Erkeklik Burada Başlar/Biter: "Ya Motor, Ya Ben" Resti. Ne Yapmalı?
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 19:52
Motosiklet sizin için ne ifade ediyor ve hayatinizin ne kadarini kapsiyor? Buna gore degisir cevaplar.
Kendi adıma konusayım, zamanında erkek arkadasim "Evlendigimizde motosiklet kullanmani istemiyorum. Annemde bu durumdan rahatsiz olur. Sanada bir araba alirim demişti. Demişti...
Sonuç olarak kendisini hayatımdan çıkarttım. Çıkarttığıma hiç pişman değilim. Motosiklet delisi bir eşim var şimdi. Böyle köstek tiplerle uğraşmayın daha mutlu olursunuz. Kimse bulunmaz hint kumasi degil.
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 19:58
Ben motor kullanmazsam o'da araba kullanamaz. Bu kadar basit.
-
22 Haziran 2016, 19:59
Walla benim bir tane kışlık montum var, eşimin bir yazlık bir kışlık. Benim kask plastik, hanımefendininki karbon fiber. Kendini kopyalasan yine %100 kafa dengini bulamazsın. Uyum sağlayacaksınız. 18-22 Mayıs Marmaris'te Aquamasters yüzme yarışları vardı eşimin. O sıcakta ben tribünde onu bekleyip yarışlarda fotoğraflarını çektim. O da eşyalarını azaltıp, kıçının ağrısını unutup motorla gidip gelmeyi kabul etti.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
22 Haziran 2016, 19:59
hatun seni sen olduğun için sevmeli. herşeyinle sevmeli, en kötü halinle de en iyi halinle de. senin zevklerine, hoşlandığın şeylere, hobilerine, arkadaşlarına saygı duymalı. bugün ben mi motor mu diye bir seçim sunan birinin yarın, arkadaşın mı ben mi, işin mi ben mi, annen mi ben mi gibi seçimler sunması kaçınılmaz. zaten bir ilişki motorun olup olmamasına bağlıysa o ilişkide bir sıkıntı vardır bence. kafanızdaki ideal insana, hayallerinizdeki erkeğe/kadına ulaşmak için birbirinizi kalıplara sokmaya, değiştirmeye çalışmayın. kısacası motor yüzünden bırakacaksa sal gitsin. dönerse senindir, pideyse bizim olsun
-
22 Haziran 2016, 20:13
Maaşallah, ortalık "Bekara karı boşayan" dan geçilmiyor. Atmayın be. O bayan eşiniz ise ne yapacaksınız. Var bir arkadaşım, eşi ciddi ciddi "Ya motor, ya ben" dedi. 2 çocuğu var, boşasın mı kadıncağızı. Kadıncağız da eşi kaza yapacak diye korkuyor, o da kendince haklı. Kadın yetişme kültürü olarak Orta Anadolu kızı. Hayatta ne motor sürer,, ne de artçı olarark motora biner. Motoru nerdeyse "şeytan icadı" gören tiplerden.
İnsaf yahu!... Biraz elinizi vicdanınıza koyup, empati yapıp cevap verin.
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
22 Haziran 2016, 20:19
metecel adlı üyeden alıntı
Maaşallah, ortalık "Bekara karı boşayan" dan geçilmiyor. Atmayın be. O bayan eşiniz ise ne yapacaksınız. Var bir arkadaşım, eşi ciddi ciddi "Ya motor, ya ben" dedi. 2 çocuğu var, boşasın mı kadıncağızı. Kadıncağız da eşi kaza yapacak diye korkuyor, o da kendince haklı. Kadın yetişme kültürü olarak Orta Anadolu kızı. Hayatta ne motor sürer,, ne de artçı olarark motora biner. Motoru nerdeyse "şeytan icadı" gören tiplerden.
Adama bak cevap beğenmiyor.. İlla seninle hemfikir mi olmak lazım? Neden farklı düşünen insanları hazmetmek bu kadar zor geliyor anlamıyorum.
-
22 Haziran 2016, 20:27
Draconian adlı üyeden alıntı
Adama bak cevap beğenmiyor.. İlla seninle hemfikir mi olmak lazım? Neden farklı düşünen insanları hazmetmek bu kadar zor geliyor anlamıyorum.
"Adam" falan diyerek, seviyeyi düşürmeyelim. Sonra ben bir düşürürüm, pişman olursun.
Seviye lütfen
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
22 Haziran 2016, 20:32
Motoru da eşinizi de seviyorsanız tamam deyin ama zamanla alıştırmaya çalışın. O da sizi seviyorsa arada binmenize, kiralamanıza, zaman geçtikçe onu artçı almanıza ses çıkarmayacaktır. Bir de bakmışsınız "alalım artık bir motor" demiş :D.
Ama arkadaşdan ödünç aldığınız motora bile binmiyorsa o zaman zor bir seçim yapacaksınız demektir.
-
22 Haziran 2016, 20:35
"Adam" falan diyerek, seviyeyi düşürmeyelim. Sonra ben bir düşürürüm, pişman olursun.
Seviye lütfen
Pardon hanımefendi..
-
22 Haziran 2016, 20:39
Neden bu kadar sinir yaptın ki? Eğer sen kararını verdiysen ona göre davranabilirsin kimse seni hiçbirşeye zorlayamıyor, kimse kimseyi eşinden boşatmıyor burada. Sadece sorduğun için fikirler söyleniyor.
Şayet verdiğin örneğe gelecek olursak, örnekte bahsettığin hanim arkadaşın erkek versiyonuyla ben baştan evlenmezdim motor sureyim veya surmeyeyim cunku anlasamam.
Benim için tek kıstas sevgi, aşk değildir. Cunku hayat birgun degil, bir omurdur. Kafa uyacak önce. O insanla ne paylasicam diye dusunurum.
Zamaninda motosikleti birakmami isteyen erkek arkadasimi hayatimdan da cikarttigimi yazmiştim. Şimdi kendi ruh eşimi buldum ve 2 senedir mutluyum.
Bu senin yapamayacağin birseyse saygi duyarım.
-
22 Haziran 2016, 20:41
Kadinlar cicektir
Motor nedirki asik olan adam karisi sevgilisi icin degil motoru dunyayi yakar
Ha oyle kadinmi kaldi diceksiniz onu siz bileceksiniz
-
22 Haziran 2016, 20:43
Benim takıldığım kızlardan birisi motorla kendini kıyasladı durumu bi abime anlattım seçimimi yaptım filan dedim. Hangi motoru seçtin dedi...
-
22 Haziran 2016, 20:43
Bana da dedi, hafta sonu ikna ettim artçı yaptım,denize gittik, gece de mehtap izlmeye gittik,su an işe falan ben bırakıyorum onu
-
22 Haziran 2016, 20:50
daia adlı üyeden alıntı
Bana da dedi, hafta sonu ikna ettim artçı yaptım,denize gittik, gece de mehtap izlmeye gittik,su an işe falan ben bırakıyorum onu
Kaza yapıp millete kaskla kafa attığını duymasın yenge alır ehliyetini elinden :D
-
22 Haziran 2016, 20:51
Arkadaşım sakın sakın ama sakın ve kesinlikle motoru seçme.Suyuna gidip motoru birak.Sonra ince ince islemeye baslarsin.Gogusune alip yumusatirsin.Eger ikna edersen tekrar motora binersin.Olmazsa tatillrrde kiralarsin.Arkadaslarinin motorlarina binersin cok canin cektiginde.Sen sen ol motor benim askimdir birakamam beni seven boyle sevsin falan diye gazlara gelme.
Hatun>Motor
-
22 Haziran 2016, 21:40
Dünya'ya bir kere geliyoruz. Hepimizin hayalleri, amaçları var. Seni gerçekten seven kişi zaten hayallerine ulaşmanı engellemez aksine seni destekler. Eğer seni böyle bir tercih yapmak zorunda bırakıyorsa zaten seni gerçekten sevmiyordur dostum.
Şu da var, sana zarar gelmesinden korkuyordur belki. Bunun içinde ona bunu ne kadar çok istediğini, tüm güvenlik önlemlerini alacağından falan bahset. Yavaş yavaş alıştır
-
22 Haziran 2016, 21:48
1. Size her konuda destek olacak insanla beraber olun. Zorluk cikartan degil zorluklari asmaniza yardim edecek insanlarla.
2. Motor sonuc olarak bir esyadir. Bir esya kadar degeri olmadigini hissettirmeyin kimseye. Gercekten motor kadar degeri yoksa zaten neden berabersiniz?
3. Erkeklikle alakasini kuramadim.
-
22 Haziran 2016, 21:55
Motor senin hayatın sende benim hayatımsın diyen birinin olması çok güzel bir duygu.Ciddi değilseniz zaten sırf menfaat için bu sorunun tartışılması bile abesk olur. Seven hertürlü sever sevmeyene bahane çoktur.
-
22 Haziran 2016, 21:59
Az binicen motora, çaresi yok
-
22 Haziran 2016, 22:15
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Kaza yapıp millete kaskla kafa attığını duymasın yenge alır ehliyetini elinden :D
Şiiişşşt sessiz yerin,kulağı var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)