Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

benzin bitti

REKLAM ALANI
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Yoldan geçen paketçi veya kuryeye el edin. Karbüratörlü ise tahliyeyi açıp alabilirsin yoksa ufak bir hortumla işi hallediyorlar( paketçiye denk gelmiştim hortumu depoya koyduktan sonra bezle depoyu kapatıp içine üfledi).

Bidona vs tc de versen kimlikte versen çok zor. Adamlar araç patlatıyor sen terörde kullanılır diye benzin vermiyorsun.

Ah etik değerler izin verse bu petrolü kıymetli arkadaşların çocuklarının ateşi çıktığında nöbetçi eczaneye gelip 'calpol alabilir miyim' dediğinde 'reçetesiz veremiyoruz lütfen acile gidip 3 saat bekleyin sırada' demek var..(aile eczacı olunca )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedeni molotof
    Onu tahmin ettim de kıçı kırık bir araba bulup, ona benzin alıp, sonra sifonlayarak benzin elde etmek zor değil ki. Yani kafasına molotofu koymuş olanı engellemek için böyle bir tedbir çok bir şey ifade etmiyor sanki. Ama yolda kalan için büyük zorluk...

Motosikleti
    ffffff
    tc kimliğini soyledimmi veriyorlar yolda kaldım de çünkü ben çok aldım okula giderken motorun benzini bitiyordu

Motosikleti
    pulsar 200NS
    Dünyanın en saçma uygulaması, yahu araçların depoları heleki motosikletlerin depoları benzin arayan kişi için büyük kolaylık olur, adam madem molotof yapacak gidipte elden benzin almazki, kamera kaydı var önlemi var, gider araba ya da motosikletin deposundan çeker. Hele motosikletin deposundan benzin çekmek çok kolay. Yandaki muslukdan kolaylıkla çekebiliyorsun.

Motosikleti
    F850 Gs
    Benden kimlik fotokopimi istemişlerdi

Motosikleti
    R25
    Yoldan gecen bi motorluyu durdurup benzin hortumunu söküp bi şişe ile kendi motoruna aktarma yapabilirdin konuya gec kalmışım, şahsen ben yolda kalan birine böyle yapmıştım Adam eşi ile 20 dkka yolda kalmıştı kimse yardım etmemiş

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)