20.06.2016'da Ankara Gölbaşı Ahiboz'da olan kaza hakkında bilgisi olan var mı?
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 12:05
Dün aldığım acı haberle ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Akrabam aynı zamanda arkadaşım İbrahim ÖZGÜNAYDIN'ın hayatını kaybettiği Hayabusa kazası ile ilgili ne bir haber bulabildim ne de tam bir bilgi alabildim.
Bildiklerim Konya'dan ustası ile beraber gidip bir Hayabusa aldıkları, kamyonet veya benzeri bir araca yükleyip Gölbaşı'na kadar geldikleri. Orada ya araçta olan bir arızadan yada İbrahim'in hevesi yüzünden motosikleti indirdikleri.
Sonrasında anladığım kadarıyla bir virajı alamayıp tretuara çarpıp yol dışına fırlıyor. Motosiklet de ortalıkta olmadığı için arkadan araçla gelen usta görmeyip geçiyor. Sonra ihbarla jandarma buluyor.
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 12:22
mamutsmoto adlı üyeden alıntı
Dün aldığım acı haberle ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Akrabam aynı zamanda arkadaşım İbrahim ÖZGÜNAYDIN'ın hayatını kaybettiği Hayabusa kazası ile ilgili ne bir haber bulabildim ne de tam bir bilgi alabildim.
Bildiklerim Konya'dan ustası ile beraber gidip bir Hayabusa aldıkları, kamyonet veya benzeri bir araca yükleyip Gölbaşı'na kadar geldikleri. Orada ya araçta olan bir arızadan yada İbrahim'in hevesi yüzünden motosikleti indirdikleri.
Sonrasında anladığım kadarıyla bir virajı alamayıp tretuara çarpıp yol dışına fırlıyor. Motosiklet de ortalıkta olmadığı için arkadan araçla gelen usta görmeyip geçiyor. Sonra ihbarla jandarma buluyor.
Çok kötü birşey bir maceranın başlamadan bitmesi çok kötü Nur içinde yatsın Allah Rahmet eylesin.
YOU DONT NEED A THERAPIST IF YOU OWN A MOTORCYCLE-Anonymous
-
22 Haziran 2016, 12:27
Başınız sağolsun ailesine sabırlar diliyorum. Makinenin SS oluşu ve kanının hızlı akması birleşince sonuç üzücü olmuş.
-
23 Haziran 2016, 11:52
İbrahim üniversiteden arkadaşımdı. Hatta bir süre beraber kaldık. Acımız çok büyük. Nereden bulaştı bu racing işine bilmiyorum ki. İşinde gücünde adamdı. Keşke uzaktan sevseydi hayabusa tabutunu. Üzüntüm tahmin edilemez şu an. Mekanı cennet olsun.
-
23 Haziran 2016, 12:20
Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin ailesine başsağlığı dilerim
-
23 Haziran 2016, 12:40
Hay allah ya.. allah rahmet eylesin.. hayabusa sakaya gelmez..
-
23 Haziran 2016, 12:45
Çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin...Bir anlık bir karar hayatımızı ne kadar etkiliyor. Orada motoru indirmemiş olsa belki şuan hayattaydı. Çok üzüldüm
-
23 Haziran 2016, 13:30
Allah rahmet eylesin.
Çok üzücü ya.
Ailesine arkadaşlarına sabırlar versin.
-
23 Haziran 2016, 13:55
Allah gani gani rahmet eylesin.
-
23 Haziran 2016, 14:13
Allar rahmet eylesin. Şu an ne desek boş, Allah sevenlerine sabır versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)