Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eskişehir-çanakkale

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Arkadaşlar merhabalar

Nasipse haftaya Eskişehir'den çanakkaleye gideceğim. 1-2 defa yakın ilçelere gitmişliğim var. 1,5 yıldırda aktif olarak motosiklet sürücüsüyüm. Şimdi sizlerden ricam yolculuk esnasında yanında bulundurmam gereken nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim? Sizlerden ricam bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Motorum cbr 250r. 420 km yolculuk mesafesi.

Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Lastik tamir spreyi yeterli

gokseltoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    420 km bir şey değil, motorunuz bakımlıysa lastikleriniz sağlamsa ekstra bir şey almanıza gerek yok bence. Sık sık mola vermeyi unutmayın. İyi yolculuklar.
    kahve bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    lastik tamir spreyi al . lastik hava basınçlarına dikkat et sık sık mola ver ve susuz kalma . karacabeyde cok güzel restorant var hastaneın arkasında oradada yemek yıyebılırsın :D
    kahve bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Tavacı Tevfik Karacabey'de yaşıyorum. :D

Motosikleti
    KZGN
    Yolunuz açık olsun
    скиталец

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    teşekkürler arkadaşlar. motorum iyi durumda. o zaman dediğiniz gibi lastik tamir seti alayım. wd40 alayım nasılsa yıkarım ben motoru. zincir yağı alayım düşeyim yola o dediğiniz yerde kahvaltı yapabiliyor muyuz? tavacı tevfik'de. çünkü sabah saat 5 gibi yola çıkıcam. gezmek istiyorum biraz. öyle şuraları gör şurda yemek ye diyeceğiniz şeylere açığım lütfen

tekrardan teşekkürler...

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel gezi olacak artık fotoğraf bekleriz

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Karacabeyi geçtikten 10 km sonra çamlibahçe var sacda kavurmasi efsanedir.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Arkadaşlar yazmış zaten gerekli olanları, ben Çanakkale'de yaşıyorum, sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    Selam, gideceğiniz rotayı ben daha önce yapmıştım, bi bakarsanız size reh er ola bilir,gezi ve etkinlikler bölümünden forumda inceleye bilirsiniz-HAYAT GEZİNCE GÜZEL -9 - 1.bölüm,2. Bölüm, 3. Bölüm

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı mesut hoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam, gideceğiniz rotayı ben daha önce yapmıştım, bi bakarsanız size reh er ola bilir,gezi ve etkinlikler bölümünden forumda inceleye bilirsiniz-HAYAT GEZİNCE GÜZEL -9 - 1.bölüm,2. Bölüm, 3. Bölüm
    valla çok eski bir gezi galiba. o yüzden fotolar çıkmıyor artık ama çok isterdim fotolarını da görmek. eğer bir aksilik olmaz ise bol fotolu bir gezi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Alıntı Pisman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yazmış zaten gerekli olanları, ben Çanakkale'de yaşıyorum, sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin.

çok teşekkürler arkadaşım. eğer birşey sormak istersem muhakkak iletişime geçerim seninle.

Motosikleti
    Husqvarna Nuda 900 / BMW R1200RS / R1200GSA
    kazasız belasız bol eğlenceli ve fotograflı bir gezi olur inşallah, yolunuz açık olsun

Motosikleti
    mondial z-one 180
    10 haziranda Eskişehir-Çanakkale yaptım bende z-one 180 ile 2015 model yanıma da hiçbişey almadım sadece yanımda çantam vardı onu da ağ ile motosiklete sabitledim yolda hiçbir sıkıntım olmadı sadece 150 200 km sonra sele felaket acıtmaya başlıyor 50 km de bir durup bi sigara içtim eğer bakımların tamsa hiçbişey olmaz kardeşim

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Alıntı egeozkann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 haziranda Eskişehir-Çanakkale yaptım bende z-one 180 ile 2015 model yanıma da hiçbişey almadım sadece yanımda çantam vardı onu da ağ ile motosiklete sabitledim yolda hiçbir sıkıntım olmadı sadece 150 200 km sonra sele felaket acıtmaya başlıyor 50 km de bir durup bi sigara içtim eğer bakımların tamsa hiçbişey olmaz kardeşim
    kardeşim çok teşekkürler. bende bir kaç şey alıp koyulucam yola. 5 gün ordayım. çanakkaleyi alt üst etmeye gidiyorum. heryeri gezip görmek istiyorum. bakalım pazartesi 5 gibi çıkıcam yola. dura dura gider gelirim inşallah.

tekrardan teşekkürler...

bu arada şuraya buraya mutlaka uğra ye iç denilebilecek yerler varsa lütfen arkadaşlar söyleyin gidip bakayım, tadayım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)