UZUN YOLDA KULLANMAK İÇİN 14 BİNE HANGİ MOTOSİKLET?
Reklamlar
-
27 Haziran 2016, 01:24
Transalp. Millet ss falan önermiş adamı bel fıtığı falan etme peşindeler.
Reklamlar
-
27 Haziran 2016, 01:30
bende düne kadar kesinlikle inazuma tarafındaydım taa kiii parça fiyatını görene kadar sadece ön çamurluk fiyatı tamı tamına 600tl
sana önereceğim 2 tane motor var ben uzun yol yaparım ama motor rahatsız etmez dersen kesinlikle hyosung gv 250 yada regal raptor
bu iki motorlarda çok iyi motorlar seni uzun yolda üzmez rahat ettirir. racer tarzı motorlara bulaşma yapısı gereği öne doğru eğiliyorsun ve arkana artçı alsan ne sen rahat edersin ne de arkanda ki
-
27 Haziran 2016, 01:41
Al bi gv 250 bak rahatına. Sere sere gidersin
-
27 Haziran 2016, 01:52
sıfır seçeneği kısıtlı karar senin scooter olursa joymax 250 bakabilirsin
-
27 Haziran 2016, 02:18
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
Kendi motorumu tavsiye ederim (cbr250r). Bir racing katagorisinde olsada sport turing'dir kendisi. Uzun yol için gerekli olan güç ve hız yeterli seviyede karşılar. Oturuş pozisyonu nispeten rahattır çok da rahat değil ama kesinlikle bir racing tarzı da yok hem tip hem servis ağı tatminkar. Pişman etmez aradığınız fiyat aralığının en üst sınırında ama tercih edilesidir kendisi.
Edit: Artçılı bir sürüş rahat olmayacaktır. Solo geziler için öneririm.. Eğer artçı her daim olur derseniz suzuki inazuma'ya bakın birde.
artçılı kullanmayacağım o yüzden cbr gibi
matrax33 adlı üyeden alıntı
Transalp. Millet ss falan önermiş adamı bel fıtığı falan etme peşindeler.
sıfır transalp yok olsa da param yok...
bursagsli adlı üyeden alıntı
bende düne kadar kesinlikle inazuma tarafındaydım taa kiii parça fiyatını görene kadar sadece ön çamurluk fiyatı tamı tamına 600tl
sana önereceğim 2 tane motor var ben uzun yol yaparım ama motor rahatsız etmez dersen kesinlikle hyosung gv 250 yada regal raptor
bu iki motorlarda çok iyi motorlar seni uzun yolda üzmez rahat ettirir. racer tarzı motorlara bulaşma yapısı gereği öne doğru eğiliyorsun ve arkana artçı alsan ne sen rahat edersin ne de arkanda ki
hyosung istemiyorum servis ağı ve yedek parça sıkıntısından dolayı. regal raptorda çinli.
Eebalkan adlı üyeden alıntı
Al bi gv 250 bak rahatına. Sere sere gidersin
hyosung istemiyorum servis ağı ve yedek parça sıkıntısından dolayı.
berkay3212 adlı üyeden alıntı
sıfır seçeneği kısıtlı karar senin scooter olursa joymax 250 bakabilirsin
scooter düşünüyordum fakat sonra sıkılabileceğime karar verdim. bu yüzden o seçeneği sildim ama kesinlikle sıfır motosiklet istiyorum
-
27 Haziran 2016, 02:19
wind16 adlı üyeden alıntı
Inazuma f: + konforlu, artçımı sürüş için ideal, malzeme kalitesi yüksek, üzerinde gelen lastikler dublop.
- görüntüsü biraz demode, servis çok yaygın değil ve yedek parça pahalı.
Cbr 250: + Honda motor, yaygın servis ve nispeten ucuz yedek parça, respol dizaynı ilgini çekiyorsa cezbedici bir görünüm, kuvvetli ikinci el.
- üzerinde gelen lastikler kötü, standart bir motosiklet.
R25: + Agresif görünüş ve sürüş karakteristiği, üzerinde gelen lastikler iyi, orjinal aksesuar seçeneği çok, Yamaha kalitesi
- Pahalı aksesuarlar. Sert süspansiyon.
hocam r25 ırc ile gelmiyo muydu?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
27 Haziran 2016, 02:31
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
hocam r25 ırc ile gelmiyo muydu?
Yalan söylemeyim dunlop yada Michelin le gelmesi lazım
-
27 Haziran 2016, 03:15
Abi yakıt vs bilmem ama inazuma cbf 150 ye benziyor, görüntü olarak Yamaha ve Honda güzel önerilenler arasında
-
27 Haziran 2016, 03:15
Maxi scooter tabiki popo rahat eder
-
27 Haziran 2016, 03:18
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Abi yakıt vs bilmem ama inazuma cbf 150 ye benziyor, görüntü olarak Yamaha ve Honda güzel önerilenler arasında
ben pek tipine bakan birisi değilim rahatlık ve kalite biraz ön planda.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Maxi scooter tabiki popo rahat eder
scooter da bir seçenekti de sıkılırım diye vazgeçtim. Hem bütçeme uygun JAPON scooter yok.
-
27 Haziran 2016, 03:21
Xmax var niye yokmus? Suzuki var var yani
Kore alirim dersen kimko ve seyrme var
Sikilmak derken viteslerle oynamak daha cok yorar trafikte va
-
27 Haziran 2016, 03:33
Maximum hızdan ziyade ivmelenmesine de bakmanızı öneririm uzun yol için düşündüğünüz bir motosiklete karar verirken.
Önünüzde 80-90 km/h ile giden kamyonu bir sonraki viraja girmeden rahatça sollayabilmek için temizinden bir 130 km/h'lara çıkabilmeniz lazım, çok kısa sürelerde, çok kısa mesafelerde, 200-300 metre içinde, kamyonun arkasında 80 km/h ile giderken, sollamaya çıktığınızda...
-
27 Haziran 2016, 03:54
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Xmax var niye yokmus? Suzuki var var yani
Kore alirim dersen kimko ve seyrme var
Sikilmak derken viteslerle oynamak daha cok yorar trafikte va
Ben motosikleti bilecikte süreceğim için trafik yok yani o kadar yormaz. Xmax ise 16.100 sigorta ruhsat plaka derken bütçemi aşıyor maalesef
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Maximum hızdan ziyade ivmelenmesine de bakmanızı öneririm uzun yol için düşündüğünüz bir motosiklete karar verirken.
Önünüzde 80-90 km/h ile giden kamyonu bir sonraki viraja girmeden rahatça sollayabilmek için temizinden bir 130 km/h'lara çıkabilmeniz lazım, çok kısa sürelerde, çok kısa mesafelerde, 200-300 metre içinde, kamyonun arkasında 80 km/h ile giderken, sollamaya çıktığınızda...
Haklısınız şayet söylediğim kriterlere uygun motosikletlerin hepsi dediğiniz gibi kısa sürede hızlanabiliyor
-
27 Haziran 2016, 03:54
Bence pulsar 200ns alın keyfinize bakın hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır
fenamı?
Ayrıca servis ağı ve yedek parca konusunda sahibini üzmez Karar sizin. Tabiki
-
27 Haziran 2016, 05:42
montrello adlı üyeden alıntı
Bence pulsar 200ns alın keyfinize bakın hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır
fenamı?
Ayrıca servis ağı ve yedek parca konusunda sahibini üzmez Karar sizin. Tabiki
Yaşanan bazı olaylardan dolayı bajaj istemiyorum teşekkür ederim.
-
27 Haziran 2016, 06:57
suzuki inazuma ya da mt25 öneririm. 250cc sport touringler CBR250 falan gibi sırtını ağrıtabilir uzun yolda. inazuma bildiğin araba rahatlığında. mt25 kullanmadım ama mt07 epey rahat idi kardeşi de öyledir diye düşünüyorum. bence suzuki inazuma senin ilacın hocam
-
27 Haziran 2016, 07:57
halo1925 adlı üyeden alıntı
suzuki inazuma ya da mt25 öneririm. 250cc sport touringler CBR250 falan gibi sırtını ağrıtabilir uzun yolda. inazuma bildiğin araba rahatlığında. mt25 kullanmadım ama mt07 epey rahat idi kardeşi de öyledir diye düşünüyorum. bence suzuki inazuma senin ilacın hocam
Öyle gözüküyor fakat inazuma da ise yedek parça fiyatı aklımı çok kurcalıyor çünkü öğrenci adamız sadece ön çamurluk 600 tl imiş.
-
27 Haziran 2016, 08:02
-
27 Haziran 2016, 10:52
aliberkgngr adlı üyeden alıntı
Öyle gözüküyor fakat inazuma da ise yedek parça fiyatı aklımı çok kurcalıyor çünkü öğrenci adamız sadece ön çamurluk 600 tl imiş.
Honda ve yamaha nın çamurluk fiyatı 50-60 tl halbuki...
-
27 Haziran 2016, 11:53
R 25 IRC marka lastiklerle geliyor 2016 da değişmediyse eğer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)