Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Erkeklik Burada Başlar/Biter: "Ya Motor, Ya Ben" Resti. Ne Yapmalı?

REKLAM ALANI

Abi bende bu başlıkta seni arıyodum dedim bizim "draconin" bu mevzudan geri kalmaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hornet 650
    2 sinide seviyorsan.

Bir örnekle anlatayım: 'Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dersin' olur biter.

Sonra alırsın motor.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çekerim citroen'i gider...

Hayati riski endişeyi anlarımda bunu diyen dişilerin yüzde kacı bu kadar sevdiği ve tutkunu olduğu şeyi hayatından çıkarır, hemde tehditle!

empatisini yidiklerim.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosikletinden, seçiminden değil de... o kafayla bu işler zor.
    Ayrıl gitsin moruk, zaman geçiyor. tik-tak tik-tak

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Başlık ''Ya o motor ya ben'' diye olsaymış daha iyi olurmuş.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Bende artcilikta iyi deildim, kontrol baskasinda olmasini sevmiodum, yavastan alıştım 200 gecince hafiften gozumu kapiyorum...
    Ya ben ya motorun hic demedim sevdicegime.. keyfini bilmeyen anlamaz anlatmak isindirtmak lazım...

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı metecel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)
    Bu ifade kendini bir makine bir cisim ile eş tutmaktır. Bu durumda tercih motordur. Kendini bir makine bir meta ile eş tutan seçilmez.

Eğer "motora binersen ölürsün kendini ölüme atarsan bana gelme" anlamında söylüyorsa o kadına helal olsun denir. Bu durumda iğneyi kendimize batıralım. Ekipman var mı? Tamam mı, eksik mi yoksa piyasada mevcut olanın en iyisi mi? Eğitim var mı yok mu? Yalandan mı gerçekten mi var? Defansif sürüş mü, gereksiz şuursuz risk alma mı var.

Diyelim ki her şey tamam eksiksiz, bu durumda lisan-ı münasip ile olay anlatılır orta yol bulunur.

Yoksa kadın sonuna kadar haklı. Tişört terlikle SS'ye bin sonra...
    http://forum.donanimhaber.com/m_98564879/tm.htm

Motosikleti
    KZGN
    Alıntı metecel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çevremizden görüyoruz duyuyoruz. Bazı bayanlar (eş ya da kız arkadaş) kendisini motosiklet ile kıyaslamak gibi bir hataya düşüyor ve resti çekiyor: "Ya Motor, Ya Ben". Ne yapmalı bu durumda? Orta b,r yol bulunab,lir mi? Lütfen çare. ("Kadının ağzını burnunu kırarım, motora da binerim" gibi abuk subuk cevaplar yazılmasın)

kendini senin motosikletin ile kıyasa tutuyorsa o zihniyetin yanında fazla dur-mamakata fayda var fikrim bu yönde....
    bugün senin sahip oldukların ile kıyasa giren yarın olmadıkların ile girerse ne olacak tahmin bile edilemez bence :D
    ve gelecekte de insanda rahatlıkla boğulma hissi yaratması an meselesidir....
    beğenmeyen şart koşan zaten geldiği yönde geri rahatlıkla gidebilir ...

Kimse vazgeçilmez değildir!

vazgeçilebilirliğin ayarı sadece mantığın işleyişinde saklı...
    скиталец

Motosikleti
    F850 Gs
    Bunun kusura bakma leyla... senden önce motorum vardı versiyonu da mevcut

elizabet alışkansanız motorunuzu seçin derim ama değilseniz ses çıkartmayın motoru parka çekin sesinizi çıkarmayın kankalar

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    yhaaa aşkım; tabi ki de sen... (kadına etek; erkeğe VTEC)
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    bu konuyla ilgili Oğuz yıllar önce çizmişti bunu
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    KZGN
    görüşümüzün sadece gözümüz ile olmadığı an ileriyi görebilir hale geliriz belki. kim bilir... değil mi?
    tabiki tecrübe ve yaşanmışlıklar veya aksi durumlar beklentilere şekil verecektir.
    скиталец

Motosikleti
    F850 Gs
    Sevgili iseniz, kimse için tutkularinizdan vazgeçmenin anlamı yok. Motor surme eylemine de "fedakarlik" diyenler günü gelir , tutkularının, zevklerinin peşinden kostugunda böyle bakakalirsiniz.

Sizi , siz olduğunuz icin sevmenin manasina daha varamamis insanlarla isiniz olmasın. Ha siz iki tekeri daha az maliyetli ulaşım aracı, demir yığını olarak görüyorsanız seçim sizindir olmasa da olurdur elbet..

Ancak motor uzerinde olmanin olmazsa olmazi salakca biraktigi gulumsemedir.

Gecmis zaman,motoru olmayan bir zat-i muhterem girdi hayatima. O da motor tutkunuymus lisansli crosscu bir süre ara vermiş kaza sebebiyle. Bırakmıyor, sureyim...hadi dedim nasılsa soğudu havalar o sıralar da ekipmanim da tam değil. Bildiginiz surmedim ben. Motor üzerinde olmadim. Halbuki ya motor ya ben falan da dememiş ) sırf kıskançlıktan

Velhassil kelam, iki teker sizin icin demir yiginindan ote ise maalesef mutsuzlasiyorsunuz. Kendinize göre birii ile olmakta fayda var.

Evli iseniz , sonradan motor tutkusu zehrettiyse kaniniza, aile herşeyden öte gelmelidir. Sorumluluk denen şey bunu gerektirmektedir.

Işin önemlisi taaa herşeyin en başında size , beklentilerinize karşı saygı duyan biri olmalı. Seçimler önemli. Üç s , sevgi saygı sadakat
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Kadınlar bu resti çekebilir mi? Çekebilir. Kime çeker? Resti göremeyeceğini düşündükleri erkeğe çeker.
    Benim eşim rest falan çekmedi. Sadece "ben artık artçılıktan emekliliğimi istiyorum" dedi. Ben de emeklilik
    dilekçesini kabul ettim. Sıkı durun biraz yahu. Misal ben

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Ulan yillar once ayni konuyu ben acmistim adminler kapatmisti konuyu. Pis adminler kaka adminler :D
    berkcigdem bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Kız arkadaşım birkaç kez motordan düşmesine rağmen motora binmeyi ve artçı olmayı çok sevmekte, birlikte kısa da olsa keyifli yolculuklar yapıyoruz. Olur da bir gün "çok tehlikeli bu motor yok artık motora binme ya ben ya o" derse tabikide onu seçerim, paranın satın alamayacağı değerler, her zaman insanların hayatında ilk sıralarda olmalı ..
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)