www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Hayırlı olsun kazasiz belasiz nice kilometreler kullanman dileğiyle.
H.olsun kardeşim. İçine kurt düşürmek gibi olmasın ama fazla ifşa etme derim ben motoruda takıldığın yerleride özellikle face sayfalarına dikkat et selametle.
Öyle face sayfalarında vs paylaşım yapmıyorum zaten.
Evimde çift kilitli, kamera ve bekçi korumalı kapalı kişisel garaj, İş yerimde özel güvenlikli, kayıtsız kimsenin alınmadığı askeri seviyede güvenli bir park alanım var.
Dışarıda bırakıp bir yere gidecek kadar da zengin değilim. Üzerine disk kilidi + zincir kilit alıyorum. Bir de rabbim var gerisi onda işte.
Masallah Allah kaza bela vermesin!
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Paran bittiyse lastiğede fazla takılma apacilik yapmadığın sürece lastikten dolayı başına birşey gelmez çok abartılıyor,psikolojik olarak lastik kötü bu lastik naylon diyip duruyolar fren yapmaya korkup duramayincada lastiği çöp ilan ediyolar sıkma canını bu konuda, her türlü idare eder seni.Birde mahalle köpeklerine iyi bak onlar olduğu ve motora saldırdığı sürece motorunu kimse çalmaya kimse yanaşmaz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)