hayır hulk abime değil topiği açan arakadaştan bahsediyorum...
devir saati cok hosuma gitti.. almak istedigim motorlarda maalesef bulunmuyor. (dragstar yada shadow).
Allah kaza bela vermesin kardeş,motorun çok güzel heybetli bişey valla bi nazar boncuğu tak artık ))
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
Arka çanta altına koyduğunuz o L şeklindeki demirlerin başlı başına bir hata olduğunu düşünüyorum,Allah korusun bir düşme anında
motoru bırakamazsanız motorla yol arasında sıkışıp kalacak bacaklarınıza büyük hasar verir,o demirlerim motorun ön -arka eksenine 90 derece açıyla monte edilmesi yerine hiç değilse arkaya dönüm olarak yapılması gerekirdi kanaatimce.
Pegler de bu yüzden sabit yapılmaz,düşme anında katlanırlar.Givi,kappa gibi önemli çanta üreticileri de bunu düşündüğü için o şekilde çıkma yapmak yerine ön-arka eksenine paralel çanta bağlantı demirleri yaparlar.
Güle güle kullan. Ayni benim motorumdan. Bende çok memnunum. 26 000 km. yı debeledi. Hala ilk günkü heyecanı ile beni taşıyor. Bakımını yap yağını geciktirme.
Ayrıca Honda Şhadow var. Tiger deki suspansiyon bunda Asla mi asla yok...
Hulk kardeşim. Tigerin yine gözüme takıldı.kazasız belasız güle güle kullan.
o taktığın çanta setinden bende arıyorum.2.el tabiki.birde cam siperlik hoşuma gitti.
kaç paraya aldın acaba onu.valla güzel yakışmış.4/4 lük motor olmuş. güle güle kullan.
NOT:Bu çantalar ve aynı siperlikten olupta satan arkadaşlar varsa fiyatı da uygunsa alabilirim.
::friends:
safak 52kardeş; 2005den beri Tiger 250 kullanıcısı olarak senin gibi yeni olan arkadaşlara faydalı olabilecek birkaç öneri sunmak istiyorum.
Öncelikle şanzıman zincir dişlisini (orjinal üzerindeki 13 diştir) 15 dişe çıkart. Motosiklet resmen bir vites daha artacak. Gürültü bağirma titreşim yok olacak. Çelik jant olduğundan çok kolay olacak lastikleri mutlaka dublekse çevirt. Motosikleti direk güneş altından uzak tut. Devir göstergesi camı mıka olduğundan güneşten çok etkilenip erken kırılma ve çatlama oluşuyor. Cam tek olarak satılmadığından devir göstergesi 200 tl cicarında olduğunu duydum. Komple yenisini alman icap edebilir.
s.a. arkadaşlar.farı açık unutmuşum.üç gün sonra gittiğimde akünün boşalmış olduğunu gördüm.Motor katlı otoparkta olduğu için iterek çıkartma imkanım yok. şarz etmek için Aküyü mü çıkartmam lazım.başka bi yol varmı.yardımlarınızı bekliyorum.
::friends:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)