Forumda herkesin kendini trafik polisi zannetmesi
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 02:53
Arkadaslar hangi basligi acsam gerekli gereksiz herkes birinin dedigine mutlaka zit bir sey soyluyor yok o hatali yok hak onun.
Yahu bu mesaji yazanlarin cogunun altinda daha motosikleti yok lafim ona siz kendinizi ne zannediyosunuz bilader.
Bizim millette huy olmus bu konuyu bilse de bilmese aklina geleni soyleyecek. Gercekten komik oluyorsunuz, konu hakkinizda bilgili biri degilseniz lutfen yorum yapmayin
Reklamlar
-
22 Haziran 2016, 03:04
forumda herkesin birbirine giydirmesinden yakınıp konu açan "ağababalarda" beni darladı be
-
22 Haziran 2016, 03:09
Aslında bu forumda yemek tarifleri konuşulması gerekiyordu... Biz yanlış gelmişiz.
Trafik hakkında konuşmayacaksın.
Acemi isen soru sormayacaksın.
Yüksek cc alçak cc uyarı filan aman haa fikrini sakın söyleyip insanlık yapmayacaksın.
Arkadaşım forum dediğiniz de ne anlıyorsunuz gerçekten merak ediyorum
-
22 Haziran 2016, 03:17
Akhunturk adlı üyeden alıntı
Aslında bu forumda yemek tarifleri konuşulması gerekiyordu... Biz yanlış gelmişiz.
Yüksek cc alçak cc uyarı filan aman haa fikrini sakın söyleyip insanlık yapmayacaksın.
Jemand adlı üyeden alıntı
forumda herkesin birbirine giydirmesinden yakınıp konu açan "ağababalarda" beni darladı be
Bu forumda bilgilendirmeyi sadece motoru olan 100.000 km tecrubeyi geçmiş veya polis trafik polis vb. veya ust duzey devlet memurlari bilgilendirme yapabilir digerleri okumakla hükümlüdür
-
22 Haziran 2016, 03:22
Universitede kimya hocamiz molekul,bilesik,tepkime falan anlatirken bi anda kusursuz bi sekilde yemek tarifine geciyodu, tahtaya cizerek falan anlatiyodu o geldi aklima yemek tarifi deyince
Yassah gardesim yassaghh
-
22 Haziran 2016, 03:26
Bence herkes fikrini belirtmeli, düşüncesini söylemeli. İlla ki motosiklet sahibi olmasına gerek yok, sadece bu belli usüller çerçevesinde olmalı bana göre. Böyle olduktan sonra fikir düşünce yanlışsa da düzeltilir doğrusu gösterilir. Önemli olan kalp kırmamak.
-
22 Haziran 2016, 03:30
Yemek tarifleri de var
Bilgisayardan girince Link atarım mesajim bulunsun
-
22 Haziran 2016, 03:33
-
22 Haziran 2016, 03:56
bilader demişsin ya ordan sonrasını okumadım.
-
22 Haziran 2016, 05:45
sayın trafik polisi buradaki haklı yönünüzü bana açıklayabilir misiniz?
-
22 Haziran 2016, 06:24
O klavyeyi yavaşca bırak evlat yoksa korkarim ki gereksizliklerinle insaligi zehirleyeceksin benimde motorum yok ehliyetimide yeni aldim bu yastan sonra ve bu forum sayesinde heves saldim herkes bilmedigini soruyor illaki cevap vermeyebilirsin okumayadabilirsin bence ilk önce büyü yanlista olsa elestirilere dikkat et basarilar
-
22 Haziran 2016, 07:39
Trafik kuralları yazılıdır. Okuma yazması olan herkes bu kuralları öğrenebilir. Yani motorunun olup olmaması degil okuyup okuyamamasi esastır. 31 yaşındayım 24 yaşımdan beri araba ehliyetim var. Otomobil ile yaklasik 10bin km tecrübem var. Senin soyledigine göre belki başkasına göre az olsa birçok kişiye göre çok olan hayat tecrübem ile kimseye bilgimi yada fikrimi soyleyemem çünkü motorun yok. Ama 18 yasinda ilk motorunu almış 100km tecrübesi olan delikanlılar yorum yapabilir çünkü onların motoru var.
Bence motor sahibi olmak degil billgi sahibi olmak esas olmalı. Babamın bir sözü var otobüs şoförü değildi Hatta hiç otobüs kullanmadım. Ama bindiğim otobüsün soforunun iyi yada kötü olup olmadığını söyleyebilirim.
-
22 Haziran 2016, 07:43
arkadaşım forum böyle bir ortam rahatsız oluyorsan girme o zaman ne diyelim şimdi sana senin açtığın başlıkda son derece saçma ve gereksiz buna ne diyeceğiz şimdi ben şahsen senin yerinde olsam forumdaki bu gibi durumlar beni rahatsız ediyorsa girmem arkadaş sende girme
-
22 Haziran 2016, 08:14
Crenox hayatının hatasını bu konuyu açmakla yaptın
-
22 Haziran 2016, 08:44
Kendi bildirimlerinize gore 1998 doğumlu bir arkadasin birader diyip buradaki belli bir duzeyde tecrube edinmis arkadaslara laf soylemesi ne kadar ironi.Arkadasim biraz büyüyüp gelin.Yasca olmasada düşünce olarakk buyuyun.
Forum nedir ne içindir biraz dusunun sonra ahkam kesmeden önce bir fert olrak ben bu toplumun neresindeyim biraz dusunun.
Siz susun ben konusur ahkam keserim mantigi nedir.
neymis efendim motoru yokmus bilmem neymis.Cok bilen varsa cikar bildigini ortaya koyar burda racon kesmez.
Biraz büyüyüp gelin ya.
-
22 Haziran 2016, 09:03
Burada tartışılanlar kırmızı ışıkta geçip geçmemek olsaydı trafik polisinin işi olurdu ama çoğunlukla motosiklet sürüş hataları tartışıldığından, konunun trafik polisliğiyle alakası yok.
-
22 Haziran 2016, 09:14
Jose Morinho'ya teknik direktör olmak için önce futbolcu olmak gerektiğine dair ahkam kesilirken verdiği cevap: iyi bir jokey olmak için daha önceden at mı olmak gerekir?
Kaldı ki trafik unsurlarının yüzde 95 ini insan oluşturuyor. Çok şükür biz de insanız ki yorum yapıyoruz.Burası bir forum ve bu yüzden var zaten.
-
22 Haziran 2016, 09:27
trafik kuralını sadece polis biliyorsa, bizim trafikte ne işimiz var? ya da trafik kurallarını sadece polis bilse ,sence bu kadar insan trafikte nasıl seyrediyor? trollük de bir yere kadar bence.
-
22 Haziran 2016, 09:33
Eleştirilere açık olmak lazım, isteyen istediği yorumu yapmakta özgür. Seviyesiz-kırıcı yorum yapanlar zamanla kaale alınmıyor zaten, yavaşça eksiliyorlar ama yerlerine yenileri geliyor. O yorum yapmasın, bu bir şey demesin mantığı ifade özgürlüğü konusuna bile giriyor.
-
22 Haziran 2016, 09:38
Mersin İl Temsilcisi
adam haklı beyler..
burada vereceğiniz bir yanlış bilgi, bir başkasının hayatını değiştirebilir.
doğru bilgi de aynı şekilde..
bu iş, öyle yazdım geçti, gitti olmuyor. binlerce insan bu foruma konu aratarak, üye olmadan veya üye olsa bile, yazarsam tepki alır mıyım, çömez muamelesi görür müyüm diye okuyup susuyor ve işin kötüsü; ikilemde kalıyor.
eskilerimiz ne demiş?
Biliyorsan konuş ilham alsınlar
Bilmiyorsan sus, adam sansınlar
işte bu başlıkta bunun açılımı olmuş bence. ben çok mu şey biliyorum?
Bildiğim şey şu ki ( hep tekrarlarım)
İnsan, bildiğini zannettiği şeyin doğrusunu asla öğrenemez!
Sevgi ve saygıyla
Tekeriniz düz bassın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)