Hocam İnşallah bu sefer bir terslik çıkmaz. Tekrardan Hayırlı olsun uzun kmler kazasız belasız kullanmanız dileğiyle .
Hayırlı olsun hocam arayıpta bulunamayan renk mat gri karaborsa :D Benim boy 168, r25 e cbr125 ten çok daha rahat bineniliyordum ve çok daha rahat kullanıyordum boy ile ilgili değinmişsiniz ondan belirtmek istedim.
Hayırlı olsun. Baya cebelleştin yok motoru birakiyorum, yok butun parami veremem, zaten araba cok guzel soyle avantaj boyle avantaj :D haha
Hocam ben ilk defa motor alanlar için söyledim. Adamlar 1.60 boyuyla Adventure kullanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Ahahahaha. İnsan hayallerinden vazgeçemez.
Çok teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. Şaka bu arada gözüm kalmadı
Bilmem hatırlar mısın ama o konularından birinde yazmıştım sana.
O vermek istemediğin paran, senin hayallerini gerceklestiremiyorsa, zevklerini, istediklerini yapamıyorsan elinde dursa nolacak minvalinde...
Parayı mezara göturmucez iyi olmuş aldiğin. Allah kaza bela göstermesin.
Kesinlikle çok haklısın. Zaten bende vazgeçmek istemiyordum ama zam üstüne zam gelince kafam attı.
Amin cümlemize çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Yinede bi ufak tırstım ben senden. Lütfen konumdan çıkarmısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Dostum makineyi aldım geldim, aşağıda yatıyor şuan. Tek terslik MTV için 8 gün bekleyecek olmam.
Hayirli ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Bende yaklasik bir aydir r25 almaya calisiyorum.Gonlumde mat gri rengi var ama o resmen karaborsa.Kapora verdim 3 haftadir bekliyorum.Siz hangi bayiden aldiniz ve nekadar sure beklediniz acaba ?
Hocam ben zaten sürekli irtibattaydım. 2-3 ay civarı önceden haber vermiştim ama Gri rengi tam bir muammaydı.
Sadece 1 tane R25 gelmiş ve şansıma Gri renkte idi. Direk ilk beni arayıp alıp almayacağımı sordu arkadaş. Biraz kısmet oldu diyelim.
Bayi: Tuna otomotiv Maltepe hocam.
inanılır gibi değil bu kadar zamandan (http://www.motosiklet.net/forum/sear...rchid=12052947 ) sonra hayırlısı olsun kazasız belasız ,kavuşmak aslında her şeyin sonu sanki özlemek daha güzeldi 15 aylık motorum sadece 2900 km de
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
hayırlı ugurlu olsun
kazasız günlerde kullanma dilegiyle
Hayırlı olsun hocam tekerin düz bassın. Arkada ki mt-25'e selamlar olsun.
Hayırlı olsun kazasız belasız
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin,rengi çok orjinal.
hayırlı uğurlu olsun. güle güle, kazasız, belasız kullanın. hırsızlıklara karşı mutlaka önleminizi alın.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)