 bunlarin hepsi bildigim kadariyla ayni lastikle geliyor.
IRC road winner.
Konu sahibine de tavsiyem inazuma f olur kesinlikle. Butcenize gore cok temiz ikinci eller bulunur. Kimi insanlar inazumadan ne bekledigini bilmeden aliyor ve hemen satiyor.
Aradigin sey son surat, ani ivmelenme spor surus ve kivraklik ise degil ama uzun yol, konfor, makul derecede tork ve guc ise inazuma guzel motor.
Bir de inazumaya cbf 150 nin buyugu diyenleri anlamiyorum. Ikisini yanyana koyup bir de oyle bakin. Birbirleriyle bir alakalari yok. Ne cusse olarak ne guc olarak ne de tip olarak. Benzer yani belki oturus pozisyonu.
Benim aradığım her şey inazuma ve cbr da var fakat bütçeye bakınca inazuma ağır geliyor ikinci elde mağlum şanssızım biraz.
yürekçe adlı üyeden alıntı
bu 10+ bin tl leri 250cc motosikletlere verildiğini gördükçe ağlayasım geliyor..
hakkınızda hayırlısı
Bizim bilmediğimiz bu fiyatlara iyisini biliyorsanız söyleyin alalım
bazen25 adlı üyeden alıntı
2005 sonrası bmw f650 gs ve transalp ( taransalp e iyi bakarsan çoçukların bile kullanabilir)
Daha öncede dediğim gibi ikinci el istemiyorum ve tecrübem yetmez onlara.
typhoonn adlı üyeden alıntı
Adam her yoruma ve genelde ayni olsada sabirla cevap vermis.. Tebrik ediyorum
Aslında bu kadar sabırlı değilimdir gececiyim herhalde ondan
bazen25 adlı üyeden alıntı
yok illa 250cc ve capon diyorsan crf 250 l bi koltuk yaptırmak lazım ama
O da aklımda fakat rüzgar kısmı beni benden alıyor.
montrello adlı üyeden alıntı
bu fiyat segmentinde
Her marka modelin kusur denilmesede bir olumsuzluk yanı var birinin olumsuz yanını göz ardı edip motorunuzu alın.
Zira bu düșüncelerle motor alamazsınız.
En az dezavantaj olanı almak isterim.
tde adlı üyeden alıntı
İnazuma f kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Ben 2. El 3800 km de aldım. Bu arada ben 1.81 boyundayım göğsümün üzerinden rüzgar alıyor. Rüzgar için ön cam bakıyorum. Onun dışında şehir içi şehir dışı 1 ayda 1800 km yaptım. 14000 e çantalı bulabilirsen süper olur.
İkinci ele pek girmek istemiyorum ama tabii tanıdık da felan bulursam alırım.
jonvolkan adlı üyeden alıntı
Suzuki Inazuma F uzun yolun artçılı olacağı yqlnız sıkıcı olacağı da düşünülürse bu beklentilere en uygun motosiklet olacaktır. 120 hız civarında seyir ile muhteşem konfor ve 3.5 lt gibi bir yakıt ekonomisi sunar. Dik oturuş pozisyonu ile rahat yolculuk imkanı sunar.
Herkes inazuma diyor ama 0 fiyatı çok fazla ve parça fiyatı sıkıntı.
modifix adlı üyeden alıntı
Dik oturuş pozisyonu beli daha cok agrıtmıyormu? Ben hiç ss kullanmadım ama sanki daha az agrıtcakmış gibi geliyor.(250 sınıfı için lafım) Cünkü dik durmak bele sürekli yük bindiriyor. Bende seneye bu motorlardan birine geçicem. İnazuma çıktıgında ah şunun grenajlısı olsa tam olurmuş diyordum ki F çıktı. Bence güzel motor. Şuan Cbf kullanıyorum seneye İnazuma F + 3 lü çanta seti ile her yere Rahatça gidilir diye düşünüyorum
Tabii canım 3lü çanta çok iyi oluyor ama dik oturuşla ilgili bir şey söyleyemem
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Al al uzun yola sıfır 250cc tabi al
Peki ne alayım sıkıntı o
-
27 Haziran 2016, 20:13
Yüz yılın en sıkıntılı konusu, hemen bir çoğumuz bu konuyu çoğu zaman tartışıyoruz, forumda da bolca var aklımda da.
Benim de favorim cbr250
Nedeni ise ikinci el de alımı ve satımı dengeli, gücü/hızı /yakıtı/ yedek parçası hesaplı, uzun yol için tek kişi konforu iyi, iki kişi de fena değil, rüzgar ve gürültü minimum düzeyde.
İnazuma uzaktan aşk ile bakıyorum, yakıtı cbr'a nispeten biraz daha fazla, konfor daha fazla ama yedek parçası ve ikinci el piyasası yorar.
Şu sıralar 11/14 bin aralığında eski model cbf500'ler var aklımda fakat sadece aklımda henüz tam anlamı ile artı ve eksisini araştırmadım.
Buna olumsuz yorum yapanlar vardı niçin ?
-
27 Haziran 2016, 20:34
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Yüz yılın en sıkıntılı konusu, hemen bir çoğumuz bu konuyu çoğu zaman tartışıyoruz, forumda da bolca var aklımda da.
Benim de favorim cbr250
Nedeni ise ikinci el de alımı ve satımı dengeli, gücü/hızı /yakıtı/ yedek parçası hesaplı, uzun yol için tek kişi konforu iyi, iki kişi de fena değil, rüzgar ve gürültü minimum düzeyde.
İnazuma uzaktan aşk ile bakıyorum, yakıtı cbr'a nispeten biraz daha fazla, konfor daha fazla ama yedek parçası ve ikinci el piyasası yorar.
Şu sıralar 11/14 bin aralığında eski model cbf500'ler var aklımda fakat sadece aklımda henüz tam anlamı ile artı ve eksisini araştırmadım.
Buna olumsuz yorum yapanlar vardı niçin ?
O cbr ve inazuma konusunda gayet haklısınız. Yine yakıt çok fark olmasa da yedek parça konusunda uçurum var. Ve 0 motosiklet olarak aralarında 2000 tl var
-
27 Haziran 2016, 21:29
İkinci el konusunu bir daha düşün istersen, inazuma az km yeni model bulmak zor değil, servis karnesiyle alıp suzuki servisine götürüp, ustaya baktırır içini de rahatlatırsan hem uygun fiyata almış olursun, hemde bir aksilik çıkarsa elinde paran olur. Sonuçta bu motorlara iyi bakıp kaza yapmadıkça masraf çıkarmaz. Ön çamurluk kırılırsa vesile olur, kendi zevkine göre bir şey yaptırırsın. Hem 600 den ucuza gelir, hem farkın olur.
Ama artçı almayacaksan, ve cbr hoşuna gidiyorsa, hiç bunları dert etme al gitsin.
Hadi al artık, bizim yerimize de uzun yola çık, fotoğraf paylaş, sevinelim bizde.
Güle güle kullan
-
27 Haziran 2016, 21:50
Bütçeyi biraz artırıp nc700 alın çünkü dediğiniz fiyattaki bütün motorlara kapıyı kapatmışsınız.
-
27 Haziran 2016, 21:55
Aradığın motor bu bakma başka birşey
RX3i Evo
[IMG][/IMG]
-
27 Haziran 2016, 22:32
14 bine 250 cc alacağıma 3-4 bine 125 cc alırım.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
27 Haziran 2016, 22:43
Uzun on cam arka canta takili cbf 500, surda yazili olan her motordan kat kat saglikli bir tercih olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)