24 Haziran Cumartesi - Ani mekan baskını fotoğrafları
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 00:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 00:45
-
25 Haziran 2006, 00:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
25 Haziran 2006, 00:55
ben dedim fazla yemeyin motor arıza yapar diye ama nerdee dinleyenmi var sanki
-
25 Haziran 2006, 01:15
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
serkan79 adlı üyeden alıntı
ben dedim fazla yemeyin motor arıza yapar diye ama nerdee dinleyenmi var sanki
kardeşim çift karbüratör var ama nafile hepsini dağıttık şu an serviste tamir
oluyor
-
25 Haziran 2006, 01:19
abi senin motorun yedek parçası 3 gün e kadar gelir
3 gün bozuk motorla idare etcen mecburen :D
-
25 Haziran 2006, 01:39
Abi geçmiş olsun nerde oldu sorun.. ne zaman ?
Levent e geldigimde sen kaybolmustun trafikte. sanırım daha geride oldu..
Cana gelmesin motor önemli degil ;)
Bu arada resimler icin cok teşekkür ederim..
Ellerinize saglık gerçekten muhteşem..
Herşey cok güzeldi. herşey icin teşekkür ederim.
-
25 Haziran 2006, 01:45
ammsav adlı üyeden alıntı
Abi geçmiş olsun nerde oldu sorun.. ne zaman ?
Levent e geldigimde sen kaybolmustun trafikte. sanırım daha geride oldu..
Cana gelmesin motor önemli degil ;)
Bu arada resimler icin cok teşekkür ederim..
Ellerinize saglık gerçekten muhteşem..
Herşey cok güzeldi. herşey icin teşekkür ederim.
dalga geciyon dimi necdet abinin bagırsak motorları bozuldu kayısı yüzünden cbf de bişe yok
-
25 Haziran 2006, 02:05
-
25 Haziran 2006, 02:25
mükemmel bi haftasonu gecirdik biz ajanlar olarak adımız ajan kalmaz inşallah.ama resimlerimiz konulmamıss neyse uygun bi zamanda inşallah emegi gecen herkese tesekkürler...
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
-
25 Haziran 2006, 10:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aloooo nerdesiniz milletttt
-
25 Haziran 2006, 11:46
Başta 007 ye olmak üzere(böyle bi mekanı seçtiği için) ve diğer gelen arkadaşlara teşekkürler.
İnanın hiç bırakasım gelmedi mekan süper,ortam süper. Avrupa yakasına yakışır nezih bir yer.Her salı Allah nasib ederse ordayız (fırfıra özendim,hamak keyfi).Fazla detaya gerek yok gelmeden anlamazsınız.
Hasancım resim çeken makinen çok güsel(resimlerin devamını bekliyos) ama iki çift çorabı sattırmadın,biz senin foto foto diye dolaşmana bişi dedikmi.(ilginizi çekerse çorap siparişi alabiliriz MT marka olma yolunda hızla ilerliyor)
-
25 Haziran 2006, 11:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tunoka adlı üyeden alıntı
Başta 007 ye olmak üzere(böyle bi mekanı seçtiği için) ve diğer gelen arkadaşlara teşekkürler.
İnanın hiç bırakasım gelmedi mekan süper,ortam süper. Avrupa yakasına yakışır nezih bir yer.Her salı Allah nasib ederse ordayız (fırfıra özendim,hamak keyfi).Fazla detaya gerek yok gelmeden anlamazsınız.
Hasancım resim çeken makinen çok güsel(resimlerin devamını bekliyos) ama iki çift çorabı sattırmadın,biz senin foto foto diye dolaşmana bişi dedikmi.(ilginizi çekerse çorap siparişi alabiliriz MT marka olma yolunda hızla ilerliyor)
ahan da tuncel abi sen kerpeye gitmedin mi?? ben hazırlanıyorum birazdan çıkıcam çıkmadan bi bakim dedim ne var ne yok diye
-
25 Haziran 2006, 11:55
Yok Hasan kardeş akşam dönüşte aldım acı haberi çok yakın aile dostumuz,abimiz vefat etti onun cenazesi dolayısı ile kerpe'ye gidişimizi iptal etmek zorunda kaldım.Sana iyi yolculuklar,bizim için güzellikleri resimle.Sağ salim dönersin inşalllah.
-
25 Haziran 2006, 11:58
Forumdan Uzaklaştırıldı
walla gercekten insanın canı kalkmak istemior..muhteşem atmosfer..%15 indirim vs. vs. kısacası gelmeyen pişman. olur..
S&S
-
25 Haziran 2006, 12:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok Hasan kardeş akşam dönüşte aldım acı haberi çok yakın aile dostumuz,abimiz vefat etti onun cenazesi dolayısı ile kerpe'ye gidişimizi iptal etmek zorunda kaldım.Sana iyi yolculuklar,bizim için güzellikleri resimle.Sağ salim dönersin inşalllah.
abi başınız sağolsun allah rahmet eylesin
ben çıkıyorum artık dönüşte görüşmek üzere
-
25 Haziran 2006, 12:54
Başınız sağolsun Tuncel abi. Allahrahmet eylesin yakınlarına sabır versin
-
26 Haziran 2006, 19:58
-
26 Haziran 2006, 20:04
tamam nihat secret garden da millete yemek ısmarlıcagını kimseye söylemicem süprizin bozulmasın
-
26 Haziran 2006, 20:10
Noluyooo.Biri bi şeymi ısmarlıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler