Motorsikletin üzerindede uyunmazki !!
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 00:34
Arkadaşlar bugün şöyle bir ayazmaya gidelim dedim eşimle beraber.Yola çıktık bayramiç i geçtikten sonra hızımın tahmini 80-90 arası iken birden eşimin kollarının belimden ayrılıp hafif hafif vücudunun benden ayrıldığını fark etmemle beraber,motorun sağa doğru sanki biri motoru çekiyormuş gibi eğrildiğimi fark ettim ki ! arka frene dokunmamla eşimin çığlığı ve lastiğin asfaltı kazırcasına (frene basmam sureti ile ) kayması ile beraber kendimi yol dışında buldum ve Allah'a şükür otların arasına hafif bir iniş ve duruş.Tabiki gözlerim korkudan yerinden fırlayacaktı ,motor umurumda değil arkadaki eşimin gözlerinde korku ve benim acaba ona bir şeymi oldu korku düşünceleri ile birbirimize bakarken ne oldu dedim.Oda bana demezmi UYUMUŞTUM !!!!Beynimden vurulmuşa döndüm ve gülmeyle beraber sinir karmaşası aklım bulandı birden.Ki eşim motorun arkasında uyumanın bana bir zarar vermeyeceğini kestirememiş (Kendi ifadesi ) ve uyumuş.Allah Allah....Arkadaşlar aklımın ucuna bilem gelmedi şimdiye kadar böyle bir şey olacağı ki olayı gece yaşasa idim bilmiyorum ne olurdu.Ve gün boyunca (Ayazma-Behramkale-Babakale -Ç.kale) sağ dikiz aynasını eşimi görecek şekilde ayarlayarak bir gözüm onda bir gözüm yolda yavaş yavaş yolculuğumuzu tamamladım.Saygılar...
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Reklamlar
-
25 Haziran 2006, 00:40
Abi yengeyi bindirme bidaha motora
şaka şaka yenge dikkatli olsun bundan sonra
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
25 Haziran 2006, 00:43
süpersiniz Allah sizi korusun
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
25 Haziran 2006, 00:48
arkadakini kemerle kendine bağlayıp (jinlun marauder) eşini arkada uyutan da var cruiser'ların körüklüsü çıkacakmış diyorlar
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
25 Haziran 2006, 01:08
Walla yengeye iyi artçılığı öğretememişsin üzüldüm bak şimdi. Hele senin gibi usta bi abimiz
Kaza Anında Sizi Korur...
-
25 Haziran 2006, 01:22
aman dikkat..
motor ustunde huzur bulunur, tamam. da... bu kadar diil. uff.. ya kotu bise olsaydi? derler ya, allah korumus, ondan iste.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
25 Haziran 2006, 02:10
cidden çok ucuz atlatmışsınız
-
25 Haziran 2006, 02:29
-
25 Haziran 2006, 02:49
çok ciddi bir hata... hani sana zararı olacağını düşünmemiş de ya kendisi? ellerinin gevşeyeceğini, düşebileceğini hiç düşünmemiş mi? ben düz yatakta bile düz duramıyorum, insan oturur pozisyonda nasıl durur?
neyse, çok geçmiş olsun, ciddi tehlike atlatmışsınız...
May the Force be with McLaren Mercedes
-
25 Haziran 2006, 04:04
Forumdan Uzaklaştırıldı
Vallahi çok geçmiş olsun..Çok ucuz atlatmışsınız,,verilmiş sadakanız varmış...
-
25 Haziran 2006, 04:34
Büyük geçmiş olsun. Hocam sizi Allah korumuş... Aman dikkat.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
25 Haziran 2006, 08:59
Demek CBR 125 ortepedik bir motor , gecmis olsun.NE ise ucuz atlatilmis bir olay ve guzel bir ani. Yanliz buyuk beceri motosikletin arakasinda uyumak , tebrik ediyorum walla.Kiz arkadasim sisy bar olmasina ragmen hic becerememesti bunu.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
25 Haziran 2006, 09:38
Allahtan yenge uyumuş. Ya sen uyusaydın. Motor sürerken uyuyanlar var arkadaşlar. Sonuç bariyer, duvar veya kamyon arkası. Şakaya alınacak birşey değil. yoruldunmu durup uyuyacaksınız.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
25 Haziran 2006, 10:57
Walla motor arkasında çok fena uyunuyor hiç uyumadım diyen artçı yalan söyler ya da hiç uzun süreli yol yapmamıştır.. Bazen yol öyle sıkıcı düz vs. oluyor ki özellikle öğlen sıcağında.. etrafta ilgini cekecek hiç birşey yok, gözlerinin önünde süreli bi o tarafa bi bu tarafa dönen bir kask var. yol çizgileri sürekli yanından gelip geçiyor bu durum insanın arkada ister istemez uykusunu getiriyor. Biz böyle bir durumla karşılaştığımız anda yer değiştiriyoruz.. Uyumaya yeltenen motor kullanmaya başlayınca uyku felan kalmıyor. Tabii bir süre sonra roller yine değişiyor.. Ama sıkıcı yollar fazla olmayınca bu durumda kendiliğinden ortadan kalkıyor.
Yine de arkada uyuya kalmak son derece tehlikeli. Bunu her artçıya üstüne basa basa söylemek gerekiyor. Böyle bir durumu farkettiği anda haber vermeli.
Size çok geçmiş olsun.
-
25 Haziran 2006, 11:08
Ah hocam ahh benim Hatunda uyuyor arkamda hep,Ama allaha şükür henüz bişi gelmedi başımıza.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler