hayırlı olsun, yavaş yavaş alışırsınız kullanmaya, her 500 lük kullanan ölmüyor, sıkıntı yapmayın.
Mustafa bey yanlış anlamayın sakın lafım size değil! Kardeşim bu depo kapağı el de kalsa ne olur kalmasa ne olur adamın biri cb500f test etti beğenmedi diye bizde mi beğenmemeliyiz!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Çok ilginç bir öneri olmuş. Şayet dediğiniz gibi olursa herkese bunu tavsiye edeceğim :D Ama şu an bu motosikleti kullanmanın cbf 150yi kullanmaktan daha basit olduğunu söyleyebilirim Bence gaz kontrolü, egoları dizginleme (yaş ve olgunlukla doğru orantılıdır) ve algı gibi temel faktörler daha önemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
Yooo haklısınız Dipnot benim cb500f imde depo kapağı elde kalmıyor. Yeni kasada epey farklılıklar var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Abi o dahil daha 400 olmamıştır 380 falan. Ama scooter tecrübemle 500kmyi geçmiştir :D
AEA bu motoru incelemesinde beğeniyor. Çok tarafsız yorumlar yaparak olumsuz yanlarını da anlatıyor ki bunlar depo kapağı gibi ufak şeyler, ancak genel olarak sürmekten çok keyif aldığını ve güzel bir motor olduğunu söylüyor.
Başka videolardan bahsediyoruz sanırım
Tek olumsuz yanı debriyajın gerçekten sert olması ve sıkışık trafikte eliniz baya ağrıyor.
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasiz belasiz surusler dilerim. Ama şahsi görüşüm neredeyse hiç tecrübemiz olmadan güçlü sayılabilecek bur motora geçmişsiniz. umarım ben yanilirim ama bu tecrübe ve eğitim olmadan tehlikeli bur durum bence.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun tekerinize taş değmesin ,kullanımda rüzgar alma sorunun çok varmı ,ön cam ile bu sorun nekadar kesile bilinir hiç sorma şansınız oldumu bilgi verebilirseniz sevinirim
hehe ben de foto koydum tak 3 gün sonra kaza yaptım çizildi motor
sana hayırlı olsun, güle güle kullan. her zaman önceliğin canını korumak olsun. iyice hakim olana kadar mümkün olan en risksiz sürüşü yapman dileğiyle. unutma oldum dediğin anda kaza gelip, kapanı çalar.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
iyiki mt-25 almaya niyetlenmemişsin sonra bir bakmışsın 1000cc geçiş olmuş.
Rüzgar Allah ne verdiyse alıyor yalan yok ama motosiklet rüzgardan dolayı sağa sola gitmiyor. Ben cbfte ufacık rüzgarda düz yolda şerit tutturamazken bunda daha sert rüzgarlarda bile motor çizgisini bozmuyor. Yazın rüzgar yemek şahane oluyor çünkü üzerimde full koruma ekipman var haliyle sıcaklıyorum, esmesi lazım.. Tur camı olsa şu an sökmüştüm şahsen :D Oturuş pozisyonu çok dik olmadığından dolayı rüzgar beni şimdilik rahatsız etmedi. Kışın ne olur bilmiyorum. Zaten isteseniz de bu motora şimdilik aksesuar üretilmedi. (dün sordum depo üstü çanta hariç hiçbirşey yok.) Şimdilik 160 km ş.içi sürdüm. Yazın tur camına hiç gerek yok diyorum Benim cbfte lazımdı çünkü dik oturuyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Katılıyorum. Önerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Bu arada video atacağım ve detaylı inceleme yazacağım ama motosikletin üstünden inmiyorum ki
Cevabınız için teşekkür ederim Tekerinize taş değmesin bol gezmeler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)