Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Yok burda imkansız her seyi geçtim benzin istasyonları bunu yapmaz yani
Kask takmak istemeyen kişiye birşeyler imzalatsalar keşke, herkesin kafası kendine bir de cezai işlem uygulanıyor.
Derdin millet ölmesin ise, takılan kaskı da denetle dimi, bunlar çözüm değil, eğitim olacak eğitim.
Bu sıcaklar da kask takmak istemiyorum ben .net
Bırakın doğal seleksiyon işini yapsın...
yahu durdugun yerde bile düşünce kafanı kolunu yarıyosun trafigin neyine güvenip giyinmiyolar anlamıyorum
Desenize bizim konu 104010 tane açılan hangi motoru alayım kadar rağbet görmedi Olsun iyi günler ilerde
Şunu atalım tüm benzin firmalarına mail olarak diycemde onların insan hayatından cok kazanıcakları parayı düşüncekleri kanısındayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Birde polisler kask takmayan birini gördüklerinde cezai işlem ile birlikte ehliyetine el koyup, hastaneden 1 hafta içerisinde akli dengesi yerinde raporu istese ve yerinde ise ehliyetini geri iade etse keske.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)