depodan durmadan benzin azalıyor sıcaklardan gölgeye de koyuyorum bunun bi çözümü var mı acaba? yaşayanlar var mıdır öğrenci adamız sıkıntı oluyor
depodan durmadan benzin azalıyor sıcaklardan gölgeye de koyuyorum bunun bi çözümü var mı acaba? yaşayanlar var mıdır öğrenci adamız sıkıntı oluyor
parkettikten sonra depoda kalan benzini hortumla cork cork şişeye doldur bineceğin zaman tekrar doldur
Contasını değiştirmek lazım demek ki. Yoksa neden kaçsın?
Bendede oluyor motor siyah gunes vurunca gidiyorum buram buram 95 oktan kokuyor kafayı bulup oyle biniyorum :D
Depo hava almazsa karbüratör/enjeksiyon benzin çekemez. Kullanmadığın zaman depo kapağındaki deliği tıkayanibilirsin. Sakız falan yapıştır macun sıvanne bileyim. Benimki enduro olduğundan depo kapağında hortlumlu havalandırma var. Ben kalem sokuyorum hortuma uçmuyor benzin.
Harbiden o kadar uçuyor mu yahu? Ben de neden ikidebir "daha az km oluyor" diyorum. Bi gun gunesin altinda biraksak ne kadar ucar? Bende de benzin kokusu oluyor
Delikleri tıkadıktan sonra tekrar yola çıkarken açmayı unutmayın arkadaşlar 😄
Depo kapağı ya da yakıt hattında bir sorun yoksa benzin uçmaz. Genelde depo kapakları tek yönde geçirgenlik sağlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)