Daha önce görüldü mü bilmiyorum. Adam pantolonundan kazma çıkarırken bi gülme tuttu
Bi insan neden kazmayla gezer acaba? (3:20dk)
Daha önce görüldü mü bilmiyorum. Adam pantolonundan kazma çıkarırken bi gülme tuttu
Bi insan neden kazmayla gezer acaba? (3:20dk)
ne yaptı anlayamadım birazdan Emekli komser ve eksperer toplanır konuya
kazayı pek anlayamadım. ama aradan geçmeye çalışırken öndeki araca çarpıyor sanırım.
yanlız o kazma nedir öyle. motorun üzerinde otururken o kazma nasıl orada durur. yada kazma neden orada taşınır.
ben tek teker yapan kaza yapmış sandım ama öndeki araba ani fren yapınca motor arkadan vuruyor ve motorla beraber havada parende atıyor resmen. yalnız araba niye fren yapmış meçhul.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Vay anasını yaa lan ben soda taşıyamıyorum adama bak yarım metrelik kazmayı şeyine sokmuş
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
motor arabaya çarpmamış, arabanın arkasında hiçbir şey yok, muhtemelen ön frene asılınca arka kalkıyor ve takla atıyor.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Dizlik yerine kullanıyordur belki ?
kuyumcu vitrinleri için olabilir.
Şimdi argo konuşucam : kazma sapı
Kalça koruması
Hırsız olabilir, belki vitrin camını kırıp boşaltıp kaçacak. Yanımda taşırım üzerime sürenin camına patlatırım demek için pek kullanışlı değil, yere yattığında ancak çıkarabildi.
Videoyu yükleyen adam yorumlara yazmıştı.
Motor çalıntı, üzerinde anahtar yok.
Kazayı da ani ön fren yüzünden yapıyor.
Döner bıçağını görmüştüm de, kazmayı ilk defa görüyorum
muhahahaa çıkarana kadar orda duruyomuş hiç dikkatimi de çekmedi.. içimden kadın motorcuyu görünce hemen nasıl kucakladı diye düşünürken birden kazmayı çıkardı arkasından ambulans yerine itfaiyenin gelmesine daha fazla güldüm neyzen tevfiğin mecnun şiiri geldi aklıma (itfaiye kısmı)
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Fazla kafa yormaya gerek yok kavgaya yada hırsızlığa gidiyor belli ki. Normal bir insan pantolonunda kazma taşımaz...
Öndeki araç ani fren yapıyor motorda ön frene abanıyor ve arka kalkıyor taklaya geliyor.
O değil de kadın çok mu yardımsever yoksa yoklukta mı anlayamadım
Kenarda beklşeyen, uzun saçlı, çizgli kazaklı kızla iletişim kurmaya çalışıyorum. Evlenme teklif edicem. Çokyardımsever biris. B
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
Eli oraya attı noluyo lan dedim bi baktım kazma .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)