Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni lastik hava ve Gidon sorunu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Slm arkadaslar Apache motoruma maddiyat kısıtlı olduğu için irc marka arka lastik aldım, taktırdılar sonra gidonu serbest bırakınca sağa sola sallanıyor sürekli ve arka lastik sanki zikzak çiziyor hava basıncını değiştirdim zik zak bitti gibi oldu fakat direksiyonda yine sallanma mevcut ve en önemlisi lastik bir süre sonra iniyor azda olsa hava kacırıyor sanırım sibopta sıkıntı yok jant mı yamulduda kenarlardanmı hava kacırıyor yada farklı bi sorunmu var acaba ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    lastikte üretim hatası olabilir veya yanak ufak dahi olsa balon yaptıysa sürüş esnasında ciddi balans yaptırabilir..çokta kullanmadan bir an önce motoru orta sehpaya çekerek lastiği güzelce bir incelemenizi tavsiye ederim

Motosikleti
    R25
    Alıntı white_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastikte üretim hatası olabilir veya yanak ufak dahi olsa balon yaptıysa sürüş esnasında ciddi balans yaptırabilir..çokta kullanmadan bir an önce motoru orta sehpaya çekerek lastiği güzelce bir incelemenizi tavsiye ederim
    Sabah bakacam kardesim

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu motordan başina gelmeyen kalmadı haaa !

Motosikleti
    R25
    Alıntı mustafa42121 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motordan başina gelmeyen kalmadı haaa !
    Sorma abi sorma bitirdiler beni motordan soğudum artık ilk Çinli den sonra kaliteli bişe alim dedim Hintli aldık buda mahvedecek beni servis desen hepsi birbirinden pok gecen haftada Fatih'e gittim vites kolu yerinden cıktı allahtan anahtar vardı taktım, şu lastiği bi halledim sonra direksiyon sağa çekiyor ona çözüm bulamadım motoru aldığımdan beri elimi bıraktığım an sağa doğru gidiyo

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Senin japonun gelmis diyoruz biz sanayide.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    her gün başına farklı bir olay geliyor tamam çinli kötü eyvallah hintliyi kullanan kaç insan var neden hep sende sorun var düşündünmü yeni taktırdığın lastikte hata olabilir motora bağlıyorsun nasıl bir mantık bu

Motosikleti
    R25
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her gün başına farklı bir olay geliyor tamam çinli kötü eyvallah hintliyi kullanan kaç insan var neden hep sende sorun var düşündünmü yeni taktırdığın lastikte hata olabilir motora bağlıyorsun nasıl bir mantık bu
    Motora bağladığım bişey yok motorda olan tek sorun Gidonun sağa çekmesi geriye kalan yaşadığım her sorun servisten kaynaklı adamlar motoru montalarken anahtar yerine el kullanmış olsa gerek ki hergün bi yeri dökülüyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin japonun gelmis diyoruz biz sanayide.
    Görüntü olmasa zaten cbf alacaktım hocam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)