MOTOSİKLET ALICAM KENDİ ADIMA SİGORTA KAÇ YAŞINDA OLUYOR YOKSA SADECE SİGORTAYI BABABMIN ÜZERİNE OLUR MU
MOTOSİKLET ALICAM KENDİ ADIMA SİGORTA KAÇ YAŞINDA OLUYOR YOKSA SADECE SİGORTAYI BABABMIN ÜZERİNE OLUR MU
18 Yasinda Ruhsati uzerine aldiginda sigorta yapilir Babana yaptirman daha mantikli motoru babanin uzerine alin Sigorta biraz daha ucuza cikar
Buyuk harflerle yazmk bagirmak anlamina geliyor forumda buyuk harflerle yazmassan daha iyi OLUR
motoruda sigortayıda baban üstüne yapsın,aksi taktirde binlerce liralık sigorta fiyatlarıyla karşılaşırsın
eğer kaza yaparsam ki allah korusun babam suçlu çıkarmı motor sahibi olarak
ne gibi cezalar veriliyor
ve sigorta 16 yaşında yapılır mı
16 yaşındasın arkadaşlar diye konu açıyorsun
Aynısını birebir düşündüm. Daha iceriye girmeden başlığa bakıp "ulan reşit değildir büyük ihtimal. Arkadaslar diye başlık açıyor" :D
Öncelikle kardeşim bil ki burada gelip konulara cevap yazip yardimci olmaya calisan insanlarin %99.9 u 25-40 arası yaşlarda. Abin, amcan ve belki de babanla ahbap olabilecek yaşta insanlar onu bil. Geri kalan kısım ise işte senin gibi motosiklete gönül vermis bi iki gun gelip "o mu bumu hangisini aliym" diyip bidaha gelmeyen kardeşlerimiz.
Sonralıkla
Ehliyetini almayi bekle. Ne babana ne kendine bela açma. Babanı sağlam bir masrafa sokarsın daha da motosiklet yuzu göstermez sana. Aklını başına devşir koş git ehliyet al sonra da üzerine biraz koy ybr al hadi bakim.
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
ehliyete az kaldı abii
cb 125 e alcam
sadece sigortayı onun üzerine yapsam olmaz mı abi
motor benim üstüme olsa
alakasız mesaj: 1000rr fireblade kısmını yakalarlarsa kötü.
zevkli renkler tartışılmaz HOCAM
bak bu güzelmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)