bu ürün yapmaz o dediğin işleri ,bunu kullandığına emin misin
düzenleme yapıyorum zaten motosiklet zinciri için olmayan yağı almışsın bir de 50 paragraf yazı 35 senelik motorcu abi sen yapma bari
bu ürün yapmaz o dediğin işleri ,bunu kullandığına emin misin
düzenleme yapıyorum zaten motosiklet zinciri için olmayan yağı almışsın bir de 50 paragraf yazı 35 senelik motorcu abi sen yapma bari
Ben bir şeyi anlayamadım, cehaletimi mazur görürseniz sormak isterim. Kürek mürek de istemem.
Bu nasıl bir yağlama ise, fren diskinin içine etmiş, lastiğin içine etmiş, üst başın içine etmiş, hani neredeyse yandan geçen otomobilleri otobüsleri de sıvama yağ yapacak. İyi hoş da, sizin zinciriniz kaç litre yağ alıyor?
Ben bundan yaklaşık elli beş yıl önce ilk bisikletimin zincirini ilk defa yağladığımda (Singer dikiş makinesi yağı) üst baş saç göz her taraf yağ olmuştu. Annemden sıkı bir sopa yemiştim, o zamandan beri tecrübeliyim diyebilirim...
Ben İpone nin beyaz renkli zincir yağını kullanıyorum. Çok memnunum.
Aslada değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bence yağı başka yerden atmış tekrar sorunun kaynağını aramanızı öneririm.
arkadaştan bir açıklama gelmemiş würth hangi yağı, dur ben tahmin edyim, hhs2000 yağı muhtamelen evet bu yağı bende denedim heleki yeni temizliktan sonra iyice kurutmazsanız zinciri sakız gibi uzuyor her tarafa bulaşıyor.fakat aynı markanın drylube zincir yağında kesinlikle sıçrama yok fakat buda kutuyu boşaltsan yağlı gibi durmuyor zincir.
Bana da her zaman zincir yağı aldığım yer önerdi bu würth'ü ve yağı aldım. Yağ o kadar sıçramıyordu ki zincirin yağlı olup olmadığını zor anlıyordum resmen.
Bir sıkıntı yaşamamış olmanız sevindirici geçmiş olsun.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Würth'ü kullanıyom ne bi sıçrama nede kirlenme göremedim gayet memnunun arkadaşlarım yağsız diyolar okadar kuru bi yağ...
Motul dan şaşmam.Sende MOTUL dan şaşma bence .SLM.
Comtan arkadaşımızın dediği gibi hhs2000 kullandıysan heryerin içine eder o yağ. Oldukçada uygun fiyatı vardır. Motul yada ipone dışında eğer mümkünse würtün hhs lube diye bir yağı var. Motulden epey pahalı ama, yıllardır kullandığım yağdır fakat zincir yağı diye satılmaz, genelde denizciler kullanır. Motorcu ve otomotivle uğraşan arkadaşlar arasında pek bilimmez kum ve deniz suyuna karşı yüksek seviyede dirençlidir. Rengi opak yeşildir. Kullanan arkadaşlar varsa bilirler. Eğer temiz zincire uygularsanız ne sıçrar nede toz kapar.
http://shop.berner.eu/tr-tr/p/11905-...ya-400-ml.html hazır konu açılmışken yazayım berne(alman malı ) 8 en az würt kadar iyidir hatta bir tık fazla bunuda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz (bu ara bu ürünü kullanıyorum ) tavsiye ederim
Bazı motorsikletlere de yağı çok sıçratıyor. Yağ ne kadar güzel olsa da oraya buraya gidiyor. Dizayn problemi. CB1000R öyleydi mesela. Her zincir yağlamadan sonra pis pis kokardı, bir kısmı egsosun üzerine sıçradığı için.
10 yıldır zincirimi 90 numara motor yağı ile yağlıyorum, bu başlık altında yazılanlardan sonra sanırım Würth spreyi deneyeceğim
Ben bir yere yazmıştım bajaj st 125 orjinal zincir 90 tl yağ ve tamizleme sıvısı 45 tl her sene yeni bir zincir tak yağla uğraşma cub mototorumda bundan önceki bütün motorlarımda zincir yağlamadım birtek 1990 yılında sıfır aldığım jawa lazer sırtımı jantı yağ içinde bırakınca bu işten vaz gectim sizede tavsiye ederim zincir yağlamayın bu zincir yağlama işi abartılıyor
Her sene yeni takın yağ sürmeyin
Motul C2+'dan çok çok memnunum ama bu aralar birde şu Wurth Hhs Drylube'yi deneyeyim mi diyorum. Acaba aralarında ciddi bir fark var mı?
Abs olsaydi bu yasanmazdi
Col pardon abs konusu sandim hararetli tartisma
Wurth fanatiği falan değilim ama wurth un iki çeşit yağını kullandım memnunum. Başka markalarda kullandım. Arkadaşın muhtemelen başka sorunu var. İnşallah o yağı motordan atmamıştır. Çıkma yağ kullandığımda bile böyle bir şeyle karşılaşmadım. Egsoz ve disk te zincir yağının ne işi var. Çıkma yağ bile en fazla cantı yağlıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)