bu videoda bi gariplik var birine kızmışta çıkmış gibi trafige sanki adam çünkü diger 999999 videosunda bu videodakilerin tam tersi şeyleri anlatıyo işala kötü örnek olmaz yada birilerine gaz vermez
bu videoda bi gariplik var birine kızmışta çıkmış gibi trafige sanki adam çünkü diger 999999 videosunda bu videodakilerin tam tersi şeyleri anlatıyo işala kötü örnek olmaz yada birilerine gaz vermez
Valla videonun her saniyesini izlemedim, 30'ar saniyelik parçalara atlata atlata baktım. Bana göre bu sitede "Bakın araba nasıl önüme çıktı ben ona nasıl bağırdım ? " temalı video atan bir çok arkadaştan daha risksiz sürüyor. Ayrıca kameranın her şeyi daha dar ve yakın gösterdiğini unutmayın. Sadece emniyet şeridine girme olayını doğru bulmuyorum, onun dışında gayet keyif alarak güzel sürmüş. Pek küfür yediğini de sanmıyorum.
Bu arada motor harika...
Bir oocan, coq reislerin yorumunu aramadım değil.
Haklı bulanda var, bulmayanda var.
İyi mi sürüyor, evet iyi sürüyor. Ama videoyu koyması ne kadar hoş orası tartışılır. Bence değil yani.
Korkuyorum bir ünal turan veya harun taştan gereksiz insanları gibi arkasına çok çoluk çocuk takılıp yapmaz umarım böyle şeyler.
Sevgili Kardeşim,
Burada AEA nın sürüşüne yorum yapmak için hoca olmaya gerek yok . Herşey ortada maalesef.
Benim asıl anlayamadığım bu sürüşün normal olduğunu söyleyen ve savunma olarak "siz hiç böyle sürmedinizmi" diye bu saçmalığı normalleştirmeye çalışan kardeşlerimiz.
Ben hiç bu kadar berbat sürmedim , apaçiliğinde bir kalitesi olmalı...
Bu arada fısıltı gazetesine göre çekimden sonra bu motor maalesef Suzukiye neredeyse pert halde kazalı olarak teslim edilmiş. Ne kadar doğrudur tartışılır ancak kazayı AEA nın ekibinden birinin yaptığı söyleniyormuş.
Umarım sadece dedikodudan ibarettir.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Ben AEA'nın daha olgun nerede olduğunun farkında olarak yaptığı paylaşımlara dikkat etmesini isterdim.
Şu hareketleri resmen normal görüp haliyle kendine de hak gören insanlar var. Aklınca özgür ruhlusun bilmem nesin de o iş öyle olmuyo canım. Herkes gaz açar, herkes iki yatırır motoru da ulan bi de sağa sola küfür sallayıp utanmadan koyuyo ya. Belli ki reytingler düştü canlanmak için sansasyon yaratıyor. Yemeyin trolleri arkadaşlar. Utanacaksa da paracıklar daha tatlı di mi? Geçerken soracağım mesela MotoPlus'a, bu videoyu izlediniz mi ve hala bu adamla çalışıyo musunuz diye. Evet derse bir daha alışveriş yapmam. Benim gibi yapanlar da olur illa ki... Başkalarıyla aynı yeri kullanıyorsan düzgün duracaksın abicim bu kadar basit. Otobüsün içinde bağırıp konuşsan da kimseye zararın yok ama susacaksın işte, rahatsız edemezsin. Tıp bile senin adını koymuş da şimdi entele bağlamayım burda.
Diğerleri hocayı dinlesin arkadaşlar...
''Bu arada fısıltı gazetesine göre çekimden sonra bu motor maalesef Suzukiye neredeyse pert halde kazalı olarak teslim edilmiş. Ne kadar doğrudur tartışılır ancak kazayı AEA nın ekibinden birinin yaptığı söyleniyormuş.'' oocan
Bomba haber şaşkınlık içindeyim!İnşaAllah doğru değildir.
Buraya geçen gece forumda takılan ama yazmayan arkadaşımızla beltura giderken ki gazlamayı çekip koysak demek millet kalp krizi geçirecek
Arkadaşlar ben sizleri hic görmüyorum yollarda apaçi olmayan motorcu hic görmedim nedense.
Bırakın bu isleri diyip polemik cikarasim var ama yapmayacağım.
Fısıltı gazeteleri, umarım kaza yapmamıştır ama yaptıysa su testisi hesabı. AEA da kaza yapabilir adam ben kaza yapmam demiyor ki. Niye dillendiriyorsunuz burada fısıltı gazetesinden duyduklarınizi? Ha fısıltı ha dedikodu. Fısıltı deyip dedikoduyu mesrulastirmayin.
Sıkıntı orada ya sevgili kardeşim. Barkın isim zikretmeden durmadan bu tür ithamlarda bulunuyor.
Kimi kastettiğini bilen yok... Adam tüm eğitmenleri hedef almış yürüyor.
Eğitmenlik mesleğini (eğer Motto ya çalışmıyorsan) hemen her programında sistematik olarak ve isim zikretmeden karalıyor.
Asıl fısıltı gazetesi ve dedikodu budur...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Hepimizin içinde apachilik var, sadece barkının içindeki dışarı çıkmış olay bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)