Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İnternetten Alışveriş Hakkında

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

Aranızda feyizoğlu ya da motosikletaksesuarları sitesinden alışveriş yapanınız var mı? Ekipmanlarımı ve kilitlerimi internetten almayı düşünüyorum.Fakat bazı arkadaşlar internet sitesinde mevcut yazmasına rağmen ürünleri yollamayan bazı siteler olduğunu yazmış da. Güvenilebilir- kesinlikle sıkıntı yaşatmayan- alışveriş sitesi önerebilir misiniz? (Aliexpress gibi yabancı menşeli siteler hariç)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AlperenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bizzat soyledigin sitelerden alisveris yaptim ve herhangi bir sorun yasamadim. Ha hayla guvenmedim dersen n11 gibi alisveris sitelerinde feyizoglu ve bircok magazanin da uyeligi var. Oralardan da guvenli bir sekilde alisveris yapabilirsin hatta begenmez isen 14 gun icinde iade edebilirsin. Normal bir magazadan alisveris yapmaktan cok daha iyi bir yontem cunku kosulsuz sartsiz iade hakkin ve musteri memnuniyetini dusunmek zorunda olduklari icin her turlu kolayligi sagliyorlar.
    likewhat bunu beğendi.

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Motosikletaksesuarlari.com dan 2 adet dizlik, 3 tane boyunluk/bandana, açık kask, örümcek file aldım. Ertesi gün kargom geldi. Müşteri hizmetleri ilgili, stokta yoksa hemen arayıp bilgilendiriyor ve çözüm buluyorlar.
    likewhat bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    istanbulda isen,internetten değilde bizzat gidip deneyerek almanı tavsiye ederim, ben bugüne kadar ekipman olsun kilit olsun hepsini bizzat gidip elime alıp deneyerek görerek satın aldım,,neden dersen mesela kask veya eldiven alıcan ki benim başıma geldi,l kask olur dedim ama denediğimde xl tam oldu,,eldivende 3xl olur dedim ama 4xl bile sıktı elimi,böyle durumlarla karşılaşman olası olduğundan bizzat dene al derim,,

ha feyizoglu güvenilir satıcı ben şahsen kilit vs ordan aldım, alperen arkadaşın dediği gibi n11 dende alırsın sorun çıkmaz ama olmadı iade et ,değiştir gönder bekle vs bisürü sorun çıkacak o yüzden deneyerek al dedim,,

ha uzaksındır,alacak yer yoktur,mecbur kalırsan alırsın o başka
    likewhat bunu beğendi.

BulletProof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm duke 200
    Kask, eldiven, mont, pantalon ve bot aldim internetten. Hicbir sıkıntı yaşamadım. Feyizoglu, motosikletim.com ve brnmotor'dan alisveris yaptim. Motosikletim.com stokta olmayan urun icin arayip bilgi verdi rengini degistirdim. brnmotor icin mutlaka arayip bilgi al. Ellerinde fazla stok tutmuyorlar.
    likewhat bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    internetten daha çok ilgileniyolar, beğenmezde teslim almaz diye herhalde..
    likewhat bunu beğendi.
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    Hornet 650
    Feyizoğlundan internet üzerinden alışveriş yaptım, sipariş vermeden önce arayıp sordum istediğim ürünün sitelerindeki linkini bile attılar sağolsunlar.

Hiç bir sorun çıkmadı.
    likewhat bunu beğendi.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    feyizoğlu mağazada nakitte ve tek geçimde %5, motosikletaksesuarları.com ise mağazada nakitte %10 indirim yapıyor bilginize. istanbulda ikamet ediyorsanız mutlaka mağazadan alışveriş yapın.
    likewhat bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)