Erkeklik Burada Başlar/Biter: "Ya Motor, Ya Ben" Resti. Ne Yapmalı?
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 18:45
Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 18:47
Motoru seç dostum.Seni sen olduğun için seven insan bulmalısın.
-
22 Haziran 2016, 18:58
bence kendini motosiklet ile kıyaslayan biriyle ilişkinin sağlam olacağını düşünmüyorum.
-
22 Haziran 2016, 18:59
"Çıkarken kapıyı kapatta motorum tozlanmasın" derim.
-
22 Haziran 2016, 19:00
Merhaba
Orta yol "peki karicim"dir. Kız arkadassa,seviyorsan seçim senin.. ancak orta yol yine "peki canim"dan geçiyor.
-
22 Haziran 2016, 19:03
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba
Orta yol "peki karicim"dir. Kız arkadassa,seviyorsan seçim senin.. ancak orta yol yine "peki canim"dan geçiyor.
Eğer arada kalırsan gerçekten senin için önemli olanı seç bağlı olduğunu arayı bulmak için motoru çok sevdiğin ya da en iyi arkadaşın gibi her işini gördüğünü tanımla ona ve cansız bir şeyle kendisini kıyaslamasının kendi kendine edebileceği bir hakeret olacağını anlat.
-
22 Haziran 2016, 19:05
Ona onemli oldugunu hissettirin kiyaslama kafasindan düşsün
-
22 Haziran 2016, 19:07
Kendisini bi eşya,madde ile kıyaslayan bi insanın aklına şaşarım.
Daha zeki ve seni gerçekten seveni bul dostum.
-
22 Haziran 2016, 19:07
Motosiklete karşı kadın yoktur, henüz ikna edilmemiş kadın vardır.
-
22 Haziran 2016, 19:08
metecel adlı üyeden alıntı
Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)
Ya motor ya ben, ya ps3 ya ben, ya x ya ben..
Bu silsile böyle devam eder. Sizleri tanıdığı vakit motosiklet kullanıyordunuz deģil mi? O zaman sorun olmadıysa şimdi de olmamalı. Bir yerden sonra hiçbir şeyden tat alamayan birisi olur çıkarsanız hoş olmaz.
Motosiklet önemli.
-
22 Haziran 2016, 19:09
Seviyorsam deli gibi, motosiklet yalan olur
Gerçi tabikide sen dedikten sonra yumuşar satmasanda olur, daha az vakit gecirirsin motosikletle olur biter
-
22 Haziran 2016, 19:09
Senin mutlu olmanı istemiyorsa vardır o sevgilide bir terslik. Ayrıca karakter meselesi bu biraz. Reste rest, atara atar, gidere gider yapacaksın. Ne kadar yumuşak davranırsanız o kadar hayallerinizden uzaklaştırıyorlar sizi.
-
22 Haziran 2016, 19:14
Motosiklet Eğitmeni
O tür problemler eskidendi. Şimdi İnternet'e bile bağlanabilen cep telefonları var.
Ya motosiklet ya ben diyene,
- tabiki sen
dedikten sonra
- tabi sende cep telefonundan vaz geçeceksin
Şeklinde karşılık veriyorsunuz. Konu sonsuza kadar açılmamak üzere kapanıyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
22 Haziran 2016, 19:14
Kardeşim kusura bakma da;
Sevgilin seninle birlikte motor üstünde gezmekten ve uzun yol yapmaktan keyif almalı hatta ve hatta sen sürüyorsun diye binmeli o motora.
Hele ki uzun yolda sımsıkı sarılmalı sana ama durum vahimm.
-
22 Haziran 2016, 19:23
Arada aşk yoksa motor de gitsin
-
22 Haziran 2016, 19:30
Her zaman abartmak kötüdür. Yani motoru seversin de eşine ilgi gösteremeyecek kadar da sevmemelisin. Sonuçta eş demek sadece lafta değil. Senle ebediyete kadar gidecek bir eştir o. Ama eşine ilgi göstermene rağmen inatla motoru bahane ederek bu cümleleri kullanıyorsa bence üstünlük göstermek istiyordur.Bu da yanlış bir hareket. Davranışınızı eşinizi kırmadan mantık çerçevesinde izah edebilirsiniz
-
22 Haziran 2016, 19:31
Unutmayın son sözü her zaman erkekler söyler. O da peki karicim dir
-
22 Haziran 2016, 19:41
Ya nmotor yaben diyecek ha katliam çıkartırım
-
22 Haziran 2016, 19:44
bazı şeylerin değerini abartmamak gerekir tabiki neyi seçiceğine sen karar vericen ama uyandıralım insanın değeri bir yere kadar
-
22 Haziran 2016, 19:46
oluroyle adlı üyeden alıntı
Unutmayın son sözü her zaman erkekler söyler. O da peki karicim dir
Bak bu güzeldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)